Πες μας την ημερομηνία γέννησής σου για να σου πούμε πώς θα είναι το 2022

Βρες τον δικό σου αριθμό και ανακάλυψε τι σε περιμένει τη νέα χρονιά που ξεδιπλώνεται μπροστά μας

Πες μας την ημερομηνία γέννησής σου για να σου πούμε πώς θα είναι το 2022

Για να υπολογίσεις τον αριθμό που δείχνει το πώς θα είναι το 2022, θα πρέπει να προσθέσεις όλα τα ψηφία της ημερομηνίας γέννησής σου. Δηλαδή, αν, για παράδειγμα, έχεις γεννηθεί στις 26 Σεπτεμβρίου 1987, τότε θα πρέπει να κάνεις την εξής πρόσθεση: 2+6+9+1+9+8+7. Το αποτέλεσμα είναι 42. Για να βγει μονοψήφιος αριθμός, προσθέτεις το 4+2 και το άθροισμα είναι 6.

Άρα ο αριθμός σου για το 2022 είναι το 6. Ακολουθώντας αυτό το παράδειγμα είναι πάρα πολύ εύκολο να βρεις τον δικό σου αριθμό.

Αριθμός 1

Θα χρειαστεί να ζητήσεις τη βοήθεια των φίλων σου αρκετές φορές μέσα στο χρόνο. Επίσης, θα αναγκαστείς να κάνεις αρκετά έξοδα, αν και το 2022, γενικά θα είναι ένα έτος κατά το οποίο τα οικονομικά σου θα πάνε καλά. Πρόσεξε μερικά μικροατυχηματάκια που μπορεί να έχεις και να τσεκάρεις την πίεσή σου, αλλά και τα μάτια σου, αν έχεις κάποιο πρόβλημα ή ενόχληση. Θα χρειαστεί να δουλέψεις αρκετά, αλλά ο κόπος σου δεν θα πάει χαμένος. Αν έχεις συνέταιρο, ίσως και να έχετε κάποιες διαμάχες, ωστόσο θα είναι μια σχετικά καλή χρονιά για την επιχείρησή σας. Η ερωτική σου ζωή θα είναι καταπληκτική και ίσως αν είσαι σε σχέση, να παντρευτείς.

Αριθμός 2

Απόφυγε να βάλεις τον εαυτό σου σε συγκρίσεις. Φρόντισε την υγεία σου, καθώς αν δείξεις απροσεξία, ίσως να αποκτήσεις κάποια θεματάκια. Στα εργασιακά σου, θα δεις θετικά αποτελέσματα. Αυτή η χρονιά απαιτεί μια ισορροπία ανάμεσα στο συναίσθημα και την νοημοσύνη για να μπορέσεις να χειριστείς κάποιες καταστάσεις. Αν έχεις επιχείρηση, κράτα την ψυχραιμία σου στα μέσα της χρονιάς. Θα έχεις αρκετά έξοδα, ενώ μάλιστα μια ανακαίνιση σπιτιού, είναι μέσα στα σχέδια. Αν έχεις σχέση, τότε προσπάθησε να έχεις υπομονή και να δείξεις κατανόηση στον/στην σύντροφό σου, αποφεύγοντας καυγάδες και διαφωνίες.

Θες να γνωρίζεις τι να περιμένεις το 2022;Παράγγειλε τώρα την Προσωπική Ανάλυση ενός έτους, από το Astrology. gr.

Αριθμός 3

Θα είναι μια καλή και παραγωγική χρονιά σε γενικές γραμμές το 2022 για σένα. Στον τομέα της υγείας, ίσως να έχεις κάποιες ενοχλήσεις στο στομάχι σου, οπότε δείξε λίγη προσοχή. Στο κομμάτι της καριέρας σου, μπορεί να πάρεις μια μετάθεση ή να αλλάξεις δουλειά. Τα επαγγελματικά ταξίδια, θα σε βοηθήσουν να αναπτυχθείς ακόμα περισσότερο. Ίσως αποφασίσεις να επενδύσεις σε μετοχές ή ακόμα και γη. Όσο για τα ερωτικά σου, θα είναι γενικά μια καλή χρονιά τόσο αν είσαι παντρεμένος/η, όσο και αν ψάχνεις για μια νέα σχέση.

Αριθμός 4

Το να διατηρήσεις την ηρεμία σου θα είναι ιδιαίτερα σημαντικό, μιας και η χρονιά θα έχει πολλά πάνω και κάτω. Μια στομαχική διαταραχή είναι πιθανή, γι’ αυτό δείξε προσοχή. Κάνε yoga ή κάποιο άλλο είδος άσκησης. Σημαντικά και καλά νέα θα έχεις στον τομέα της καριέρας σου. Θα είναι μια ευνοϊκή χρονιά για τα επαγγελματικά σου. Αν χρειαστεί να πάρεις κάποιο δάνειο, να είσαι προσεκτικός/η στις επενδύσεις που θα κάνεις. Όσο για τον ερωτικό τομέα, προσπάθησε να μην διαφωνείς με το ταίρι σου και κράτα μια ηρεμία στην σχέση σας. Κατά τα άλλα, θα τα πάτε μια χαρά!

Αριθμός 5

Χρησιμοποίησε τις ηγετικές σου τάσεις. Αυτό θα σε βοηθήσει αρκετά τη νέα χρονιά. Στον τομέα της υγείας, ίσως κολλήσεις κάποια γρίπη και νιώσεις ζαλάδα, αλλά δεν θα είναι κάτι σοβαρό. Θα είναι μια πολύ καλή χρονιά για την καριέρα σου και την επαγγελματική σου ανάπτυξη και το εισόδημά σου αναμένεται να αυξηθεί. Πρόσεξε όμως, γιατί θα αυξηθούν και οι σπατάλες σου. Όσο για τον έρωτα, το κομμάτι των σχέσεων και του γάμου θα είναι ένα… rollercoaster, παρόλα αυτά αν είσαι παντρεμένος/η, είναι μια χρονιά που σε ευνοεί.

Αριθμός 6

Το 2022 θα είναι μια χρονιά κατά την οποία θα δεις πολλές αλλαγές στην ζωή σου και κατά κάποιο τρόπο θα μεταμορφωθείς! Πρόσεξε λίγο το βάρος σου, αλλά γενικά θα είσαι καλά. Στον τομέα της καριέρας, θα δεις αρκετές ευκαιρίες να ανοίγονται μπροστά σου, μπορεί να ενθουσιαστείς στην αρχή, αλλά στη συνέχεια να δεις ότι τελικά ίσως και να μην ήταν τόσο συμφέρουσες για το μέλλον. Πρόσεξε πολύ ποια νέα δουλειά θα διαλέξεις και μην πάρεις κάποια απόφαση το δεύτερο μισό του χρόνου. Για τα οικονομικά σου θα είναι μια ισορροπημένη χρονιά. Το ίδιο και για ερωτικά σου και μάλιστα αναμένεται να είναι ένα ρομαντικό έτος που αφήνει υποσχέσεις…

Αριθμός 7

Θα αγχωθείς αρκετά το 2022. Προστάτευσε την υγεία σου και ειδικά μετά τον Μάιο, θα αρχίσεις να νιώθεις αρκετά καλύτερα. Το 2022 θα σου φέρει επιτυχία στα επαγγελματικά σου, όμως αν είσαι επιχειρηματίας, ίσως αντιμετωπίσεις κάποια θέματα με φόρους. Αν θέλεις να κάνεις ένα άνοιγμα στο εξωτερικό, τότε μπορείς να το τολμήσεις και θα δεις θετικά αποτελέσματα στη δουλειά σου. Όσο για τα ερωτικά σου, το 2022, δεν θα είναι μια καλή χρονιά για σχέσεις…

Αριθμός 8

Είναι σημαντικό το 2022 να μπορέσεις να έχεις μια ισορροπία ανάμεσα στην δουλειά σου και τη ζωή σου γενικότερα. Στον τομέα της υγείας, ίσως νιώσεις κάποιες ενοχλήσεις στο στήθος ή στα δόντια, ενώ στο παιχνίδι είναι και μια γρίπη. Στα επαγγελματικά σου, μάλλον το μυαλό σου δεν θα είναι και τόσο στη δουλειά, ωστόσο τον Ιούνιο με Ιούλιο μπορεί να δεχτείς μια καλή πρόταση. Πάντως ίσως χρειαστεί να πάρεις ένα δάνειο. Και εκεί που τα πράγματα δεν πάνε τόσο καλά στα οικονομικά σου, στα ερωτικά σου πάνε μια χαρά! Θα έχεις εύνοια είτε έχεις σχέση, είτε όχι!

Αριθμός 9

Πρόσεχε πολύ με τον θυμό σου, αλλά και το πώς θα τον διαχειριστείς. Στο κομμάτι της υγείας, ίσως να έχεις κάποιες ενοχλήσεις σε αρθρώσεις. Όσο για την καριέρα σου, θα έχεις καλές σχέσεις με τους συνεργάτες σου και μπορεί να πάρεις και μια προαγωγή. Αν είσαι επενδυτής, τότε είναι καλή εποχή για επενδύσεις. Ίσως μάλιστα ξεκινήσεις να επενδύεις σε χρηματαγορές. Όσο για τα ερωτικά σου, θα έχεις κάποια ups and downs, ενώ αν είσαι παντρεμένος/η, μπορεί ο/η σύζυγός σου να έχει κάποια θεματάκια με την υγεία του/της.

Διάβασε επίσης:

Αυτοί οι άντρες του ζωδιακού θα βγάλουν το 2022 την κακή τους πλευρά

4 ζωδιακά ζευγάρια που πιθανόν να χωρίσουν μέσα στα 2022

Με αυτό το ζώδιο δεν πρέπει να τα φτιάξεις το 2022

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved