Πιο καλή η μοναξιά το 2022, για σένα που ανήκεις σε ένα από αυτά τα 4 ζώδια

Άκου που σου λέμε, δε σε πάει αυτή η χρονιά στα ερωτικά σου

Πιο καλή η μοναξιά το 2022, για σένα που ανήκεις σε ένα από αυτά τα 4 ζώδια

Το 2022 για αυτά τα 4 ζώδια φαίνεται μια χρονιά που μάλλον θα τα απογοητεύσει ερωτικά και κυρίως όσον αφορά στο κομμάτι των σχέσεων. Μπορεί σε άλλους τομείς να τα πάνε περίφημα, αλλά εκεί, τα αποτελέσματα θα είναι δυσάρεστα.

Διάβασε παρακάτω και μάθε, αν το ζώδιό σου βρίσκεται στη λίστα αυτών που καλύτερα να μείνουν μόνα τους την καινούργια χρονιά!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Καλύτερα μόνος παρά με κακιά παρέα, λέει το ρητό και αυτό ισχύει για σένα, το 2022, γιατί ναι μεν, οι επιτυχίες σου στον ερωτικό τομέα θα είναι μεγάλες, αφού θα έχεις τον Δία στον 5ο σου για αρκετό καιρό, για σχέση όμως μην κάνεις όνειρα (εσύ του β' δεκαημέρου), εφ' όσον απέναντί σου θα έχεις τον Ουρανό να ανακατεύει συνεχώς τα πράγματα. Επιπλέον, είναι και οι εκλείψεις που θα γίνουν είτε στο ζώδιό σου, είτε στον Ταύρο, τον αξονά σου, δηλαδή, που κάποιες από αυτές θα είναι αποσταθεροποιητικές.... οπότε, μην περιμένεις βελτίωση!

ΛΕΩΝ

Με Κρόνο απέναντί του προκοπή δεν έκανε κανείς, αφού πιο πιθανό είναι να χωρίσει, παρά να σμίξει με άλλο άνθρωπο. Κι αν γίνει κάτι τέτοιο, είτε προβληματικό θα είναι είτε για κακό του, οπότε, όπως αντιλαμβάνεσαι, παρά τις πρόσκαιρες απολαύσεις και την έλξη που θα ασκείς, κάτι θα στραβώνει στην πορεία. Αν είναι να σε κυνηγάει η γκαντεμιά και να περνάς μίζερα, καλύτερα κάτσε στα αβγά σου και μην κάνεις σχέδια για σχέση και συμβίωση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι επιτυχίες σου θα είναι αρκετές στο αντίθετο φύλο, αλλά εδώ ισχύει αυτό που λέμε ότι το πολύ δεν είναι απαραίτητα και καλό, με άλλα λόγια η ποσότητα δεν θα έχει ποιότητα. Άλλωστε, μην ξεχνάς ότι τόσο καιρό, με τον Ποσειδώνα απέναντί σου, παραμυθιάζεσαι, νομίζεις ότι βρήκες το ιδανικό ταίρι, μέχρι που διαψεύδονται οι προσδοκίες σου και απογοητεύεσαι. Πρόσθεσε τώρα κι έναν Δία που θα είναι το μεγαλύτερο μέρος του 2022 απέναντί σου και θα δεις πόσο μεγάλη θα είναι η φούσκα...

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Από γνωριμίες φέτος, Καρκίνε μου, να φάνε κι οι κότες..., αλλά, ιδίως εσύ που είσαι του γ' δεκαημέρου, ξέχνα το κεφάλαιο "σχέση", λόγω Πλούτωνα στον 7ο και Κρόνου στον 8ο, που θα συνεχίσουν να σε βασανίζουν και να βάζουν εμπόδια στην ευτυχία σου. Καλύτερα, λοιπόν, "μοναχός σου χόρευε κι όσο θέλεις πήδα" που λέει η παροιμία, παρά να πέσεις στα πατώματα και να σου μείνουν και πληγές αγιάτρευτες.

Σε γενικές γραμμές, το 2022 επιφυλάσσει αρκετές θετικές εκπλήξεις και γεγονότα, οπότε αν δεν ανήκες στα παραπάνω ζώδια, μη σκας! Δε σημαίνει ότι κι η δική σου ζωή δε μπορεί να αλλάξει προς το καλύτερο. Αλλά κι αν είσαι ένα από αυτά και καίγεσαι να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες, παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο!

Διάβασε επίσης:

Αυτές είναι οι κατάλληλες και οι ακατάλληλες ημερομηνίες του 2022!

Ανάδρομοι πλανήτες 2022: Πότε έχει ανάδρομο Ερμή, Αφροδίτη και Άρη;

Πανσέληνος 2022: Μάθε πότε γίνεται και ποια ζώδια επηρεάζει!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved