Τοξότης 2022: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Τοξότη, διάβασε την ετήσια πρόβλεψη σου για το 2022 από τον Γιάννη Ριζόπουλο!

Τοξότης 2022: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Η χρονιά ξεκινά με τον Άρη στο ζώδιό σου και μέχρι τις 24/1 θα έχεις κίνητρο για να κάνεις πράγματα, με το καλώς εννοούμενο θράσος σου να συνδυάζεται ενίοτε με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Μέσα στα πολλά τρεξίματα όμως που θα έχεις θα πρέπει να συνυπολογίσεις και κάποια που… δεν θα είναι για καλό, αφού δεν θα λείψουν και οι εντάσεις ή/και κάποια προβλήματα με τον νόμο.

Ο Άρης θα ξανασχοληθεί μαζί σου –κι εσύ με αυτόν- από τις 20 Αυγούστου κι ύστερα, καθώς θα βρίσκεται απέναντί σου, στους Διδύμους, «σερβίροντας»… καυτά πιάτα στην ζωή σου, με αιχμή τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Αντιπαραθέσεις, χωρισμοί, αλλά και ένα νέο ξεκίνημα στα προσωπικά σου είναι μερικά μόνο από αυτά που θα διώξουν μακριά την… πλήξη σου, έστω κι αν σε κάποιες περιπτώσεις οι εξελίξεις θα σε «τσιτώσουν». Η Νέα Σελήνη στις 27/8 είναι ίσως η πιο «επιθετική» σε σχέση με τα παραπάνω, ενώ ακολουθεί κι εκείνη στις 24/11, που βάζει στο «κάδρο» και θέματα εμπιστοσύνης και πίστης ή πιο σωστά… απιστίας!

Από τις 30 Οκτωβρίου, ο Άρης θα είναι κι ανάδρομος που σημαίνει ότι ανοίγει μια παρένθεση δυόμιση μηνών στην ζωή σου, με την επαναδιαπραγμάτευση θεμάτων του παρελθόντος να έχει τον πρώτο λόγο. Την ίδια περίοδο όμως οι εντελώς νέες πρωτοβουλίες που θα πάρεις δεν θα αποδώσουν, ενώ για δραστικές θεραπείες κι ιατρικές επεμβάσεις … ούτε να το σκέφτεσαι, αφού θα ταλαιπωρηθείς κι αποτέλεσμα δεν θα έχεις.

Τα καλά νέα πάντως για σένα, είναι ότι ο φίλος σου ο Δίας θα κάνει ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία του το 2022, φροντίζοντας να πάνε πολλά κατ’ ευχήν.

Κατ’ αρχάς, η παρουσία του στους Ιχθύς (μέχρι τις 11/5 και από τις 27/10 μέχρι τις 20/12) ευνοεί οικογενειακά και περιουσιακά θέματα, δίνοντας το έναυσμα για μια συνολική αναβάθμιση της ποιότητας της ζωής σου. Ο Μάρτιος είναι ο καλύτερος μήνας της χρονιάς και φρόντισε να εκμεταλλευτείς την τύχη και τις ευκαιρίες σου.

Όσο για την διέλευσή του από τον Κριό (11/5 μέχρι 27/10 και μετά τις 20/12), είναι εκείνη που θα πολλαπλασιάσει τις επιτυχίες σου και θα σε κάνει να νιώσεις… ακόμη πιο τυχερός/η σε προσωπικά και οικονομικά ζητήματα! Υπάρχουν μάλιστα τέσσερις Νέες Σελήνες στις οποίες συμμετέχει ο Δίας, προδιαγράφοντας ευχάριστες εξελίξεις, έναν μήνα την φορά, παράπονο μην έχεις λοιπόν! Στις 29/6, τις 28/7, τις 26/9 και τις 23/12 είναι η αφετηρία τους,

Οι επίσης τέσσερεις εκλείψεις της χρονιάς «δείχνουν» βέβαια τα εργασιακά και την υγεία σου κι αν στα πρώτα ο Δίας έχει τον… τρόπο του για βοηθήσει, αναφορικά με την δεύτερη θα πρέπει να είναι αρκετά πιο προσεκτικός/η. Οι δύο Σεληνιακές (16/5 και 8/11) είναι εκείνες που μπορούν… άνετα να σου δημιουργήσουν προβλήματα και δεν είναι να παίζεις με αυτά. Όσο για τις δύο Ηλιακές, η μια στις 30/4 σηματοδοτεί μια στροφή ή/και σημαντικές αλλαγές στην δουλειά σου, με τα διλήμματα να… περισσεύουν, ενώ εκείνη στις 25/10 θα λειτουργήσει μάλλον επιβοηθητικά.

Κάπως «σκληρός» ή… αναποδιασμένος μπορεί να αποδειχθεί και ο Φεβρουάριος, που, εκτός των άλλων, σηματοδοτεί και μια… γκίνια στα ταξίδια σου ή/και σε σχέση με τα μέσα και τις συσκευές που χρησιμοποιείς.

Όσο για τους ανάδρομους πλανήτες της χρονιάς, εκτός από τα πισωγυρίσματα του Άρη, θα έχεις να διαχειριστείς και τα… ανάλογα του Ερμή, από τις 9/5 μέχρι τις 23/5 που θα είναι κι αυτός ανάδρομος στους Διδύμους. Το μοτίβο είναι ξανά αναθεωρήσεις και η κάλυψη κενών του παρελθόντος, με την… σωτηρία σου να έρχεται ενίοτε από την αξιοποίηση κάθε διαθέσιμης λύσης που έχεις στο «συρτάρι» σου. Αν τώρα ανοίξει και μια μικρή παρένθεση στις σχέσεις ή τις συνεργασίες σου… Ερμής είναι θα περάσει!

Η ανάδρομη Αφροδίτη, πάλι, που επηρεάζει κυρίως τα οικονομικά σου, θα πάψει να σε απασχολεί μετά τις 29/1, μέχρι τότε όμως δεν αποκλείεται να υπάρξει μια έλλειψη αγαθών ή/και η ανάγκη να αναζητήσεις εναλλακτικές λύσεις για την ενίσχυση του εισοδήματός σου.

Η «Ωραία» βέβαια σου επιφυλάσσει κι αρκετές ευκολίες ή/και όμορφες στιγμές την περίοδο που θα βρεθεί στους Διδύμους (23/6 με 18/7) κι αργότερα στο ζώδιό σου (16/11 με 10/12). Ωστόσο, η αντίθεσή της με τον ανάδρομο Άρη στη 1/12 έχει… πολλαπλή ανάγνωση, με τα πάθη να «συνωστίζονται» στην ζωή σου, ενώ ανάλογη δυναμική έχει και το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη που γίνεται στα μέσα Σεπτεμβρίου.

Διάβασε επίσης: Τα άστρα μίλησαν: Αυτά τα ζώδια θα λάμψουν το 2022!

Τα 3 ζώδια που θα αντιμετωπίσουν τις μεγαλύτερες δυσκολίες μέσα στο 2022

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved