Αυτά τα 5 ζώδια θα δουν τη ζωή τους να αλλάζει τελείως το 2022!

Ποιοι είναι αυτοί που θα πρέπει να περιμένουν μεγάλες αλλαγές με τη νέα χρονιά;

Αυτά τα 5 ζώδια θα δουν τη ζωή τους να αλλάζει τελείως το 2022!

Όλοι μας λίγο ή πολύ περιμένουμε κάθε φορά, το νέο έτος με ανυπομονησία, γιατί θέλουμε να δούμε τι θα μας φέρει. Προσδοκούμε να αποκτήσουμε όλα όσα θα θέλαμε και ευχόμασταν. Όμως η καινούργια χρονιά, δεν φέρνει για όλους θετικά γεγονότα. Φέρνει σε άλλους δυσκολίες και σε άλλους απαραίτητες αλλαγές, που πρέπει να γίνουν για να εξελιχθεί η ζωή τους και να πάνε παρακάτω. Κάποιοι ίσως να ονόμαζαν τις αλλαγές αυτές και λυτρωτικές! Μπορεί στην αρχή να μην το καταλαβαίνει κανείς και να δυσανασχετεί με το "ξένο" που έρχεται στην ζωή του, όμως αργά ή γρήγορα πείθεται πως όλα γίνονται για κάποιο λόγο και πρέπει να συμβούν γιατί έτσι απαιτεί η εξέλιξη της ζωής και του κόσμου γενικά.

Ας δούμε, το 2022, ποια ζώδια θα δουν τη ζωή τους να αλλάζει τελείως!

ΚΡΙΟΣ

Το 2022 αναμένεται να είσαι για σένα μια από τις πιο τυχερές χρονιές σου. Γιατί; Μα επειδή θα έχεις για αρκετούς μήνες του χρόνου τον Δία «πάνω σου». Θα τον έχεις «κορώνα στο κεφάλι σου» μιας και για σένα θα φωτίζει τον πρώτο ηλιακό σου οίκο. Με απλά λόγια; Θα σου προσφέρει τύχη, χαρές, διασκέδαση, εκπλήρωση επιθυμιών, μπορεί να σου φέρει έναν νέο έρωτα ή να σε οδηγήσει μέχρι και στον γάμο με το… αμόρε. Θα λάμπεις παιδί μου! Θα ακτινοβολείς και θα βλέπεις τα πράγματα πιο αισιόδοξα από ποτέ! Ο Δίας για σένα θα είναι ο «μάγος με τα δώρα» και μιλάμε για… πολλά δώρα, οπότε καλώς να τον δεχτείς και κοίτα να τον εκμεταλλευτείς όσο δεν πάει! Μην τον αφήσεις να περάσει έτσι. Βγες, διασκέδασε, φλέρταρε, ρίσκαρε!

ΤΑΥΡΟΣ

Uranus calling αγαηπητέ Ταύρε! Πες «αντίο» στον βαρετό εαυτό σου, καθώς με τον Ουρανό στο "κεφάλι" σου, η ζωή σου δε θα είναι ίδια. Ενδεχομένως να ανακαλύψεις μια νέα πλευρά σου, να αποκτήσεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, αλλά και τόλμη, ειδικά σε ό,τι έχει να κάνει με τα προσωπικά σου και τις επιδιώξεις σου. Αυτή η χρονιά θα είναι γεμάτη πάθος και ενέργεια, κατά την οποία οι κόποι σου θα αποδώσουν καρπούς, αρκεί να ρισκάρεις λίγο παραπάνω και να βγεις από τη ζώνη άνεσής σου. Κάποιες στιγμές θα γίνεις δυσάρεστος ή απότομος, ιδιαίτερα με τις εκλείψεις πάνω σου, κάποιες άλλες θα φανείς και αναίσθητος, ωστόσο, όσο βρίσκεσαι σε κίνηση και δράση, χόρτα δε θα πιάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μπορεί με τις αλλαγές να ζορίζεσαι αρκετά, όμως το 2022 δεν θα σε... λυπηθεί! Θυμήσου πως, εκτός από Ουρανό απέναντί σου, θα έχεις και όλες τις εκλείψεις ή πάνω σου ή στον 7ο οίκο σου, οπότε θα αναγκαστείς να αλλάξεις νοοτροπία και αντιλήψεις τόσο όσον αφορά σε σένα και τις αρχές σου, όσο και περισσότερο στο πώς βιώνεις και αντιλαμβάνεσαι τις σχέσεις σου. Το σημαντικό είναι να ξεπεράσεις τους φόβους σου περί προδοσίας, να γίνεις πιο πρόθυμος στο να κατανοήσεις και την άλλη πλευρά και να αποδεχτείς ότι το "διαφορετικό" δεν είναι απειλή, αλλά μια άλλη πρόταση. Αν αυτό δεν το νιώσεις στο πετσί σου, τότε ή που θα πέφτεις συνεχώς πάνω σε άτομα που θα σε φτάνουν στα άκρα, με την προκλητική ή προβοκατόρικη συμπεριφορά τους ή που θα μείνεις μόνος και έρημος σαν την καλαμιά στον κάμπο, αφού όσο χάνεται ο έλεγχος, οι πιέσεις σου και η απολυτότητά σου θα γίνονται αφόρητα. Έχε λοιπόν τα ανάλογα αντανακλαστικά και μην επιμένεις σε ένα μοτίβο που πλέον δεν εξυπηρετεί ούτε εσένα.

ΛΕΩΝ

Μια πρώτη γεύση από Ουρανό, Κρόνο και Δία έχεις ήδη πάρει, ωστόσο το 2022 έχει ακόμα πολλά να σε διδάξει και να σου φέρει. Θα είναι μια χρονιά, που θα σε βάλει στο τριπάκι να πραγματοποιήσεις κάποιους σημαντικούς επαγγελματικούς σου στόχους, αλλά και να αντιμετωπίσεις σύνθετα θέματα με το σπίτι ή την οικογένεια. Ο δρόμος σου δε θα είναι εύκολος, αφού θα χρειαστεί να αποδείξεις την αξία σου, αλλά και να υπερασπίσεις το δίκιο σου με πράξεις κι όχι στα λόγια. Σε κάθε περίπτωση, οι αλλαγές που θα γίνουν στην καριέρα αλλά και στο σπίτι σου θα είναι μόνο για καλό, όμως αυτό θα το διαπιστώσεις, αφ' ότου μπεις στο χωρό των εξελίξεων. Αν δοκιμαστείς σε κάτι καινούργιο, διαφορετικό ή πρωτοποριακό, οι πιθανότητες να επιτύχεις είναι πολλές. Θα χάσεις, μόνο αν γατζωθείς σε αυτό που ήσουν ή έκανες μέχρι τώρα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για μια ακόμη χρονιά, θα είσαι από εκείνους που θα βιώσουν στο πετσί τους το "ουδέν μονιμότερον του προσωρινού", αλλά στον ερωτικό σου τομέα. Δεδομένου ότι όλα γύρω σου αλλάζουν με γρήγορους ρυθμούς και δεν υπάρχουν φαβορί για ποντάρισμα, το να αφήσεις τα πράγματα να κυλήσουν κι όπου πάνε είναι η πλέον ενδεδειγμένη λύση. Έτσι κι αλλιώς, κάποιες στιγμές θα σου φαίνεται άσκοπο το να προσπαθήσεις παραπάνω και το πιο πιθανό είναι κάπου να παραιτηθείς κιόλας και να μη σε νοιάζει καν το ερωτικό μέλλον σου, στρέφοντας την προσοχή σου αλλού. Μόλις το πάρεις απόφαση το ότι θα μείνεις μόνος, θα τσιγκλήσεις το σύμπαν και θα σπεύσει να σου αποδείξει ότι γελιέσαι, φέρνοντας ένα πρόσωπο στο δρόμο σου που θα αλλάξει τη ζωή σου. Μην ξεχνάς ότι ο Δίας θα βρίσκεται στον 4ο οίκο σου σχεδόν το δεύτερο μισό του 2022 οπότε δεν αποκλείεται να ανοίξεις... σπίτι!

Σε γενικές γραμμές, το 2022 επιφυλάσσει αρκετές θετικές εκπλήξεις και γεγονότα, οπότε αν δεν ανήκες στα παραπάνω ζώδια, μη σκας! Δε σημαίνει ότι κι η δική σου ζωή δε μπορεί να αλλάξει προς το καλύτερο. Αλλά κι αν είσαι ένα από αυτά και καίγεσαι να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες, παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved