Το 2022 θα πέσουν οι τίτλοι τέλους στη σχέση 4 ζωδίων

Κινδυνεύουν να δουν την σχέση τους ή τον γάμο τους να διαλύεται μέσα στο 2022

Το 2022 θα πέσουν οι τίτλοι τέλους στη σχέση 4 ζωδίων

Το 2022 δεν θα είναι μια εύκολη χρονιά για εκείνα, καθώς ο τομέας των σχέσεων βάλλεται αρκετά. Τα 4 ζώδια, που σου περιγράφουμε παρακάτω, είναι πολύ πιθανό να βιώσουν δύσκολες καταστάσεις στην σχέση τους και το άσχημο είναι πως ίσως και να μην μπορούν να κάνουν τίποτα για να σώσουν την κατάσταση. Θα πρέπει απλώς να αποδεχτούν το μοιραίο και να προχωρήσουν παρακάτω.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα πράγματα για σένα δεν είναι και τόσο… καλά, μιας και ο Ουρανός συνεχίζει να βρίσκεται στο ζώδιό σου και θα παραμείνει για καιρό ακόμα. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι θα φέρει αλλαγές στη ζωή σου σε όλα τα επίπεδα. Και επειδή είσαι ένα άτομο που σιχαίνεται τις αλλαγές και τις αποφεύγει με κάθε τρόπο, έρχεται ο Ουρανός να σου τις επιβάλλει και να σε αναγκάσει να προσαρμοστείς σε νέα δεδομένα. Αν έχεις σχέση ή αν είσαι σε γάμο, τότε είναι πάρα πολύ πιθανό να χωρίσεις και να βρεθείς μόνος/η αντιμέτωπος με νέα κεφάλαια στη ζωή σου. Ακόμα όμως και στο καλύτερο σενάριο στο οποίο δεν θα υπάρξει χωρισμός, η σχέση σου θα περάσει από σαράντα κύματα. Γιατί δεν είναι μόνο ο Ουρανός που σε ταρακουνά, είναι και ο Κρόνος από τον Υδροχόο, ο οποίος τετραγωνίζει τον Ήλιο σου και σου δημιουργεί προβλήματα, καθυστερήσεις, σου φορτώνει ευθύνες, σου «κόβει» τις χαρές και γενικότερα σε έχει στη «σφαλιάρα». Δεν θα σε αφήσει να «ανασάνεις» παρά μόνο όταν μπει στον Ιχθύ (αργεί ακόμα…) Αν σε όλα αυτά προσθέσεις και το γεγονός ότι μέσα στο 2022 γίνονται δύο Εκλείψεις στο ζώδιό σου που σε επηρεάζουν άμεσα, καταλαβαίνεις ότι τα πράγματα δεν είναι και τόσο... θετικά για την σχέση σου. Κανένα δεκαήμερο δεν θα μείνει ανεπηρέαστο, καθώς και οι άλλες δυο Εκλείψεις θα γίνουν στον Σκορπιό (7ος οίκος για σένα) και θα φέρουν τα πάνω κάτω! Δεν γλιτώνεις από πουθενά...

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε πες αλεύρι… Ο Πλούτωνας σε γυρεύει. Για να είμαστε συγκεκριμένοι, ο Πλούτωνας σε γυρεύει, αν ανήκεις στο γ’ δεκαήμερο του ζωδίου. Με τα άλλα δύο έχει ξεμπερδέψει και είναι η σειρά σου να σε… «περιποιηθεί». Ο «έξω από εδώ» βρίσκεται στον Αιγόκερω που για σένα αποτελεί τον έβδομο οίκο του ωροσκοπίου σου που έχει να κάνει με τις σχέσεις, τον γάμο, αλλά και τις συνεργασίες. Και μιας και στο άρθρο αυτό μιλάμε για τον γάμο και τα ερωτικά σου, έχουμε να σου πούμε ότι ο Πλούτωνας δεν θα σε αφήσει να χαμογελάσεις το 2022. Θα σου φέρει έναν χωρισμό και ένα τέλος, με σκοπό να αλλάξεις πρόσωπα και πράγματα στη ζωή σου, να «αναγεννηθείς» από τις στάχτες σου και να προχωρήσεις παρακάτω. Δεν θα είναι μια εύκολη χρονιά για τα ερωτικά σου Καρκίνε του γ΄δεκαημέρου και αυτό ο Πλούτωνας το «υπογράφει».

Θες να γνωρίζεις τι να περιμένεις το 2021;Παράγγειλε τώρα την Προσωπική Ανάλυση ενός έτους, από το Astrology. gr.

ΛΕΩΝ

Από τη μια τρως σφαλιάρες από τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο και από την άλλη «τρως ξύλο» από τον Κρόνο που βρίσκεται στον Υδροχόο και 7ο οίκο σου. Και οι δυο αυτοί πλανήτες ταλαιπωρούν τον Ήλιο σου με αποτέλεσμα να σου φέρνουν εμπόδια, προβλήματα και… χωρισμό. Ό,τι είχες «χτίσει» μέχρι στιγμής θα «γκρεμιστεί». Θα αλλάξει και θα πρέπει να το δεχτείς. Ο Ουρανός θα σου φέρει ξαφνικές αλλαγές από εκεί που δεν το περιμένεις και θα δεις… αστεράκια. Είσαι άτομο σταθερό που σιχαίνεται τις αλλαγές και όσο εσύ τις σιχαίνεσαι, άλλο τόσο εκείνος θα σε αναγκάζει να τις δεχτείς με το καλό ή με το κακό. Από την άλλη, ο Κρόνος που είναι απέναντί σου κι έχει να κάνει με τον γάμο και τις σχέσεις, σου «υπόσχεται» δυσκολίες, προβλήματα και… χωρισμό, καθώς μιλάμε για έναν πλανήτη ο οποίος φέρνει στενόχωρες καταστάσεις και αρκετό φόρτωμα ευθυνών. Όπως και να έχει Κρόνος και Ουρανός θα σε περάσουν από «γενιές 14» και θα πρέπει απλώς να προσαρμοστείς στις αλλαγές που έρχονται για να πονέσεις όσο το δυνατόν λιγότερο. Το κερασάκι στην τούρτα για σένα για το 2022 είναι οι... Εκλείψεις που θα γίνουν στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού! Είναι τέσσερις στο σύνολο και σε "χτυπάνε" στον 4ο και στον 10ο οίκο σου που έχουν να κάνουν με το σπίτι σου και τη δουλειά σου. Σε όποιο δεκαήμερο και αν ανήκεις, τα πράγματα θα είναι ζόρικα, οι αλλαγές δεδομένες και το μόνο που έχουμε να σου πούμε είναι να προσπαθήσεις να προσαρμοστείς όσο πιο πολύ γίνεται για να γίνει πιο ομαλή η μετάβασή σου στη νέα πραγματικότητα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στην ίδια μοίρα με τον Λέοντα είσαι κι εσύ αγαπητέ Σκορπιέ. Ο Λέοντας μπορεί να έχει Κρόνο στον 7ο οίκο του, εσύ όμως έχεις τον Ουρανό στον δικό σου 7ο οίκο και το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα σου αφήσει τίποτα όρθιο. Ό,τι πίστευες θα αλλάξει. Ό,τι θεωρούσες σταθερό και δεδομένο θα ανατραπεί και θα δεις την ζωή με διαφορετικό μάτι. Η σχέση σου ή ο γάμος σου θα διαλυθεί, προκειμένου να έρθουν οι απαραίτητες αλλαγές στην ζωή σου, να «αναγεννηθείς» και να πας παρακάτω. Ο Ουρανός από τον Ταύρο σου υπόσχεται τεράστιες ξαφνικές αλλαγές για τις οποίες δεν θα μπορείς να κάνεις τίποτα. Και έχεις και έναν Κρόνο από τον Υδροχόο να τετραγωνίζει τον Ήλιο σου και να σου δημιουργεί υποχρεώσεις και να σου βάζει εμπόδια στα όποια σχέδιά σου. Αν, δηλαδή, προγραμμάτιζες να παντρευτείς, ξέχνα το! Ο Κρόνος βρίσκεται στον 4ο οίκο σου που έχει να κάνει με το σπίτι σου και πιο πιθανό είναι να μείνεις μόνος, παρά να συγκατοικήσεις. Να σου πούμε εδώ ότι εκτός από τον Ουρανό και τον Κρόνο που σε ταλαιπωρούν, θα έχεις και τις Εκλείψεις να σε... "βασανίζουν". Το 2022 οι Εκλείψεις θα γίνουν στον άξονά σου, Ταύρο-Σκορπιό, και όπως καταλαβαίνεις θα είσαι ο άμεσος "ενδιαφερόμενος". Ο Ταύρος είναι ο 7ος οίκος σου και με τις δύο Εκλείψεις να πέφτουν μέσα σε αυτόν, θα γίνει της... αλλαγής το κάγκελο!

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

Διάβασε επίσης: Τα ζωδιακά ζευγάρια που όλοι θα ζηλέψουν το 2022

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved