Ταύρος 2022: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Ταύρε, διάβασε την ετήσια πρόβλεψη σου για το 2022 από τον Γιάννη Ριζόπουλο!

Ταύρος 2022: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Το 2022 προβλέπεται να είναι μια ακόμη… διαβολεμένη χρονιά για σένα, με τις τέσσερεις εκλείψεις να μεγεθύνουν τα όσα κάτω από άλλες συνθήκες θα ήταν… απλώς ενοχλητικά! Από την στιγμή όμως που τόσο ο Ουρανός στο ζώδιό σου, όσο και ο Κρόνος στον Υδροχόο υπερθεματίζουν στον… λυσσαλέο ανταγωνισμό τους για το ποιος θα κάνει κουμάντο στη ζωή σου, βρίσκεσαι στην δυσάρεστη θέση να μην μπορείς να πιαστείς από οτιδήποτε σταθερό, αφού κι αυτό που νομίζεις πως είναι, την πιο κρίσιμη στιγμή σου βγάζει τη γλώσσα και σου λέει… «αντίο»! Όσο για τους δύο υπεύθυνους –αδικία ξεαδικία- και να θες δεν πρόκειται να πάθουν τίποτα, οπότε συγκεντρώσου στα δικά σου, μπας και σώσεις την παρτίδα κι εδώ είναι που θέλει πονηριά το πράγμα. Δεν πρέπει, δηλαδή, να ταχθείς με κάποιον εκ των δύο, αφού όποιον και να επιλέξεις, θα έχεις ντράβαλα από τον άλλον. Κι επειδή ξέρω ότι…αγαπάς Κρόνο κι ότι κι αυτός σε αγαπάει, λόγω της γήινης υπόστασής σου, μάλλον από τον Ουρανό θα το βρεις. Πάνω, δηλαδή, που καταλήγει κάτι, θα ανατρέπεται, ενώ στην άλλη και πιο απίθανη εκδοχή, που εσύ θα θες να κάνεις την αλλαγή μια σειρά υποχρεώσεων θα σου την μπλοκάρουν.

Το κόλπο είναι πάντως να βρεις τη χρυσή τομή ανάμεσα στο «συντηρητικό» και το «αναθεωρητικό» κι είναι αλήθεια ότι μόνο μέσα από τα ενδιαφέροντα και τις δραστηριότητές σου θα το πετύχεις, με την καριέρα σου να γίνεται το βασικό πεδίο δοκιμών. Αντίθετα, οι σχέσεις κι η οικογένειά σου πολύ δύσκολα θα μείνουν έξω από τον χορό των αλλοπρόσαλλων καταστάσεων.

Πάντως, σε πρώτη φάση και μέχρι τον Απρίλιο έχεις να καρπωθείς τα καλά της τελευταίας Σεληνιακής έκλειψης του 2021, που είχε… πλούσια τα ελέη! Γαμπροί, νύφες, δουλειές, λεφτά… όλα στα πόδια σου να σε παρακαλάνε!

Την άνοιξη όμως ξεκινούν τα «βασανιστήρια». Η πρώτη έκλειψη του 2022, η Ηλιακή, γίνεται στις 30 Απριλίου και σε παραπέμπει στον μυθικό Σίνη τον Πιτυοκάμπτη, που διαμέλιζε τα θύματά του, δένοντας τα σε δύο λυγισμένα πεύκα, τα οποία στην συνέχεια…αμολούσε! Αυτόν βέβαια τον ξέκανε ο Θησέας, αλλά το πιθανότερο είναι να μην σου βρίσκεται ένας πρόχειρος ημίθεος. Φαντάσου λοιπόν τον εαυτό σου να γίνεσαι διελκυστίνδα μεταξύ Κρόνου και Ουρανού, δύο κομμάτια θα σε κάνουν κι αυτοί, με την μεταφορική έννοια

Τα ίδια και χειρότερα γίνονται με την Σεληνιακή έκλειψη στις 8 Νοεμβρίου, αφού αυτή τη φορά είναι το συναίσθημά σου, που δένεται στα… πεύκα, που σημαίνει ότι μια μεγάλη ταραχή θα την περάσεις. Επιπλέον, ό,τι κι αν… νομίζεις ότι έχεις, θα το χάσεις, κάτι βέβαια που εκτός των άλλων, θα σου δημιουργήσει κι ένα βαθύ υπαρξιακό ζήτημα.

Η άλλη Σεληνιακή πάντως στις 16 Μαΐου τάσσεται αναφανδόν υπέρ του Κρόνου και των βασανιστικών -πλην τίμιων- ευθυνών του κι εσύ θα φορτωθείς με ευχαρίστηση τον σταυρό του μαρτυρίου αποκομίζοντας πίκρες αλλά και εμπειρίες για δέκα ζωές. Όσο για σχέσεις και τα τοιαύτα, ούτε να το συζητάς,

Σου μένει για παρηγοριά, η Ηλιακή έκλειψη στις 25 Οκτωβρίου, που έχει την Αφροδίτη κορώνα στο κεφάλι της και -δεν μπορεί- όλο και κάτι θα τσιμπήσεις κι εσύ από το πλούσιο τραπέζι που θα στρωθεί στους ουρανούς.

Κατά τα άλλα, ο Δίας απέχει από παροχές που σε ενδιαφέρουν και οι δύο φάσεις παραμονής του στους Ιχθύς (μέχρι τις 11/5 και από τις 27/10 μέχρι τις 20/12) μπορεί να έχουν μόνο έμμεσες ή επιβοηθητικές επιπτώσεις στην ζωή σου, όπως για παράδειγμα φιλίες που θα σε ξελασπώσουν. Να τον προσέχεις όμως, αφού μπορεί να σου γνωρίσει και αναξιόπιστα άτομα που θα σου τάξουν μεν, αλλά όταν τα χρειαστείς, θα κωλύονται. Ειδικά αυτή η σύνοδος Δία-Ποσειδώνα τον Απρίλιο είναι η επιτομή της φρούδας ελπίδας και το πολύ-πολύ να σε καλμάρει με κανένα τιμητικό προεδριλίκι. Ομοίως και η Νέα Σελήνη του Μαρτίου, που σε θέλει φιλάνθρωπο/η στα αχνάρια της Μητέρας Τερέζας.

Όσο για τον Δία στον Κριό (από τις 11/5 μέχρι τις 27/10 και μετά τις 20/12) θα σου αποκαλύψει από τι πάσχεις και δεν το ξέρεις ή για το πόσα φίδια έτρεφες στον κόρφο σου. Κι αν σε σώσει από κάτι, σίγουρα θα σε λαχταρήσει πρώτα για να κάνει την παρέμβαση του πιο φανταχτερή και να έχει να λέει. Μπορεί βέβαια να λειτουργήσει ευεργετικά στα εργασιακά σου, ειδικά τον μήνα που έπεται της Νέας Σελήνης στις 26/9. Κατά τα άλλα θα είναι όλο φρου-φρου κι αρώματα, που ως γνωστόν δεν τρώγονται.

Ο Άρης, πάλι, θα βρίσκεται στο ζώδιό σου από τις 5 Ιουλίου μέχρι τις 20 Αυγούστου, δίνοντάς σου κίνητρο για να πετύχεις πράγματα, μην παίρνεις όμως και πολύ φόρα γιατί θα περάσει κι αυτός από τις Συμπληγάδες Κρόνου κι Ουρανού και σιγά μην κόψεις μόνον την ουρά σου, όπως η Αργώ. Για βαρέα και ανθυγιεινά σε προορίζει και να προσέχεις πολύ τις κινήσεις σου -εννοείται και τον λαιμό σου-αυτήν την περίοδο.

Στην συνέχεια, ο Άρης θα περάσει στους Διδύμους, όπου και θα παραμείνει μέχρι τον Ιανουάριο του 2023, επηρεάζοντας τα οικονομικά σου και δεν αποκλείεται να κάνεις την «μπάζα» σου, αλλά το καλό που σου θέλω, να τα ξοδέψεις τα λεφτά σου και να μην τα κάνεις μασούρι γιατί το πιθανότερο είναι να τα δώσεις στους γιατρούς. Ίσως πάλι κληθείς να αμυνθείς απέναντι σε έξωθεν επιβουλές, μάλιστα το «γλέντι» στις πλάτες σου έχει και εξαπατήσεις, ειδικά από την Νέα Σελήνη στις 24/11 και για ένα μήνα μετά.

Το ότι βέβαια ο Άρης γίνεται ανάδρομος από τις 30/10 δεν είναι διόλου ασήμαντη λεπτομέρεια, αφού λειτουργεί απαγορευτικά για τις οικονομικές φιλοδοξίες σου κι όσο κι αν προσπαθήσεις να βγάλεις λεφτά, θα πέφτεις πάντα στην περίπτωση και θα αναγκαστείς να φας από τα έτοιμα. Αντίθετα όμως, μπορεί να επωφεληθείς από μια εναλλακτική πηγή που μάλλον σχετίζεται με το παρελθόν σου ή/και αποτελεί μια παρένθεση στον συνήθη τρόπο που βιοπορίζεσαι.

Από τις υπόλοιπες ανάδρομες κινήσεις της χρονιάς, σε ενδιαφέρει κυρίως αυτή του Ερμή στο ζώδιό σου (23/5 με 3/6), αφού προσδιορίζει μια περίοδο αναθεωρήσεων ή/και διορθωτικών κινήσεων, με τις νέες πρωτοβουλίες σου συνάμα να σκοντάφτουν σε αστάθμητους παράγοντες.

Όσο για την φίλη σου την Αφροδίτη, η ανάδρομη κίνησή της στις αρχές της χρονιάς (μέχρι τις 29/1), πέρα από την αναζωπύρωση ενός «καταδικασμένου» από τη μοίρα έρωτα, μπορεί να σε ταξιδέψει σε μέρη, που έχεις ξαναβρεθεί.

Από εκεί και ύστερα, το πέρασμά της από το ζώδιό σου δεν σου εξασφαλίζει αυτά που θα ήθελες, αφού κι αυτή θα δοκιμαστεί εναλλάξ από Ουρανό και Κρόνο. Σε ανάλογα δύσκολη θέση θα βρεθούν –αυτή και τα προσωπικά-οικογενειακά σου- στην Νέα Σελήνη της 27ης Αυγούστου, με τον Σεπτέμβριο να προβλέπεται… θερμός, λόγω και του τετραγώνου της με τον Άρη που ακολουθεί.

Τέλος, το πέρασμα της από τον Σκορπιό (23/10 με16/11) θα έχει μεν τα… ωραία του για σένα, αρχής γενομένης με την Ηλιακή έκλειψη, όπως σου έγραψα και πιο πάνω, αλλά ο Κρόνος κι ο Ουρανός δεν… χαμπαριάζουν και στην συνέχεια το πιθανότερο είναι να σου προκύψουν διλημματικές ή αντιφατικές καταστάσεις στα προσωπικά σου.

Ωστόσο ακόμη κι αν μπλοκάρει κάτι η έκλειψη σου δίνει… υποσχετική μέχρι τον Μάιο του 2023 και αργά ή γρήγορα θα το πάρεις το δωράκι σου.

Διάβασε επίσης: Τα άστρα μίλησαν: Αυτά τα ζώδια θα λάμψουν το 2022!

Τα 3 ζώδια που θα αντιμετωπίσουν τις μεγαλύτερες δυσκολίες μέσα στο 2022

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved