Σκορπιός 2022: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Σκορπιέ, διάβασε την ετήσια πρόβλεψη σου για το 2021 από τον Γιάννη Ριζόπουλο!

Σκορπιός 2022: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Από την στιγμή που οι εκλείψεις της χρονιάς «δείχνουν» εσένα και ότι σημαντικό σε αφορά, είναι βέβαια κι εκείνες που σε «καίνε» περισσότερο κι αν ήδη έχεις συνοφρυωθεί δεν έχεις κι άδικο!

Ας ξεκινήσω όμως από τα καλά και τα τυχερά. Από την Ηλιακή έκλειψη της 25ης Οκτωβρίου δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα, ίσα-ίσα, που θα ωφεληθείς προσωπικά και οικονομικά, είτε ύστερα από καθαρά δικές σου προσπάθειες, είτε αποκομίζοντας κέρδη από απώλειες άλλων ή/και μια αποζημίωση ή κληρονομιά.

Επιπλέον, μην ξεχνάς ότι μέχρι τον Απρίλιο «κουβαλάς» την θετική επιρροή της Σεληνιακής έκλειψης που έγινε πέρυσι τον Νοέμβριο κι είναι εκείνη που μπορεί επίσης να σε φέρει σε πλεονεκτική θέση.

Ωστόσο, η Ηλιακή έκλειψη στις 30/4 εισάγει ή αν προτιμάς επαναφέρει τον διχασμό σε προσωπικά και οικογενειακά θέματα, ενώ με τα… αλλοπρόσαλλα δεδομένα που θα δημιουργηθούν είναι άτοπο να «ποντάρεις» στο οτιδήποτε με γνώμονα την ασφάλεια σου. Αντίθετα, τα… άκρα έχουν τον πρώτο λόγο με την διαδοχή τους να επιφέρει κι έναν σχετικό… πανικό!

Τα ίδια και χειρότερα φέρνει η Σεληνιακή έκλειψη στις 8/11, εδώ μάλιστα κινδυνεύεις σοβαρά να χάσεις τον έλεγχο των πράξεών σου κι αυτό που μπορεί να σε σώσει, πέρα από την ψυχραιμία σου, είναι το να ασχοληθείς με τα… μυστήρια του κόσμου τούτου κι όχι με τα προσωπικά σου!

Η Σεληνιακή πάλι στις 16/5 επιδρά στερητικά, αλλά σίγουρα είναι πιο εύκολη στην διαχείρισή της. Απλά κόβεις, κόβεις, κόβεις, μέχρι να χωρέσεις στα μέτρα της. Από τους υπόλοιπους μήνες της χρονιάς, ο Φεβρουάριος είναι επίσης πιεστικός και θα χρειαστεί να πάρεις δύσκολες αποφάσεις, ενώ μερίδιο στην… τρέλα διεκδικεί και ο Σεπτέμβριος, με τα πάθη συνάμα να… απογειώνονται!

Φυσικά, εκτός από τα δύσκολα και τις ανατροπές, που υποκινούνται από Κρόνο και Ουρανό, υπάρχουν και τα… εύκολα που φέρνει ο Δίας και μην αρχίσεις τα γνωστά ότι δεν τον γουστάρω αυτόν τον τύπο γιατί είναι πολύ φιλελεύθερος. Εδώ, πέρα από τα προσωπικά σου, πρόκειται και για… παραδάκι που σίγουρα δεν σε αφήνει ασυγκίνητο/η.

Κατ’ αρχάς, η διέλευση του από τους Ιχθύς (μέχρι 11/5 και από 27/10 μέχρι 20/12) σε κάνει τυχερό σε πολλά -να μην σου πω σε όλα- με τον Μάρτιο να είναι ο πιο «αβανταδόρικος» μήνας. Αν τώρα η πολλή ελευθερία βλάπτει ή όχι τα προσωπικά σου, πρώτον εξαρτάται από το αν είσαι μόνος/η ή δεσμευμένος/η, αφού στην πρώτη εκδοχή θα σου αρέσουν πολύ αυτά που θα συμβούν με την συνέχεια να είναι κυρίως ζήτημα διαχείρισης. Στην δεύτερη βέβαια, με δεδομένη την παρέλαση υποψηφίων… ένθεν κακείθεν, θα μετρήσει πολύ το κατά πόσο μπορείς να περιορίσεις τη ζήλια σου, αφού αν την… ξαμολήσεις, θα γίνει κι αυτή τεράστια σαν τον Δία, οδηγώντας ενίοτε σε υπερβολικά σκηνικά.

Όσον αφορά τώρα στην παραμονή του «Χοντρού» στον Κριό (11/5 με 27/10 και μετά τις 20/12) είναι βέβαιο πως θα σου προσφέρει περισσότερες ευκαιρίες και ανοίγματα για δουλειές, με κάποιες Νέες Σελήνες της χρονιάς να είναι ιδιαίτερα εμφατικές ως προς αυτό. Συγκεκριμένα στις 29/6, τις 28/7, τις 26/9 και τις 23/12 ξεκινούν αντίστοιχοι τέσσερεις μήνες, που ο Δίας θα αφήσει τα δώρα του έξω από την πόρτα σου κι… άμα θες, τα παίρνεις!

Από τις λοιπές ουράνιες κινήσεις, αξίζει να σταθείς στην διέλευση του Άρη από τους Διδύμους (20/8 με 13/1), όχι μόνο γιατί θα είναι πολύμηνη και «δείχνει» τα οικονομικά σου, αλλά λόγω και της ανάδρομης κίνησης του πλανήτη (από τις 30/10) που «απειλεί» να τα φέρει όλα… ανάποδα! Αυτό σημαίνει πως θα στερηθείς μια πηγή εσόδων και θα χρειαστεί να ανατρέξεις σε μια εναλλακτική λύση, ίσως όμως να αξιοποιήσεις και μια προοπτική που τελούσε «εν υπνώσει» και επανακάμπτει. Επιπλέον, μπορεί να σου προκύψει η αναγκαιότητα να επικαιροποιήσεις θέματα σχετικά με δάνεια, ασφάλειες και φορολογικά, με το ανάλογο… τρέξιμο φυσικά, εκείνο όμως που πρέπει να θυμάσαι πριν απ’ όλα είναι ότι την συγκεκριμένη περίοδο μια εντελώς νέα επενδυτική πρωτοβουλία θα πάει… άπατη!

Όσο για την σεξουαλικότητά σου, θα μπει κι αυτή σε μια παρένθεση ή αν προτιμάς στον… γύψο, αν όμως έχεις καιρό να ζήσεις «επικές» στιγμές στο κρεβάτι, τότε το σύμπαν θα σου θυμίσει –με μεγάλη δική σου ευχαρίστηση- το πώς ήσουν… κάποτε!

Από τις υπόλοιπες ανάδρομες κινήσεις της χρονιάς σε ενδιαφέρει κυρίως εκείνη του Ερμή στον Ταύρο (23/5 με 3/6), αφού θα ανοίξει μια παρένθεση στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, με πρόσωπα από το παρελθόν να καλύπτουν ενίοτε τα… κενά!

Η δε ανάδρομη Αφροδίτη στον Αιγόκερω (μέχρι τις 29/1) θα αναλάβει να σε ταξιδέψει σε μέρη και στέκια που σου θυμίζουν πολλά, ενώ συνηγορεί στην υιοθέτηση από την πλευρά σου μιας «ρετρό» γραμμής.

Το κακό με την Αφροδίτη κι εσένα είναι ότι θα στερηθείς των πλεονεκτημάτων που προσφέρει συνήθως η «Ωραία», περνώντας από το ζώδιό σου ή/και από τον Ταύρο. Είναι βλέπεις ο Κρόνος κι ο Ουρανός που της έχουν στήσει… καρτέρι και στα αντίστοιχα φετινά διαστήματα (23/10 με 16/11 και 28/5 με 23/6) μάλλον διλήμματα και προβλήματα θα σου δημιουργήσει. Πάλι καλά να λες που υπάρχει και η Ηλιακή έκλειψη στις 25/10, που την έχει «πρώτο τραπέζι, πίστα» και έτσι θα συνεχίσει να λειτουργεί «ανεβαστικά» μέχρι την άνοιξη του 2023.

Διάβασε επίσης: Τα άστρα μίλησαν: Αυτά τα ζώδια θα λάμψουν το 2022!

Τα 3 ζώδια που θα αντιμετωπίσουν τις μεγαλύτερες δυσκολίες μέσα στο 2022

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved