Παρθένος 2022: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Παρθένε, διάβασε την ετήσια πρόβλεψη σου για το 2022 από τον Γιάννη Ριζόπουλο!

Παρθένος 2022: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Η διέλευση του Δία από τους Ιχθύς (μέχρι τις 11/5 και από 27/10 μέχρι 20/12) είναι για σένα… δίκοπο μαχαίρι, αφού ναι μεν διευρύνει τις προοπτικές σου σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών, με την αναβάθμιση του τρόπου ζωής σου να είναι κι αυτή προ των πυλών, από την άλλη πλευρά όμως δεν παύει να παράγει και… ψεύτικες ελπίδες ή/και πολλά υποσχόμενες καταστάσεις, με όλους/ες αυτούς/ες που τάζουν να γίνονται… λαγοί μόλις προκύψουν τα δύσκολα!

Ξέρω, βέβαια, ότι συνήθως περνάς από κρησάρα τις επιλογές σου κι ότι είναι δύσκολο να την πατήσεις, αλλά καμιά φορά συμβαίνουν κι αυτά, ειδικά όταν κι εσύ λασκάρεις τα δικά σου μέτρα ασφαλείας.

Επιπλέον, αν βιώνεις μια κατάσταση που σε αγχώνει ή σε περιορίζει σε κάτι, τότε η απελευθερωτική δράση του Δία θα σε απαλλάξει από αυτήν.

Ο Μάρτιος είναι πάντως ο καλύτερος μήνας για να κάνεις τα ανοίγματα σου, ενώ τον Απρίλιο, με την σύνοδο Δία-Ποσειδώνα, μπορεί να ζήσεις το «παραμύθι» σου αλλά σίγουρα αυτά που φαίνονται τέλεια, δεν είναι κι έτσι στην πραγματικότητα. Ο Ποσειδώνας πάντως θα… ξαναχτυπήσει στην Νέα Σελήνη της 24ης Νοεμβρίου, καθιστώντας ακατάλληλες τις επιλογές σου, ίσως όμως τότε ή λίγο αργότερα να βγει στη φόρα ένα παιχνίδι που παίχτηκε σε βάρος σου. Για συνεργασίες πάντως, ούτε να το συζητάς…

Όσο για τον Δία, από την στιγμή που θα… μετακομίσει στον Κριό (11/5 με 27/1 και μετά τις 20/12) θα αποκτήσεις κι εσύ αυξημένη πρόσβαση σε κεφάλαια και χρηματοδοτήσεις και μην… βιαστείς, αφού υπάρχουν τέσσερεις Νέες Σελήνες μέσα στην χρονιά που μπορούν να σου φέρουν κέρδη. Ίσως η πιο γόνιμη από αυτές να είναι εκείνη στις 26/9, αλλά μπορείς να ποντάρεις και στις άλλες: 29/6, 28/7 και 23/12 κι όχι βέβαια μόνο στις συγκεκριμένες ημερομηνίες, αλλά και στο διάστημα των τριάντα ημερών που ακολουθούν. Μια μεγάλη «μπάζα» μπορεί να κάνεις και με την Νέα Σελήνη στις 30/5, αφού την συνοδεύει η σύνοδος Άρη-Δία στον Κριό.

Ο Άρης όμως σε ενδιαφέρει πολύ και για έναν άλλο λόγο. Η παραμονή του στους Διδύμους για πέντε σχεδόν μήνες (20/8 με 13/1) θα σου δώσει κίνητρα για να «κυνηγήσεις» στόχους και να πετύχεις αυτά που θέλεις άμεσα, με την Νέα Σελήνη στις 27/8 να είναι η πιο εμφατική ως προς αυτό. Το πρόβλημα όμως είναι ότι στις 30/10 «γυρίζει» ανάδρομος, που σημαίνει ότι… τέρμα οι νέες πρωτοβουλίες, ίσως μάλιστα να ανοίξει μια παρένθεση που θα μοιάζει με πισωγύρισμα! Αντίθετα όμως, μπορείς να ξαναδείς θέματα του παρελθόντος για να γίνουν σωστά αυτή τη φορά

Από τις υπόλοιπες ανάδρομες κινήσεις της χρονιάς, σε ενδιαφέρει βέβαια αυτή του Ερμή στο ζώδιό σου (23/9 με 2/10), αφού είναι εκείνη που θα σου βάλει εμπόδια και θα σε στρέψει στο παρελθόν, έτσι για να διορθωθούν και κάποιες λεπτομέρειες που για σένα δεν παύουν ποτέ να έχουν σημασία.

Επιπλέον, η ανάδρομη Αφροδίτη στον Αιγόκερω (μέχρι τις 29/1) θα ανοίξει την δική της παρένθεση στα προσωπικά σου ή/και στις σχέσεις σου με αγαπημένα πρόσωπα. Η Αφροδίτη βέβαια θα σου ρίξει τα… ωραία της πέπλα κι όταν θα βρεθεί στους Ιχθύς (5/4 με 2/5) κι ύστερα στο ζώδιό σου (5 με 29/9), όμως, ενώ την πρώτη φορά θα είναι αρκούντως ρομαντική και αριστοκρατική, την δεύτερη θα παθιαστεί κι όλα αυτά βέβαια θα καθρεφτιστούν είτε στις επιλογές σου είτε στις εξελίξεις.

Μένουν οι εκλείψεις της χρονιάς που επηρεάζουν και τα εργασιακά σου κι αυτό βέβαια είναι που σε «καίει». Τα λοιπά, όπως ταξίδια, συγγενείς και σπουδές, όχι πως δεν έχουν τη σημασία τους, αλλά σίγουρα δεν είναι και πρωτεύοντα. Πάντως η Ηλιακή έκλειψη στις 25/10 σου δίνει πλεονέκτημα σε αυτά τα…επουσιώδη, είτε κάνεις ένα όμορφο ταξίδι είτε αποκτήσεις ένα μέσον, που πέρα από την χρησιμότητά του, θα σου αρέσεις κιόλας. Μπορεί και να αποκατασταθούν οι σχέσεις σου με έναν συγγενή σου κι αυτό έχει την αξία του, αν έχει προηγηθεί ένα… Βατερλό! Και μη ρωτάς τα πώς και τα γιατί, αφού η Ηλιακή έκλειψη στις 30/4 εμπλέκει αυτομάτως τις δουλειές σου με τους συγγενείς σου και με όχι καλό τρόπο. Ίσως πάλι να προκύψουν «ανωμαλίες» σε σχέση με χαρτιά και άδειες ή να χρειαστεί να διασπάσεις τις δυνάμεις σου σε δύο μέτωπα.

Η Σεληνιακή έκλειψη στις 8/11 κινείται σε ανάλογες κατευθύνσεις και σε κάθε περίπτωση είναι σκόπιμο να μην κάνεις σημαντικές κινήσεις στα εργασιακά σου, απλά… παίξε άμυνα!

Η έτερη Σεληνιακή έκλειψη, στις 16/5, είναι πάντως πιο κοντά στα «κυβικά» σου, αφού ο Κρόνος που συμμετέχει σε αυτήν είναι ένας από τους διαχρονικούς φίλους σου και τι να σου πουν εσένα τα προγράμματα και ο φόρτος εργασίας. Τα έχεις γεννήσει κι αν είναι να σου πέσει και μια υποχρέωση παραπάνω, καλώς να ορίσει…

Διάβασε επίσης: Τα άστρα μίλησαν: Αυτά τα ζώδια θα λάμψουν το 2022!

Τα 3 ζώδια που θα αντιμετωπίσουν τις μεγαλύτερες δυσκολίες μέσα στο 2022

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved