Λέων 2022: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Λέοντα, διάβασε την ετήσια πρόβλεψη σου για το 2022 από τον Γιάννη Ριζόπουλο!

Λέων 2022: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

ΛΕΩΝ ♌

Οι εκλείψεις της χρονιάς σου θέτουν απανωτά διλήμματα, στα οποία δεν είναι εύκολο να δώσεις μια οριστική απάντηση, αντίθετα αν… τολμήσεις να πάρεις μια θέση, θα εμφανιστούν αμέσως οι αντιθέσεις της. Το πεδίο αναταραχής είναι πρωτίστως η καριέρα και η οικογένειά σου, ενδέχεται όμως να υπάρξουν και «παράπλευρες απώλειες» στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου.

Κατ’ αρχάς, η Ηλιακή στις 30/4 και η Σεληνιακή στις 8/11… κουβαλάνε πάνω-κάτω τα ίδια «μυαλά» και καλό είναι να μην πράξεις κάτι σημαντικό κάτω από την επιρροή τους. Αν τώρα ξεσπάσει κάποια κρίση, προσπάθησε απλά να σώσεις τα στοιχειώδη.

Η Σεληνιακή πάλι στις 16/5 μπορεί να σου φέρει απογοητεύσεις και στερήσεις, αλλά αν έχεις λειτουργήσει προνοητικά και δεν έχουν πάρει τα μυαλά σου αέρα, θα καταφέρεις να ελέγξεις την κατάσταση.

Μένει η Ηλιακή στις 25/10, που είναι και η πιο ελπιδοφόρα απ’ όλες σε θέματα σχετικά με το σπίτι και την οικογένειά σου.

Δύσκολοι μήνες πάντως για όλα τα προαναφερθέντα είναι ακόμη ο Φεβρουάριος και ο Σεπτέμβριος, μέχρι τις 25.

Επιπλέον, από τις 6/3 μέχρι τις 15/4 η διέλευση του Άρη από τον Υδροχόο θα δημιουργήσει νέες ισορροπίες και… ανισορροπίες στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, με τις επιλογές σου να ορίζονται συχνά από το θυμικό σου.

Ωστόσο, υπάρχει και ο Άρης στους Διδύμους που θα επηρεάσει για αρκετό καιρό (20/8 με 13/1) τις διαπροσωπικές σχέσεις σου, με τις παρεμβάσεις και τις αυθαιρεσίες να πλήττουν πρώτα απ’ όλα το αίσθημα εμπιστοσύνης με αποκορύφωμα την Νέα Σελήνη στις 24/11, που σου συνιστά να έχεις μάτια και στην πλάτη! Ενδιαφέρον παρουσιάζει φυσικά και η ανάδρομη κίνηση του Άρη (μετά τις 30/10) που από μόνη της αρκεί για να ανοίξει μια παρένθεση στην προσωπική και κοινωνική σου ζωή, με κάποια πρόσωπα να φεύγουν και κάποια άλλα να επανακάμπτουν για να πάρουν την δεύτερη ευκαιρία τους. Ίσως πάλι να ασχοληθείς με τα κοινά «τσαλαβουτώντας» σε αγώνες και προοπτικές που θα σου κοστίσουν σε χρόνο και χρήμα αλλά μόλις γυρίσει ορθόδρομος ο Άρης, θα… σου περάσει!

Από τις υπόλοιπες ανάδρομες κινήσεις πλανητών θα σε «πιάσει» αυτή του Ερμή στον Υδροχόο (13 με 26/1) αναθεωρώντας καταστάσεις στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου ή/και ανοίγοντας μια ακόμη παρένθεση σε σχέση με πρόσωπα που… έρχονται και φεύγουν!

Όσο για την ανάδρομη Αφροδίτη στον Αιγόκερω (μέχρι τις 29/1) μπορεί να σου στερήσει κάποιες ευκολίες στη δουλειά σου, αλλά και να σε αναγκάσει σε ένα πρόγραμμα διατροφής, προκειμένου να έρθεις στα… ίσα σου!

Μέσα σε όλα τα προβλήματα βέβαια, υπάρχει και η «όαση» του Δία, που φέτος επιτελεί διπλό έργο και για σένα. Η διέλευσή του από τους Ιχθύς (μέχρι τις 11/5 και από 27/10 μέχρι 20/12) σου ανοίγει «πόρτες» χρηματοδότησης και στην πιο…απλή περίπτωση θα μπορούσες να ζεις με τα λεφτά των άλλων. Επειδή όμως σίγουρα έχεις και φιλοδοξίες για κάτι πολύ περισσότερο, θα βρεις τα κεφάλαια που ζητάς, φρόντισε μόνο να μην «το τερματίσεις» στις σπατάλες και τα… έξοδα παραστάσεως! Ο Μάρτιος είναι ο πιο πρόσφορος μήνας, ίσως όμως να επωφεληθείς και τον Απρίλιο, χωρίς μάλιστα να… καταγραφούν πουθενά τα έσοδά σου!

Ο Δίας στον Κριό τώρα (από τις 11/5 μέχρι τις 27/10 και μετά τις 20/12) ανοίγει το πλάνο σε σχέση με σπουδές και ταξίδια, ίσως όμως να συμβάλλει θετικά και σε μια νομική υπόθεσή σου. Η δράση του θα γίνει πιο εμφατική από τις 29/6 μέχρι τις 26/8 όπως επίσης και τους μήνες που έπονται μετά την Νέα Σελήνη στις 26/9 κι αυτή στις 23/12.

Διάβασε επίσης: Τα άστρα μίλησαν: Αυτά τα ζώδια θα λάμψουν το 2022!

Τα 3 ζώδια που θα αντιμετωπίσουν τις μεγαλύτερες δυσκολίες μέσα στο 2022

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved