Δίδυμοι 2022: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Δίδυμε, διάβασε την ετήσια πρόβλεψη σου για το 2022 από τον Γιάννη Ριζόπουλο!

Δίδυμοι 2022: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Τα πολύ καλά νέα για σένα είναι βέβαια η παρουσία του Δία στους Ιχθύς (μέχρι τις 11/5 και από 27/10 μέχρι 20/12) που θα κάνει… ό,τι περνά από το χέρι του για να προκόψεις ή/και να βρεις υποστήριξη από ισχυρά άτομα. Ο Μάρτιος είναι από αυτήν την άποψη ο μήνας σου κι αξίζει πραγματικά να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα και να μην μείνεις μόνο στα εφήμερα πλεονεκτήματα που θα σου προσφέρει η ζωή.

Επιπλέον, τον Απρίλιο η σύνοδος Δία-Ποσειδώνα σε φέρνει πολύ κοντά σε ένα «θαύμα», ενώ αν ασχολείσαι με τα καλλιτεχνικά ή με οτιδήποτε δεν έχει αντικειμενική αξία και το πλασάρεις… όσο θες, η επιτυχία σου θεωρείται βέβαιη. Μέσα σε όλα πάντως διαφαίνεται και η δυνατότητά σου να εμφανίσεις ένα πρόσωπο, που θα πείσει τους άλλους ότι… εσύ είσαι ο/η εκλεκτός/η κι εδώ πρόσεξε γιατί ως γνωστόν το ψέμα έχει κοντά ποδάρια κι αν το… τερματίσεις στην παραπλάνηση, το οικοδόμημά σου θα καταρρεύσει σαν χάρτινος πύργος και το όνειρό σου θα σβήσει το ίδιο θεαματικά, όπως ξεκίνησε.

Όσον αφορά τώρα στην διέλευση του Δία από τον Κριό (11/5 με 27/10 και μετά τις 20/12) είναι εκείνη που θα σε βοηθήσει να διευρύνεις τον κοινωνικό κύκλο σου, ενώ σίγουρα θα παίξει θετικό ρόλο και στις προσωπικές-ερωτικές υποθέσεις σου. Η δυναμική του θα είναι μάλιστα ιδιαίτερα ενισχυμένη σε τέσσερεις από τις Νέες Σελήνες της χρονιάς (29/6, 28/7, 26/9 και 23/12) με τους αντίστοιχους μήνες που ακολουθούν να σου φέρνουν και περισσότερες ευκαιρίες ή αν προτιμάς… τυχερά!

Εκτός όμως από τον Δία, ο έτερος… πλανήτης σου για το 2022 είναι αδιαμφισβήτητα ο Άρης, αφού από τις 20 Αυγούστου θα βρίσκεται στο ζώδιό σου δίνοντας σου κίνητρο για να «τρέξεις» υποθέσεις που χρονίζουν ή/και θα προκύψουν ως μια επιτακτική ανάγκη-επιθυμία. Όλη αυτή η διαδικασία εμπεριέχει βέβαια και εντάσεις και το σοφότερο από την πλευρά σου δεν είναι βέβαια το να χάσεις χρόνο, προσπαθώντας να πείσεις αντιφρονούντες, αλλά να κινηθείς ανεξάρτητα κι όποιος/α θέλει… οπίσω σου ελθείν!

Η ουσιαστική πληροφορία για σένα όμως είναι ότι θα πρέπει να κινηθείς, πριν ο Άρης ξεκινήσει την ανάδρομη φορά του (30/10), αφού τους δύο τελευταίους μήνες της χρονιάς οι νέες πρωτοβουλίες σου δε θα αποδώσουν. Θα είναι σαν να προσπαθείς και να μάχεσαι επί ματαίω, ενώ σε όλη αυτήν την παρένθεση της ζωής σου που θα κλείσει τον Ιανουάριο του 2023 είναι σκόπιμο να αποφύγεις ιατρικές πράξεις και θεραπείες για τρέχοντα προβλήματα. Καθαρά και ξάστερα… δε θα πιάσουν κι εσύ θα ταλαιπωρηθείς! Αντίθετα όμως, μπορεί να διορθώσεις σφάλματα και ατέλειες του παρελθόντος. Επιπλέον, θα έχεις ένα… deja vu με πρόσωπα και καταστάσεις του παρελθόντος να επανέρχονται στην ζωή σου, προκειμένου να λυθεί οριστικά ό,τι παρέμενε «μετέωρο».

Ο Άρης θα κάνει ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία του στην ζωή σου με την Νέα Σελήνη στις 27/8, που σημαίνει ότι μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου θα το… κάψεις και θα τσουρουφλιστείς κι εσύ, σε κάθε περίπτωση όμως θα σου μείνει μια αίσθηση ζωντάνιας!

Ωστόσο, η Νέα Σελήνη στις 24/11 σε παραπέμπει σε λάθη, αστοχίες και συνεργασίες που είναι απατηλές και μέχρι τις παραμονές των εορτών θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα «ψυλλιασμένος/η» ως προς αυτό.

Παράλληλα, καλείσαι να διαχειριστείς τις ενδεχόμενες συνέπειες των εκλείψεων της χρονιάς, που «δείχνουν» πρωτίστως τα εργασιακά και την υγεία σου, αλλά μπορεί να «πιάσουν» και ό,τι έχει να κάνει με τις σπουδές ή τα ταξίδια σου. Επιπλέον, συγγενικά σου πρόσωπα θα «κλέψουν την παράσταση», με όχι και τόσο θετικό τρόπο.

Οι πιο… επίφοβες εκλείψεις είναι οι δύο Σεληνιακές: Η πρώτη στις 16/5 είναι συνυφασμένη με εμπόδια, απέναντι στα οποία οφείλεις να επιδείξεις υπομονή, ενώ η δεύτερη στις 8/11 θυμίζει… τρελοκομείο κι είναι άτοπο να συζητάς για κάτι οριστικό, αντίθετα αναμένονται διαδοχικά περάσματα από το ένα άκρο στο άλλο, που ακόμη κι εσύ με τους… δύο εαυτούς θα δυσκολευτείς να διαχειριστείς.

Σε ανάλογο μήκος κύματος «εκπέμπει» και η πρώτη Ηλιακή έκλειψη της χρονιάς στις 30/4, υπάρχει ωστόσο κι εκείνη στις 25/10, που θα λειτουργήσει ευεργετικά στα εργασιακά σου.

Μην ξεχνάς, επίσης, ότι αν έχεις γεννηθεί στο πρώτο ή το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου, μέχρι τα γενέθλιά σου θα «κουβαλάς» την επιρροή των αντίστοιχων δύο εκλείψεων του 2021, με την Σεληνιακή (1ο δεκαήμερο) να σε πριμοδοτεί και την Ηλιακή (2ο δεκαήμερο) να σε… παραπλανεί!

Όσον αφορά τώρα στις ανάδρομες κινήσεις πλανητών, εκτός από εκείνη του Άρη σε ενδιαφέρουν κι αυτή του Ερμή στο ζώδιο σου (9 με 23/5), αφού σε παραπέμπει σε… πισωγυρίσματα και καθυστερήσεις, λόγω αλλαγής των δεδομένων ή/και κάποιων διορθώσεων που πρέπει να γίνουν σε σχέση με παλιές υποθέσεις σου.

Η ανάδρομη Αφροδίτη πάλι (μέχρι 29/1) μπορεί να σου στερήσει μια πηγή χρηματοδότησης, αλλά και να σου προσφέρει την δική της εναλλακτική, μέσα από την αξιοποίηση αδρανών προοπτικών.

Τέλος, η παρουσία της στο ζώδιό σου (23/6 με 18/7) αλλά και στον Τοξότη (16/11 με 10/12) θα σου δώσει ένα ακόμη… μπόνους στις διαπροσωπικές σχέσεις σου!

Διάβασε επίσης: Τα άστρα μίλησαν: Αυτά τα ζώδια θα λάμψουν το 2022!

Τα 3 ζώδια που θα αντιμετωπίσουν τις μεγαλύτερες δυσκολίες μέσα στο 2022

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved