KΡΙΟΣ 2012

 

Κρύβεται μέσα σας μεγάλη δύναμη και αν κινείστε για την αλήθεια πάντα θα τα καταφέρνετε.

 

 

KΡΙΟΣ 2012

γράφει η Μπέλλα Κυδωνάκη

BELLA23

Μετά την ωριμότητα έρχεται η ανακούφιση

Η προηγούμενη χρονιά σας ωρίμασε όσο ποτέ. Η… ωρίμανσή σας βέβαια συνεχίζεται μέχρι να φύγει τελείως ο Κρόνος από τον άξονα σας και να ανακουφιστείτε. Γιατί όλο αυτό τον καιρό έχετε μια μόνιμη πίεση να βάλετε τα πράγματα στην θέση τους.

Στις 6/10/2012 ο Κρόνος σας εγκαταλείπει οριστικά και θα σας μείνουν μόνο οι εμπειρίες σας. Σίγουρα θα έχετε αποκτήσει μεγαλύτερη σοφία αλλά και γνώση της ίδιας της ζωής και κυρίως των προσωπικών σας σχέσεων. Όσοι έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο το 2012 θα σας δώσει μια μεγαλύτερη πίεση λόγω του Κρόνου, αλλά τελικά θα είναι για καλό σας και ίσως μερικοί νοιώσετε και ανακουφισμένοι που τελείωσε κάτι χωρίς εσείς να έχετε κάνει ιδιαίτερη προσπάθεια.

Από την άλλη η καθημερινότητά σας οργανώνεται κατά κάποιο τρόπο με καλύτερο μοίρασμα της ενέργειας και, μέχρι το καλοκαίρι, θα έχετε αποκτήσει περισσότερες καλές συνήθειες στα θέματα υγείας και διατροφής. Σίγουρα οι εναλλακτικές θεραπείες θα σας ενδιαφέρουν πολύ περισσότερο και θα προσπαθήσετε να εξαλείψετε το άγχος σας μέσα από αυτές.

Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή η διαχείριση των οικονομικών σας μέσω τρίτων και συνεργατών και κυρίως αν συνεργάζεστε με Σκορπιό. Να είστε όσο πιο ξεκάθαροι μπορείτε για να μην έχετε στο μέλλον προβλήματα οικονομικών θεμάτων. Ευκαιρίες για να αναπτυχθείτε θα έχετε συνέχεια, και το μυαλό σας θα δουλεύει με έναν πολύ γρήγορο τρόπο κυρίως από 28/1 έως 13/2/2012. Το ίδιο θα συμβεί από 2/3 έως 23/3 κυρίως για τους γεννημένους των πρώτων ημερών.

Ο Ουρανός που είναι στο ζώδιο σας και επηρεάζει ήδη εσάς που έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο θα σας φέρει μεγάλη πρωτοπορία και ανεξαρτησία. Το θάρρος της γνώμης σας θα είναι το πρώτο σας μέλημα και θα αποκρυσταλλώσετε δικές σας ιδέες περί ηθικής. Κάποια ταλέντα σας στα θέματα της μηχανικής θα βγουν στην επιφάνεια.

Επειδή θα λέτε αλήθειες και θα θέλετε να ζείτε μέσα σε αυτή η περίοδος από 20/3 μέχρι και 31/3 θα φέρει τα πάνω κάτω στην ζωή σας. Καταργώντας και διαλύοντας όλες τις συμβάσεις του κοινωνικού κατεστημένου για να ζήσετε όσο το δυνατόν πιο ανεμπόδιστοι και ελεύθεροι. Όσοι μπουν εμπόδιο στην ζωή σας θα τους βάλετε στην άκρη.

Πάντως μια καλή περίοδος θα είναι από 18/4/ έως 8/5 για νέες ιδέες και ξεκινήματα με δυναμικό χαρακτήρα.

Από 21/6/2012 μέχρι και το τέλος χρειάζεται και πάλι ιδιαίτερη προσοχή γιατί η επιρροή του Ουρανού θα είναι στο μεγάλο της φόρτε.

Κρίση με επίκεντρο την οικογένεια, κοινωνικές αξίες ανακατατάσσονται, αλλαγή στην επαγγελματική πορεία. Μέχρι τέλος του χρόνου με εξαίρεση κάποιες καλές περιόδους είναι η περίοδος των μεγάλων και ξαφνικών αλλαγών και χρειάζεστε ιδιαίτερη προσοχή και σχεδιασμό για τις κινήσεις σας. Μεγάλη σταθερότητα σχεδίων αλλά και δημιουργικότητα θα έχετε από 26/6 μέχρι και 31/8. Αποκαλύψεις που ίσως να σας συνταράξουν σίγουρα θα έχετε από άτομα που δεν το περιμένατε.

Να θυμάστε ότι κρύβεται μέσα σας μεγάλη δύναμη και αν κινείστε για την αλήθεια πάντα θα τα καταφέρνετε.

Σχέσεις

Το επίμαχο θέμα που πολλές φορές σας πονάει αλλά και πολλές φορές το παραμελείτε –παρόλο που είναι ο τελικός σας στόχος– είναι να βρείτε το άλλο σας μισό. Αυτή η χρονιά θα είναι πιο εύκολη ενεργειακά για να σταθεροποιήσετε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας. Για εσάς τους ελεύθερους θα υπάρχουν μπόλικες ευκαιρίες με ενδιαφέροντα άτομα που δεν θα σας κάνουν να πλήξετε. Γιατί γενικά παίρνετε αυτό που θέλετε από τα πρώτα ραντεβού –που είναι σίγουρα η επιβεβαίωση– και μετά δεν κάνετε τον κόπο να μπείτε σε λεπτομέρειες των αναγκών σας και των αναγκών των άλλων. Σίγουρα ένας Παρθένος μέχρι το καλοκαίρι θα σας κρατήσει το ενδιαφέρον και το πιο πιθανό είναι αυτή η γνωριμία να γίνει μέσα στον εργασιακό χώρο. Η ήδη υπάρχουσα σχέση μπορεί να εξελιχθεί αυτή την περίοδο, μόνον αν μπείτε στα πρακτικά θέματα της σχέσης και αποφασίσετε να δουλέψετε με το χέρι στην καρδιά. Μια καλή γνωριμία επίσης, θα είναι με ένα Δίδυμο, με τον οποίο θα μπορείτε να επικοινωνείτε με μεγαλύτερη ευκολία από άλλους. Χρειάζεται να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί προς το τέλος Ιουνίου και κυρίως αν σχετίζεστε με Καρκίνο και Αιγόκερω. Η πιο καλή περίοδος για την ερωτική σας ζωή θα είναι από 29/10 έως 22/11, όπου εκεί θα ζήσετε τη συντροφικότητα στην καλή της μορφή ή οι ελεύθεροι θα αποφασίσετε να δεσμευτείτε. Το τέλος της χρονιάς θα σας βρει σε πολύ καλή ερωτική κατάσταση.

Καριέρα και Χρήμα

Πάνω σε αυτές τις μεγάλες αλλαγές και ανατροπές ισορροπιών, με στόχο την δική σας εσωτερική καλυτέρευση και πρόοδο, η καριέρα σας που είναι ένας από τους πιο σημαντικούς τομείς της ζωής σας θα χρειαστεί ένα γενικό νοικοκύρεμα μαζί με πειθαρχία, για να πετύχετε τους νέους σας στόχους. Μέχρι και τον Ιούλιο θα εργάζεστε για τα θέματα εργασίας μέσα από προσφορά και υπηρεσία. Θα βάλετε τα όρια σας σε όλους και σε όλα και κυρίως στις στενές σας σχέσεις και συνεργασίες. Ο Ιούλιος και ο Αύγουστος θα είναι η περίοδος των μεγάλων συμβιβασμών και υποχωρήσεων. Τον Οκτώβριο και μέχρι μέσα Νοεμβρίου, θα κάνετε επιτυχημένες επεκτάσεις που σας πηγαίνουν οικονομικά και κυρίως συνεργασίες με το εξωτερικό. Τα χρήματα θα σας έρθουν μέσα από ευκαιρίες είτε ακινήτων είτε πωλήσεων, κυρίως μέχρι το τέλος Ιουνίου. Από εκεί μέχρι τέλος του χρόνου θα σας παρουσιαστούν μεγαλύτερες ευκαιρίες λόγω της άνεσης και της κοινωνικής επέκτασης που θα κάνετε. Παρόλο που είστε μοναχικά άτομα γιατί τότε νοιώθετε ότι δημιουργείτε, δηλαδή όταν «απομονώνεστε», τώρα η επέκταση και η νέα γνώση θα σας βοηθήσουν να κερδίσετε χρήματα.

Μέρες κλειδιά του 2012

22/3/2012: ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ

Οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες θα έχετε μεγάλες αλλαγές και ανατροπές στην ήδη υπάρχουσα κατάσταση σας. Αυτό δεν είναι απαραίτητα αρνητικό. Μάλλον θα επωφεληθείτε από αυτή την κατάσταση αφού θα βγείτε από τα δύσκολα με την πρώτη και με μάλιστα με μια αιφνιδιαστική και απρόβλεπτη κίνηση.

6/4/2012: ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΚΡΙΟΥ – ΖΥΓΟΥ

Καθαρά ερωτική πανσέληνος και κυρίως για εσάς που έχετε γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο. Θα έχετε πολύ σημαντικές εξελίξεις που θα είναι καλές για την σχέση σας. Μια καινούργια γνωριμία ξαφνικά με έναν Ζυγό θα ταράξει την ήρεμη ζωή σας.

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ 30/9/2012 ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΖΥΓΟΥ – ΚΡΙΟΥ

Εκρηκτικό νέο ξεκίνημα με ξεκαθαρίσματα εφόλης της ύλης που θα είναι για το καλό σας και κυρίως για την ερωτική σας σχέση. Ένα άτομο νεώτερο για τους ελεύθερους και ωραίους έρχεται στην ζωή σας αρκετά ανατρεπτικό και ιδιαίτερο. Μια εντυπωσιακή αλλαγή μέσα στην σχέση σας θα σας υποχρεώσει να πείτε αλήθειες με στόχο να προοδεύσετε την ήδη υπάρχουσα κατάσταση.

ΜΑΓΙΚΟΣ ΕΡΜΗΣ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ - 2/3 ΕΩΣ 23/3 & 17/4 ΕΩΣ 8/5/2012

Βροχή από ιδέες και πρωτοτυπία θα σας κατακλύσουν. Επειδή υπάρχουν εξωτερικές καταστάσεις που προσφέρουν δυνατότητες υλοποίησης, ριχτείτε με τα μούτρα στην δουλειά.

Τυχεροί αριθμοί

1, 5, 17 22, 29,35

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved