Καρκίνος 2022: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Καρκίνε, διάβασε την ετήσια πρόβλεψη σου για το 2022 από τον Γιάννη Ριζόπουλο!

Καρκίνος 2022: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Η διέλευση του Δία από τον Κριό (11/5 με 27/10 και μετά τις 20/12) είναι ίσως ό,τι πιο σημαντικό προς την θετική κατεύθυνση έχει να επιδείξει το 2022 για σένα, αφού θα έχεις τύχη και στήριξη σε οτιδήποτε αφορά την καριέρα σου ή/και την επίτευξη σημαντικών στόχων. Φαίνεται μάλιστα πως θα σου γίνουν και πολλά… χατίρια κι αν θες κάτι πολύ, μην διστάσεις να το ζητήσεις, από τους «έχοντες και κατέχοντες». Ο Δίας θα κάνει ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία του σε τουλάχιστον τέσσερεις από τις Νέες Σελήνες της χρονιάς, με εκείνη στις 29/6 να δίνει το έναυσμα για ποικίλες επεκτάσεις που θα πάνε καλά κι από την πλευρά σου το μόνο που θα χρειαστεί είναι μια συνετή διαχείριση των πλεονεκτημάτων σου. Οι άλλες τρεις είναι κατά σειρά 28/7, 26/9 και 23/12 κι όλες τους ορίζουν μια περίοδο τριάντα περίπου ημερών με ευκαιρίες και ανοίγματα.

Όσο για την παραμονή του Δία στους Ιχθύς (μέχρι τις 11/5 και από 27/10 μέχρι 20/12) εξυπηρετεί τις σπουδές και τα ταξίδια αναψυχής, ενώ μπορείς να υπολογίζεις και σε μια νομική ρύθμιση ή βοήθεια που θα λύσει προβλήματα και θα απελευθερώσει τις δυνατότητές σου. Ο Μάρτιος είναι ο καλύτερος μήνας για όλα αυτά κι αν έχεις και κάποιον/α πλούσιο/α συγγενή, δεν αποκλείεται να σε… θυμηθεί!

Επιπλέον και η Αφροδίτη στο ζώδιό σου (18/7 με 11/8) θα επιδράσεις ευεργετικά για τις υποθέσεις σου -ιδίως τις προσωπικές- όσον αφορά όμως στην απέναντί σου, στον Αιγόκερω, το θέμα σηκώνει πολύ συζήτηση, αφού μέχρι τις 6/3 που θα είναι εκεί έχει να… παλέψει με Πλούτωνα και Άρη, κάτι που έχει διπλή ανάγνωση, αφού όσο πιθανό είναι να σου προκύψει ένα πάθος που θα σε «απογειώσει», άλλο τόσο είναι να συμβούν και δυσάρεστα πράγματα και δεν είναι ώρα να βάζεις στοιχήματα για το ποιο από τα δύο έχει καλύτερες πιθανότητες να γίνει. Επιπλέον μέχρι τις 29/1, η Αφροδίτη θα είναι κι ανάδρομη, ανοίγοντας μια παρένθεση στην ζωή σου, με το παρελθόν να σου ξανακτυπά την πόρτα.

Υπάρχει βέβαια και μια ακόμη διέλευση της Αφροδίτης από τον Αιγόκερω στο τέλος της χρονιάς (μετά τις 10/12), που… τον έχει κι αυτή τον Πλούτωνά της, αλλά με τον Άρη απόντα, κάθε σύγκριση είναι περιττή. Κατά… διαβολική σύμπτωση πάντως η χρονιά ανοίγει και κλείνει με σύνοδο Αφροδίτης-Πλούτωνα, κι εσύ φλερτάρεις με το απόλυτο, είτε υπέρ σου είτε κατά σου.

Είναι βέβαια και οι τέσσερεις εκλείψεις του 2022, που θα σε απασχολήσουν αφού αναφέρονται πρωτίστως στις διαπροσωπικές σχέσεις ή/και τα αγαπημένα σου πρόσωπα και δευτερευόντως στα οικονομικά σου. Ίσως μάλιστα αυτοί οι δύο τομείς να εμπλακούν μεταξύ τους και στις περισσότερες των περιπτώσεων δεν φαίνεται να είναι για καλό.

Η Ηλιακή έκλειψη πάντως στις 25/10 σου υπόσχεται όμορφες καταστάσεις που συνδυάζουν χρήμα ή επιτυχίες και… έρωτες, ενώ αν έχεις παιδιά θα χαρείς με την πρόοδό τους. Αντίθετα όμως, η Ηλιακή στις 30/4 είναι πηγή… ανωμαλίας και αναταραχής κι επειδή δεν είσαι και τόσο εύκολος/η στις αλλαγές, προετοιμάσου ψυχολογικά από τώρα για αυτά που έρχονται, ξέροντας ότι θα πρόκειται να περάσεις κι από ένα δίλημμα, χωρίς να μπορείς να δώσεις μια ασφαλή απάντηση, αφού μόλις καταλήξεις σε κάτι, θα προκύψει το… αντίθετό του!.

Ανάλογο κλίμα διαμορφώνει η Σεληνιακή έκλειψη στις 8/11, εδώ μάλιστα κινδυνεύεις να… πανικοβληθείς και να τα κάνεις χειρότερα με τις επιλογές σου κι είναι χίλιες φορές προτιμότερο να συμπεριφερθείς σαν… τουρίστας και να κατηγορηθείς για αδιαφορία, παρά να πάρεις ζεστά τα όσα θα συμβούν.

Η δε Σεληνιακή στις 16/5 δεν έχει διλήμματα, αλλά θα διεγείρει το σύνδρομο στέρησης, που αν δεν το έχεις θα το αποκτήσεις, ύστερα από κάποιες ατυχίες που θα συμβούν.

Αξίζει ακόμη να σημειώσεις την διέλευση του Άρη από τον Αιγόκερω (24/1 με 6/3), αφού θα φέρει νέα δεδομένα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, με τις επιλογές σου να ορίζονται ενίοτε από το πάθος ή τον… έντονο εκνευρισμό σου!

Επιπλέον, η πολύμηνη παραμονή του Άρη στους Διδύμους (από 20/8 μέχρι 13/1) σηματοδοτεί παρασκηνιακές δράσεις που καλό είναι να αντιληφθείς έγκαιρα, αλλά και ενοχλήσεις στην υγεία σου κι εδώ είναι που απαιτείται η προσοχή σου στο διάστημα που ο Άρης θα είναι ανάδρομος (από τις 30/10). Και η προσοχή σου έγκειται κυρίως στο να αποφύγεις κάθε μορφή επέμβασης ή μιας δραστικής θεραπευτικής αγωγής, αφού όχι μόνο δεν θα λύσεις το πρόβλημά σου, αλλά θα ταλαιπωρηθείς όσο δεν πάει.

Από τις λοιπές ανάδρομες κινήσεις σε ενδιαφέρουν οι δύο, του Ερμή στον Αιγόκερω (26/1 με 4/2 και μετά τις 29/12), που προδιαθέτουν σε μια αναθεώρηση των δεδομένων στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, ανοίγοντας συνάμα μια παρένθεση μερικών ημερών. Για την ανάδρομη Αφροδίτη σου τα έγραψα παραπάνω.

Διάβασε επίσης: Τα άστρα μίλησαν: Αυτά τα ζώδια θα λάμψουν το 2022!

Τα 3 ζώδια που θα αντιμετωπίσουν τις μεγαλύτερες δυσκολίες μέσα στο 2022

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved