Αιγόκερως 2022: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Αιγόκερε, διάβασε την ετήσια πρόβλεψη σου για το 2022 από τον Γιάννη Ριζόπουλο!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Το 2022 ανοίγει και κλείνει (μετά τις 10/12/22) με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου, αλλά σε… ειδικές συνθήκες, αφού η σύνοδός της με τον Πλούτωνα, πέρα από το αίτημα μιας κάθαρσης σε όλα τα επίπεδα (σωματικά ψυχικά και συναισθηματικά), ενέχει και δυσάρεστα βιώματα ή εξελίξεις που θα σε «σφραγίσουν» με κάποιο τρόπο. Επιπλέον, στην αρχή της χρονιάς η ανάδρομη πορεία της μέχρι τις 29/1 προσφέρεται για να διορθώσεις σφάλματα του παρελθόντος κι όχι για να κάνεις ένα ευοίωνο ξεκίνημα, ενώ αν επιχειρήσεις ένα… extreme make over θα πέσει μαύρο κλάμα! Κι επειδή από ό,τι φαίνεται χωρίς ανάδρομο… δεν κάνεις, τις 3-4 τελευταίες ημέρες της χρονιάς ο Ερμής στο ζώδιό σου σε καθοδηγεί σε μια επαναδιαπραγμάτευση των πεπραγμένων σου, δυσκολεύοντας συνάμα τις τρέχουσες υποθέσεις σου.

Υπάρχει επίσης κι ο ανάδρομος Άρης στους Διδύμους (μετά τις 30/10), αλλά αυτός θα περιλάβει τα εργασιακά και την υγεία σου κι αν στα πρώτα έχεις το know how, την δεύτερη… ούτε καν να διανοηθείς να την πειράξεις, αφού κάθε επέμβαση θα σε ταλαιπωρήσει αφάνταστα. Μόνον διορθώσεις παλιότερων σφαλμάτων επιτρέπονται κι εδώ.

Στις αρχές Μαρτίου καλείσαι να διαχειριστείς ακόμη μια… ειδική κατάσταση αφού η Αφροδίτη έχει ένα πολύ «καυτό» ραντεβού με τον Πλούτωνα και τον Άρη. Εδώ, το πάθος «κτυπάει κόκκινο» και μακάρι να συμβούν μόνο πράγματα που θα σου αρέσουν αλλά με όλη αυτή την κομπανία δεν είναι απίθανο να «τρέξει» κι ένα καταστροφικό σενάριο.

Κατά τα άλλα, ο Κρόνος στον Υδροχόο εξακολουθεί να επηρεάζει τα οικονομικά σου, χωρίς όμως να έχει πια στα… πόδια του τον Δία για να σε μπερδεύει, κάτι που κρίνεται βέβαια ως θετικό, αφού θα μπορέσεις να εφαρμόσεις απερίσπαστος την πολιτική που σε αντιπροσωπεύει. Είναι βέβαια κι ο Ουρανός στον Ταύρο, που θα παίξει τον δικό του ρόλο με τις εκπλήξεις και τις ανατροπές του, αλλά όχι όλη τη χρονιά.

Ο Φεβρουάριος είναι πάντως αρκούντως αντιφατικός με τον προγραμματισμό σου να κινδυνεύει από αστάθμητους παράγοντες, με άλλα λόγια αλλιώς τα υπολογίζεις κι αλλιώς θα σου έρθουν, με τον Αύγουστο να έπεται σε κρισιμότητα, ενώ η Σεληνιακή έκλειψη της 8ης Νοεμβρίου είναι η… επιτομή της οικονομικής κρίσης και δυστυχώς θα συνεχίζει να σε επηρεάζει μέχρι την άνοιξη του 2023.

Όσο για τον Ουρανό, βάζει στο «κάδρο» και ένα αγαπημένο σου πρόσωπο και δεν αποκλείεται να υπάρξει μια σημαντική μεταβολή στην ζωή του ή/και μια κρίση, που θα σου ανατρέψει τα δεδομένα.

Επιπλέον, η διέλευση του Άρη από τον Υδροχόο (6/3 έως 15/4) συνηγορεί σε μια επιτάχυνση των οικονομικών εξελίξεων, δίνοντας σου κίνητρα για να «κυνηγήσεις» το χρήμα αλλά και… όποιον/α επιβουλεύεται τα κεκτημένα σου!

Από… κοντά κι η Αφροδίτη (6/3 έως 5/4) άλλες φορές θα σου δίνει κι άλλες θα σε… στριμώχνει, ένα σενάριο που θα επαναληφθεί και την περίοδο Αυγούστου-Σεπτεμβρίου, όταν δηλαδή θα βρίσκεται στον Λέοντα.

Παράλληλα, ο Δίας στους Ιχθύς λειτουργεί επεκτατικά και αναπτυξιακά σε σχέση με την επιμόρφωσή σου, ενώ μπορεί να αποκτήσεις και μέσα που θα αναβαθμίσουν τις δυνατότητές σου. Όσο για τους γείτονες ή τους συγγενείς σου, κάποιος/α θα σε… συγχύσει με την τάση του να τα θέλει όλα δικά του, ίσως όμως να πάρεις και βοήθειες σε διάφορα επίπεδα.

Για ένα μεγάλο διάστημα βέβαια ο Δίας θα βρίσκεται στον Κριό (11/5 έως 27/10 και μετά τις 20/12), ανοίγοντάς σου την… όρεξη για μεγαλύτερα πράγματα στο σπίτι και την οικογένειά σου, πρόσεξε, ωστόσο, μήπως κάνεις ένα άνοιγμα που υπερβαίνει τις δυνατότητές σου, αφού μόλις περάσουν οι γιορτές και τα πανηγύρια θα σου έρθει ο… λογαριασμός! Επιπλέον, στην περίπτωση που… κάτι δεν πάει καλά στα οικογενειακά ή/και τον γάμο σου, ο Δίας θα λειτουργήσει απελευθερωτικά, συμβάλλοντας ενίοτε σε μια μεγάλη αναταραχή! Να τον προσέχεις λοιπόν αυτόν τον… τύπο, πολύ περισσότερο, επειδή το 2022 συνοδεύει αρκετά συχνά μια Νέα Σελήνη, που -σου θυμίζω- ότι δίνει κατευθύνσεις για ένα μήνα αφ’ ότου συμβεί.

Στις 2/3 σε σύνοδο με τα Φώτα στους Ιχθύς, μεγεθύνει την αντίστοιχη επιρροή του, ενώ από τον Κριό, που σε ενδιαφέρει και περισσότερο γιατί «πιάνει» βασικούς τομείς της ζωής σου (οικογένεια, καριέρα και σχέσεις-συνεργασίες) κάνει πιο αισθητή την παρουσία του στην Νέα Σελήνη της 29ης Ιουνίου (τετράγωνο), της 26ης Σεπτεμβρίου (αντίθεση) και της 23ης Δεκεμβρίου (ξανά τετράγωνο) και σε κάθε περίπτωση οι 30 περίπου ημέρες που έπονται εν δυνάμει σηματοδοτούν τόσο ευχάριστα συμβάντα όσο και… ρεζιλίκια!

Επιπλέον, αυτή στις 30/5 με την σύνοδο Άρη-Δία στον Κριό βάζει… φωτιά στα τόπια, μεταφορικά αλλά και κυριολεκτικά!

Η Νέα Σελήνη πάντως στις 28/7 είναι πιο ήπια και γι’ αυτό πιο… εξυπηρετική, με τον Δία να σχηματίζει τρίγωνα με τα Φώτα κι όσο για τις υπόλοιπες αυτές της 27ης Αυγούστου και της 24ης Νοεμβρίου είναι οι πιο κρίσιμες για τα εργασιακά και την υγεία σου και ειδικά η δεύτερη σου συστήνει να… έχεις τα μάτια σου δεκατέσσερα!

Τέλος, οι τέσσερις εκλείψεις της χρονιάς επηρεάζουν τις διαπροσωπικές σχέσεις σου, με την Ηλιακή στις 25/10 να είναι η πιο αβανταδόρικη. Η Σεληνιακή στις 16/5 πάλι θα σε δικαιώσει σε πολλά, έστω και με την εξαγωγή… πικρών συμπερασμάτων, στις άλλες δύο όμως (Ηλιακή στις 30/4 και Σεληνιακή στις 8/11)… μην δίνεις όρκο για τίποτε!

Διάβασε επίσης: Τα άστρα μίλησαν: Αυτά τα ζώδια θα λάμψουν το 2022!

Τα 3 ζώδια που θα αντιμετωπίσουν τις μεγαλύτερες δυσκολίες μέσα στο 2022

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved