Κριός 2022: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριέ, διάβασε την ετήσια πρόβλεψη σου για το 2022 από τον Γιάννη Ριζόπουλο!

Κριός 2022: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

ΚΡΙΟΣ ♈

Τα οικονομικά και οι διαπροσωπικές σχέσεις σου –με αιχμή τις φιλικές- είναι αυτά στα οποία θα επικεντρωθείς το 2021, με τις καταστάσεις να είναι συχνά αλλοπρόσαλλες. Μια «χρυσή» συμβουλή πάντως είναι να μην μπλέξεις τους δύο τομείς, που σημαίνει οι σχέσεις, σχέσεις και τα λεφτά, λεφτά, αφού σε διαφορετική περίπτωση μπορεί να χάσεις εις διπλούν.

Υπάρχει ωστόσο και μια Σεληνιακή έκλειψη (19/11), που θα λειτουργήσει ευεργετικά σε αμφότερους τους τομείς, έστω κι αν οι θετικές εξελίξεις συνοδευτούν από ένα καταναλωτικό κρεσέντο. Αφού θα έχεις ή θα… έχουν οι άλλοι για σένα, no problem, αρκεί να μην δανειστείς για «χαζούς» λόγους.

Όσο για τις άλλες τρεις εκλείψεις της χρονιάς πριμοδοτούν ταξίδια και εξόδους και σίγουρα θα είσαι από τους πρώτους που θα βγάλουν το άχτι τους για τα lockdown. Πιο παραγωγική στο «έξω κι όπου βγει» είναι η Σεληνιακή έκλειψη της 26ης Μαΐου, η οποία ωστόσο ενέχει και τον «κίνδυνο» να παρασυρθείς από ανυπόστατες φήμες και fake news. Μάλιστα η Ηλιακή που ακολουθεί (10/6) είναι… συνώνυμη του ψέματος ή «άκυρων» καταστάσεων στην ζωή σου, ενώ αν σου προκύψει κάποιο θέμα υγείας, μάλλον δεν είναι κάτι σοβαρό και κινδυνεύεις περισσότερο από τις επιπτώσεις μιας λανθασμένης διάγνωσης.

Όσο για την έτερη Ηλιακή της 4ης Δεκεμβρίου, έχει κι αυτή μια «αύρα» εξαπάτησης ή λανθασμένων χειρισμών, συνάμα όμως οι έξοδοι και τα ταξίδια σου θα αποκτήσουν ένα… σέξι περιεχόμενο!

Οι διελεύσεις του Άρη από τον Καρκίνο (23/4 έως 11/6) και αργότερα από τον Ζυγό (15/9 έως 30/10) θα σε «τσιτώσουν» σε οικογενειακά και προσωπικά θέματα αντίστοιχα, μέσα στον γενικό «χαμό» όμως που θα γίνει, θα ξεκαθαρίσουν και πολλά πράγματα, με τον δικό σου ρόλο να γίνεται ενίοτε ηγετικός.

Αντίθετα η παρουσία της Αφροδίτης αρχικά στο ζώδιό σου (21/3 έως 14/4) κι αργότερα στον Ζυγό (16/8 έως 11/9) θα έχει θετικές συνέπειες και ευκολίες στις σχέσεις σου αλλά και στον τρόπο που απολαμβάνεις την ζωή σου.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved