Αυτές οι γυναίκες θα βγάλουν το 2022 την κακή τους πλευρά

Θα δεις ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο από εκείνες μέσα στο 2022

Αυτές οι γυναίκες θα βγάλουν το 2022 την κακή τους πλευρά

Ξέχνα όλα όσα ήξερες! Αν συναναστραφείς με μια από τις γυναίκες του ζωδιακού που θα σου αναλύσουμε λίγο πιο κάτω μέσα στο 2022, θα έρθεις αντιμέτωπος/η με εντελώς διαφορετική συμπεριφορά από αυτή που είχες συνηθίσει. Θα δεις ένα άλλο πρόσωπο και το πιο πιθανό είναι να τρίβεις τα μάτια σου και να αναρωτιέσαι πόσο εύκολα και σύντομα μπορεί να αλλάξει τόσο πολύ ένας άνθρωπος. Πάμε να σου τις αποκαλύψουμε και να σου αναλύσουμε τι πρέπει να περιμένεις από την καθεμιά τους.

ΚΡΙΟΣ

Έχεις ακούσει την φράση που λέει «όσο πιο ψηλά ανεβαίνει η μαϊμού, τόσο πιο πολύ φαίνεται ο πισινός της»; Ε λοιπόν, η γυναίκα Κριός μέσα στο 2022 θα υποδεχτεί τον Δία στο ζώδιό της. Αυτό σημαίνει ότι θα πάρει ο πωπός της αέρα γιατί πολλά πράγματα θα της πηγαίνουν βολικά. Ο Δίας και τα δώρα που κουβαλάει θα την κάνουν να καβαλήσει το καλάμι και θα έχει μια στάση και συμπεριφορά που δεν την λες και την… καλύτερη. Έχει γενικότερα κάποια θέματα συμπεριφοράς από την φύση της, αν προσθέσεις και την επιρροή του Δία, που όλα αυτά θα τα μεγεθύνει, τότε το αποτέλεσμα δεν θα αρέσει σε κανέναν! Ετοιμάσου λοιπόν να αντιμετωπίσεις υπεροψία από την Κριαρίνα που θα την ψωνίσει την νέα χρονιά.

Θες να γνωρίζεις τι να περιμένεις το 2022;Παράγγειλε τώρα την Προσωπική Ανάλυση ενός έτους, από το Astrology. gr.

ΖΥΓΟΣ

Τι λέγαμε λίγο πιο πάνω για την Κριαρίνα και τον Δία στον πρώτο; Ε, λοιπόν η γυναίκα Ζυγός τον Δία θα τον έχει για το 2022 στον έβδομο οίκο του ωροσκοπίου της, που έχει να κάνει με τις σχέσεις τόσο τις γενικές, όσο και τις ερωτικές και φυσικά τον γάμο. Η Ζυγίνα λοιπόν, θα ξεσαλώσει! Θα έχει τόσες πολλές προτάσεις από άντρες, θα δεχτεί τέτοιο ενδιαφέρον και «κυνηγητό» που δεν θα ξέρει ποιον να πρωτοδιαλέξει. Και τι κάνει η πάντα αναποφάσιστη γυναίκα Ζυγός; Καταλήγει σε λύσεις που να τους ικανοποιούν όλους. Δηλαδή μέσα στο 2022, θα κάνει παράλληλες σχέσεις και θα τάζει λαγούς με πετραχήλια σε πολλούς ενδιαφερόμενους!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η γυναίκα Σκορπιός μέσα στο 2022 θα δεχτεί έντονα την επιρροή του Ουρανού. Τι σημαίνει αυτό για εκείνη πρακτικά; Ο πλανήτης της αλλαγής, του ξαφνικού και του αναπάντεχου, βρίσκεται στον έβδομο οίκο της που έχει να κάνει με τις σχέσεις και τον γάμο και θα της τα κάνει όλα… ανάστα! Ο Ουρανός θα είναι εκείνος που θα την κάνει να δει την ζωή της με άλλο μάτι, να πάρει ανάποδες στροφές και θα την κάνει εκρηκτική και εκδικητική. Είναι από την φύση της εμμονική και εκδικητική, σκέψου τι έχει να συμβεί και με την επιρροή του Ουρανού που θα αποτελέσει… την φωτιά στην πυριτιδαποθήκη!

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

Διάβασε επίσης: Τα ζωδιακά ζευγάρια που όλοι θα ζηλέψουν το 2022

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved