Ιχθύες 2022: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Ιχθύ, διάβασε την ετήσια πρόβλεψη σου για το 2022 από τον Γιάννη Ριζόπουλο!

Ιχθύες 2022: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Ακούς και διαβάζεις ότι είναι η χρονιά σου κι αυτό ψέμα δεν είναι, αλλά πάντα ισχύει το «φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντες»! Ο Δίας στο ζώδιό σου είναι βέβαια το καλό σου «χαρτί» και μέχρι τις 11 Μαΐου πολλά μπορεί να εξελιχθούν ευκολότερα για σένα, το ίδιο κι από τις 27 Οκτωβρίου, μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου, που θα κάνει… ρελάνς, πριν αποχωρήσει οριστικά για τον Κριό! Ειδικά ο Μάρτιος, είναι ο… μήνας σου από πολλές απόψεις κι αξίζει να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα,, υπάρχει ωστόσο κι ένας «αστερίσκος»: Αν ξανοιχτείς σε επιλογές που υπερβαίνουν κατά πολύ τις δυνατότητές σου, από εκεί που θα πήγαινες για τα πολλά, μπορεί να «παραμυθιαστείς» ή/και να εκτεθείς, ενώ υπάρχει και το άλλο… κακό σενάριο να αποκαλυφθούν οι… πομπές σου, στην περίπτωση που εμπλακείς ή έχεις εμπλακεί σε κάτι το κρυφό ή παράνομο.

Είναι βλέπεις κι αυτή η σύνοδος Δία-Ποσειδώνα στο ζώδιό σου, που κλείνει με ακρίβεια στις 11/4 και μπορεί όντως να προκαλέσει ένα «θαύμα» ή/και να σε βοηθήσει να πετύχεις με το… τίποτα, όλα αυτά όμως υπό έναν όρο: Να έχεις καθαρό το «κούτελό» σου, αφού σε διαφορετική περίπτωση το μόνο που θα μπορείς να κάνεις είναι το να… ρίξεις κι άλλο μελάνι, μπας και αποπροσανατολιστούν οι διώκτες σου. Επιπλέον, με τον Κρόνο στον 12ο ηλιακό οίκο σου, υπάρχουν… πάντα και οι κρυφοί εχθροί, που σου την έχουν στημένη στην γωνία και δεν είναι να τους παίρνεις κι αψήφιστα, αρχής γενομένης από τον Φεβρουάριο.

Αν βέβαια κινείσαι γύρω από τα καλλιτεχνικά, τότε η επιτυχία σου είναι βέβαιη χωρίς αστερίσκους.

Κατά τα άλλα βέβαια ο Δίας θα συνεχίσει το… θεάρεστο έργο του από τον Κριό (11/5 με 27/10 και μετά τις 20/12) ανοίγοντας την «στρόφιγγα» της χρηματοδότησής σου και του «ευ ζην». Υπάρχουν μάλιστα τέσσερεις περίοδοι τριάντα ημερών περίπου, που θα δεις το… σακούλι σου να γεμίζει ή/και θα αποκτήσεις ό,τι ζητάς, με την αφετηρία τους να ορίζεται από αντίστοιχες Νέες Σελήνες και συγκεκριμένα στις 29/6,τις 28/7, τις 26/9 και τις 23/12.

Ωστόσο, υπάρχουν και οι τέσσερεις εκλείψεις της χρονιάς που, με εξαίρεση την Ηλιακή, στις 25/10, δεν σου τα… λένε καθόλου καλά σε μια σειρά από θέματα που μπορεί να μην είναι πρωτεύουσας σημασίας αλλά -όσο να ‘ναι- την… φασαρία τους θα την κάνουν! Ταξίδια, νομικές υποθέσεις και οι σχέσεις σου με συγγενείς μπαίνουν στο στόχαστρο, ενώ είναι πιθανό να ταλαιπωρηθείς κι από ζημιές στον εξοπλισμό σου. Οι δύο Σεληνιακές στις 16/5 και τις 8/11 είναι οι πιο δυσοίωνες, ενώ και η Ηλιακή στις 30/4 μπορεί να σε καταπλήξει… αρνητικά.

Μάλιστα ούτε ο τομέας της υγείας σου είναι «καθαρός» και στην πιο «ελαφριά» περίπτωση θα χρειαστεί να παράσχεις τις υπηρεσίες σου σε άτομα του περιβάλλοντός σου.

Όσον αφορά τώρα στις περιόδους ιδιαίτερης έντασης κι επιτάχυνσης των εξελίξεων, που ορίζονται από τον Άρη, ο πλανήτης της δράσης και της… αντίδρασης θα βρίσκεται στο ζώδιό σου από τις 15 Απριλίου μέχρι τις 25 Μαΐου, αλλά τα τρεξίματα δεν τελειώνουν εκεί. Στις 20 Αυγούστου περνά στους Διδύμους, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις αρχές του 2023, «σκαλίζοντας» και ενίοτε… ανατινάζοντας τις οικογενειακές υποθέσεις σου και ανεξάρτητα με το αν το τελικό αποτέλεσμα θα είναι υπέρ σου ή όχι, περί ειρήνης… ουδείς λόγος να γίνεται!

Επιπλέον, από τις 30/10 θα είναι κι ανάδρομος καθιστώντας άτοπη την όποια νέα πρωτοβουλία, ξέχνα λοιπόν τα χτισίματα με την μεταφορική, αλλά και την κυριολεκτική έννοια τους, αντίθετα μπορείς να… γκρεμίσεις μπας και διορθωθεί ένα λάθος του παρελθόντος. Ίσως πάλι να αναζωπυρωθεί μια διαμάχη για τα περιουσιακά σου, να φιλοξενήσεις αναγκαστικά κάποιον/α ή/και να μετοικήσεις εσύ αλλού κι όλη αυτή η παρένθεση θα κλείσει τον Ιανουάριο του 2023.

Η Νέα Σελήνη στις 27/8 είναι ίσως η πιο φασαριόζικη, ενώ εκείνη στις 24/11 «δείχνει» και παρασκηνιακές ενέργειες που σχετίζονται με τα παραπάνω και βέβαια κανείς δεν μπορεί να δώσει όρκο για το ποιος θα είναι το θύμα και ποιος ο θύτης. Πολλά πάντως που θα γίνουν στον μήνα της κρίνονται ως απατηλά ή άκυρα.

Από τις άλλες ανάδρομες κινήσεις πλανητών κράτα εκείνη του Ερμή στους Διδύμους (9 με 23/5) και στην συνέχεια στην Παρθένο (23/9 με 2/10), που σηματοδοτούν καθυστερήσεις, αναποδιές αλλά και διορθωτικές κινήσεις στην ζωή σου, με αιχμή τα οικογενειακά και τις σχέσεις-συνεργασίες σου, αντίστοιχα.

Υπάρχουν βέβαια και τα… καλά της Αφροδίτης που θα τα βιώσεις, όταν θα βρίσκεται στο ζώδιό σου (5/4 με 2/5) και στην Παρθένο (5 με 29/9) αν και στην δεύτερη περίοδο να περιμένεις και κάποια έντονα συμπτώματα ζήλιας και ανταγωνισμού, αφού στα μέσα Σεπτεμβρίου η «Ωραία» σχηματίζει ένα… ωραιότατο τετράγωνο με τον Άρη!

Όπως κι αν έχει πάντως, το 2022 τα ερωτικά σου είναι… μακράν τα πιο «καυτά» σε σύγκριση με εκείνα των άλλων ζωδίων, εκτός πια κι αν το πάθος μεταφερθεί και… εξασκηθεί σε άλλα πεδία, με όλο το ζήλο και τον φανατισμό που συνεπάγεται αυτό!

Διάβασε επίσης: Τα άστρα μίλησαν: Αυτά τα ζώδια θα λάμψουν το 2022!

Τα 3 ζώδια που θα αντιμετωπίσουν τις μεγαλύτερες δυσκολίες μέσα στο 2022

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved