Ν. Θεοφανίδου: Προβλέψεις Ταρό 2012 για τα 12 ζώδια

Ο Ιεροφάντης που επηρεάζει το 2012 είναι ο γιατρός των ψυχών, ο γεφυροποιός που σφυρηλατεί τον κρίκο μεταξύ του υλικού και του πνευματικού κόσμου μας.

Παπασταύρου Λίντα
Ν. Θεοφανίδου: Προβλέψεις Ταρό 2012 για τα 12 ζώδια




από την Νία Θεοφανίδου

Copy_of_photo_winter_high

Το 2012 είναι μια χρονιά όπου συναισθήματα όπως, αγάπη, κατανόηση κι αλληλεγγύη θα μας φέρουν σε επαφή με ιδέες που έχουν χάσει τη σημασία τους. Ο Ιεροφάντης που επηρεάζει το 2012 είναι ο γιατρός των ψυχών, ο γεφυροποιός που σφυρηλατεί τον κρίκο μεταξύ του υλικού και του πνευματικού κόσμου μας. Είναι μια θετική κάρτα αφού μας προσφέρει απλόχερα στήριξη και προστασία, μας βοηθάει να ξεπεράσουμε καταστάσεις που μας πιέζουν, και να πετύχουμε τους στόχους μας.

ΚΡΙΟΣ

VI - ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ: Επιλογή

Γενικά:Το 2012 είναι μια χρονιά επιλογών, κυρίως σε θέματα ερωτικά αλλά και σε καταστάσεις της περασμένης χρονιάς που σας πιέζουν κι αναζητούν άμεσα λύση.

Η περιπέτεια και οι επιδιώξεις σας θα είναι η προτεραιότητα σας, αλλά επίσης και τα διλήμματα ανάμεσα σε παλιές και καινούργιες καταστάσεις. Μην ξεχνάτε ότι κάθε επιλογή έχει συγχρόνως πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα τα οποία συνδέονται με αυτήν και κάποιες φορές είναι πιο σωστό να σκεφτείτε όχι αυτό που έχει το μεγαλύτερο πλεονέκτημα αλλά εκείνο με τα λιγότερα μειονεκτήματα.

Αισθηματικά: Ο κόσμος της αγάπης και των σχέσεων που οι Εραστές αντιπροσωπεύουν χρειάζονται συγκεκριμένα είδη επιλογών. Οι αδέσμευτοι σκεφθείτε τη δική σας στάση σχετικά με τον έρωτα. Τι είναι σημαντικό για σας σε μια σχέση; Πώς διαλέγετε συντρόφου σας; Πάνω σε τι βασίζετε τις επιλογές σας, στη φυσική εμφάνιση, στον πλούτο και στην κοινωνική θέση ή στον χαρακτήρα, τη φιλία ή το πάθος; Οι δεσμευμένοι ξεκαθαρίστε τι θέλετε, οι δοκιμασίες και συσσωρευμένα προβλήματα είναι και δική σας ευθύνη και είναι στο χέρι σας να τα ξεπεράσετε.

Επαγγελματικά - Οικονομικά: Στον επαγγελματικό τομέα, χάρη στην προσαρμοστικότητα και την ευστροφία σας, μπορείτε να πετύχετε τον στόχο σας, αλλά πρέπει ν’ αναχαιτίσετε την τάση σας για αλλαγή κι έλλειψη συγκέντρωσης και να εστιαστείτε σε ό,τι σας ενδιαφέρει πραγματικά. Άτομα από το συγγενικό και φιλικό σας περιβάλλον θα στηρίξουν τις επιλογές σας. Στον οικονομικό τομέα προσέχετε όταν υπογράφετε έγγραφα ή συμβόλαια γιατί υπάρχει το ενδεχόμενο απάτης.

ΤΑΥΡΟΣ

VII - ΤΟ ΑΡΜΑ

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ: Νίκη

Γενικά: To 2012 είναι μια χρονιά σταθερότητας, πνευματικής εξέλιξης και υλοποίησης φιλοδοξιών μέσω της θέλησης και της συνεχούς προσπάθειας. Τα προβλήματα σας επιλύονται με ωριμότητα, συμβιβασμό και διπλωματία. Το Άρμα είναι μια εικόνα εσωτερικής πάλης μεταξύ των ποικίλλων πλευρών της προσωπικότητας. Αποδεχθείτε την φύση σας και στηριχθείτε στις δικές σας δυνάμεις, και η επιτυχία σας θα είναι άμεση και θα έχει διάρκεια.

Αισθηματικά: Aν έχετε προβλήματα με τα αισθηματικά σας ήρθε η ώρα για συμφιλίωση. Για τους δεσμευμένους μια καινούργια φάση αρχίζει, γεμάτη πάθος κι ευτυχία. Οι αντιθέσεις πάντα θα υπάρχουν, αλλά οι συνθήκες έχουν ωριμάσει, κι εσείς έχετε την απαιτούμενη πείρα και την σοφία να υπερνικήσετε τα εμπόδια. Η υπομονή, η συνεχής προσπάθεια και η αποδοχή του συντρόφου σας, είναι τα συστατικά της επιτυχίας. Μικρά ταξίδια θα ανανεώσουν, θα αναθερμάνουν τη σχέση και θα σας φέρουν πιο κοντά. Οι αδέσμευτοι θα έχετε την τάση να πειραματιστείτε. Τώρα που τα βρήκατε με τον εαυτό σας είστε έτοιμοι για όλα.

Επαγγελματικά - Οικονομικά: Το μυστικό της επιτυχίας είναι η αυτοπεποίθησή σας. Δεν υπάρχουν δυσκολίες που μπορεί να σας αποθαρρύνουν, αρκεί οι προσπάθειες σας να είναι σοβαρές. Είστε γεννημένοι αγωνιστές και δεν σας τρομάζει η διαμάχη κι ο ανταγωνισμός. Χωρίς διαμάχη εξ’ άλλου δεν υπάρχει πρόοδος κι αυτή σας προκαλεί ν’ αλλάξετε και ν’ αναπτυχθείτε. Ένα επάγγελμα με ελευθερία κινήσεων κι αποφάσεων είναι το ιδανικότερο για εσάς. Τολμήστε, η τύχη είναι με το μέρος σας. Στον οικονομικό τομέα χρειάζεται σωστή διαχείριση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

VIII - Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ: Ισορροπία

Γενικά: Το 2012 θα θερίσετε ό,τι σπείρατε τον προηγούμενο χρόνο. Το δίκαιο, δηλαδή η ισορροπία δυνάμεων που είναι γνωστή ως αιτία κι αποτέλεσμα, θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό της χρονιάς. Ανάλογα με το πώς ενεργήσατε, θα είναι μια περίοδος τύχης ή μια περίοδος ατυχίας, δυσκολιών και ανησυχίας. Το αίτημα της Δικαιοσύνης είναι να μάθουμε από τα λάθη μας ώστε να ενεργούμε σωστά στο μέλλον. Τα καλύτερα πράγματα θα τα βρείτε μόλις αλλάξετε πορεία.

Αισθηματικά: Μια δύσκολή χρονιά για αισθηματικά θέματα. Οι δεσμευμένοι αρχικά αποτιμήστε αμερόληπτα την κατάσταση, λειτουργώντας με το νου και όχι το συναίσθημα. Αποφύγετε τις διαμάχες και χειριστείτε τις καταστάσεις με διπλωματία και στρατηγική. Οι δύσκολες καταστάσεις για να ξεπερασθούν χρειάζονται ειλικρίνεια, μετριοπάθεια και σταθερότητα στις αποφάσεις. Αν παρ’ όλα αυτά οι εντάσεις εξακολουθούν, είναι ανώφελο να επιμένετε σα μια κατάσταση που δεν έχει μέλλον. Οι αδέσμευτοι περιοριστείτε στην επικοινωνία και σε μια φιλική σχέση.

Επαγγελματικά - Οικονομικά: Δυσκολεύεστε να επιβάλλετε τις ιδέες σας και έτσι η επίτευξη των επαγγελματικών σας στόχων δεν είναι ικανοποιητική. Η ακεραιότητα, η συνέπεια και η εργατικότητά σας θα μπορούσαν να σας χαρίσουν την επιθυμητή επαγγελματική καταξίωση, αν συνδυαστούν με λίγη πυγμή. Με υπομονή, επιμονή, θετική σκέψη κι εσωτερική ειρήνη, θα βρείτε την ισορροπία για να πετύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Στον οικονομικό τομέα θα προκύψουν μη αναμενόμενα έξοδα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

IX - ΕΡΗΜΙΤΗΣ

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ: Αυτοανάλυση

Γενικά: Το 2012 θα έρθετε σε επαφή με τον εσωτερικό σας κόσμο και θα νοιώσετε πληρότητα και γαλήνη. Είναι μια χρονιά που πρέπει να στηριχθείτε στον εαυτό σας και να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητες σας. Ο Ερημίτης μπορεί επίσης να σας διδάξει υπομονή και να σας φέρει σε επαφή με την μοναξιά, που είναι ένας από τους μεγαλύτερους φόβους του ανθρώπου. Για να είσθε σε θέση όμως να ενωθείτε αληθινά με κάποιον άλλο, πρέπει πρώτα να μπορείτε αληθινά να μείνετε μόνος με τον εαυτό σας.

Αισθηματικά: Oι απογοήτευση σας από τις ανθρώπινες σχέσεις σας κάνουν να φοβάστε ν’ ανοιχθείτε. Οι αδέσμευτοι προτιμάτε να κρατάτε κρυφά τα συναισθήματα σας και να ζείτε μόνοι σας, παρά να ρισκάρετε μια σχέση. Για σας τους δεσμευμένους, η φαινομενικά αδιάφορη και ψυχρή συμπεριφορά σας δημιουργεί μια μελαγχολική διάθεση παρ’ όλο που υπάρχουν βαθιά και τρυφερά συναισθήματα. Ένα άλλο πρόβλημα είναι το ανύπαρκτο σεξ, ίσως εξαιτίας κάποιων αναστολών. Παρ’ όλα τα προβλήματα όμως στο χέρι σας είναι να προσπαθήσετε να φέρετε τον έρωτα στην ζωή σας.

Επαγγελματικά – Οικονομικά: Στα επαγγελματικά σας διακρίνει σοβαρότητα, υπομονή, αλλά και πείσμα. Αν εστιαστείτε σ’ ένα στόχο κάνετε τα αδύνατα δυνατά για να τον πετύχετε. Η προσήλωση στον σκοπό σας δεν αφήνει χώρο ούτε για συναισθήματα αλλά ούτε για διασκέδαση. Η πείρα κι ο σωστός προγραμματισμός σας βοηθούν στην υλοποίηση των ιδεών σας. Ο διαλογισμός, η χαλάρωση, ένας περίπατος στο βουνό κρίνονται απαραίτητα για να σας αποφορτίσει από τις εντάσεις. Στον οικονομικό τομέα μην αφήνετε εκκρεμότητες.

ΛΕΩΝ

X - Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ: Αλλαγή πορείας

Γενικά: Το 2012 θα φέρει αναπόφευκτες αλλαγές στην ζωή σας και είναι ανάγκη να εναρμονιστείτε σ’ αυτές με σύνεση. Τύχη και ατυχία θα εναλλάσσονται, όταν μάθετε όμως ν’ αγωνίζεστε ή να προσαρμοζόσαστε σε λιγότερο ευτυχείς καταστάσεις, θ’ ανακαλύψετε ότι τα προβλήματα έχουν να σας διδάξουν πολλά που αν τα χειριστείτε σωστά θα φέρουν στο δρόμο σας θετικές αλλαγές.

Αισθηματικά: Aυτό που θέλετε στην ζωή σας είναι η περιπέτεια. Οι αδέσμευτοι κυνηγάτε νέες γνωριμίες, αλλά δεν είστε διατεθειμένοι ν΄ανεχθείτε στη ζωή σας κάποιον που δεν συμπεριφέρεται σωστά ούτε μια στιγμή. Ζείτε για τον έρωτα για αυτό δεν διστάζετε να ενδώσετε σε ό,τι σας προσφέρεται. Έτσι γυρίζετε από αγκαλιά σε αγκαλιά, αυτό όμως που πραγματικά ψάχνετε είναι η μια και μοναδική που θα φωλιάσετε για πάντα. Για τους δεσμευμένους η χρονιά προδιαγράφεται ευχάριστη. Η αγάπη και το πάθος θ’ αλλάξουν τη ζωή σας.

Επαγγελματικά - Οικονομικά: Στον επαγγελματικό τομέα δεν θα σας λείψουν οι ευκαιρίες και αν τις εκμεταλλευτείτε έγκαιρα θα σας οδηγήσουν στην επιτυχία. Δίνεστε σε αυτό που κάνετε κι αυτό σας δίνει χαρά. Σύνθημα σας δεν είναι το «κερδίζω – χάνεις», αλλά το «κερδίζω – κερδίζουμε». H ευφυΐα σας είναι δεδομένη. Το πρόβλημα σας όμως είναι η έλλειψη τάξης κι οργάνωσης, γι αυτό προσέξτε μην καταλήξετε «πολυτεχνίτες κι ερημοσπίτες». Στον οικονομικό τομέα φροντίστε να βάλετε τάξη γιατί ο καιρός έχει γυρίσματα και τ’ αλόγιστα έξοδα στο τέλος θα σας φέρουν πονοκέφαλο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

XI - Η ΔΥΝΑΜΗ

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ: Θέληση

Γενικά:To 2012 το θάρρος, η εσωτερική δύναμη και η αυτοπειθαρχία θα είναι τα όπλα που θα σας βοηθήσουν να τα βγάλετε πέρα με οποιανδήποτε κατάσταση. Η κάρτα της Δύναμης είναι ένας καλός οιωνός γιατί δείχνει νίκη έπειτα από αγώνα. Αν έχετε ένα πρόβλημα υγείας κι ακολουθείτε κάποια θεραπευτική αγωγή, η πίστη σας ότι θα γίνετε καλά είναι το καλύτερο φάρμακο για γρήγορη ανάρρωση. Να θυμάστε ότι η δύναμη του νου είναι πολύ πιο σημαντική από εκείνη του σώματος.

Αισθηματικά: Η αισθηματική σας ζωή είναι στο προσκήνιο. Με θετική ενέργεια κι αυτοπεποίθηση αντιμετωπίζετε την αλήθεια κατάματα. Αν είστε έτοιμοι ν’ αποδεχθείτε τις δοκιμασίες που βρίσκονται μπροστά σας και να κάνετε ό,τι καλύτερο μπορείτε, έχετε κερδίσει τη μισή μάχη. Αν είστε δεσμευμένοι, θα καταλάβετε ότι ο εγωισμός, η οργή και ο θυμός δηλητηριάζουν τη σχέση σας, γι’ αυτό πρέπει να τα τιθασεύσετε για να περνάτε καλά. Ο έντονος μαγνητισμός και η σεξουαλικότητα σας είναι στα ύψη. Χαρείτε το! Οι αδέσμευτοι θα ζήσετε μπερδεμένες, αλλά συναρπαστικές καταστάσεις.

Επαγγελματικά - Οικονομικά: Στον επαγγελματικό τομέα θα υπάρξουν ευκαιρίες καταξίωσης. Αν έχετε δουλέψει σκληρά τον προηγούμενο χρόνο τώρα ήρθε η ώρα να δρέψετε τα φρούτα των κόπων σας. Με την υποστήριξη των κατάλληλων ανθρώπων θα μπορέσετε να διοχετεύσετε την ενεργητικότητα σας στον τομέα που σας ενδιαφέρει. Η Δύναμη είναι πάντα έτοιμη να βοηθήσει εκείνους που θέλουν να βοηθήσουν τον εαυτό τους. Στον οικονομικό τομέα έχετε τακτοποιήσει τις εκκρεμότητες και με συντηρητική αντιμετώπιση των εξόδων, η χρονιά δεν θα είναι πολύ πιεστική.

ΖΥΓΟΣ

XII - Ο ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΣ

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ: Θυσία

Γενικά:Το 2012 θα είναι μια χρονιά προετοιμασίας για μια νέα κατάσταση που μπορεί να έχει σχέση με θέματα σπουδών, καριέρας ή γάμου. Κάτι πρέπει ν’ αφήσετε πίσω σας για να γίνει η μετάβαση από τη μια κατάσταση στην άλλη. Έχετε πολλά θέματα να λύσετε και ο χρόνος σας πιέζει. Θα έρθετε αντιμέτωποι με τον εαυτό σας και θα δείτε τις πραγματικές δυνατότητες σας.

Αισθηματικά: Καλύτερα να μη βιάζετε τις καταστάσεις και ν’ αφήσετε τα πράγματα να κυλήσουν. Οι δεσμευμένοι δεν εκπέμπετε στο ίδιο μήκος κύματος με τον σύντροφο σας, γι’ αυτό πρέπει να οπλιστείτε με κατανόηση και υπομονή. Για να εξελιχθούν τα πράγματα ομαλά θα πρέπει να παίξετε το ρόλο του συντρόφου και του συμβουλάτορα μαζί. Αξιολογείστε καλύτερα τις προσδοκίες σας και δείτε τι θέλετε πραγματικά. Για τους αδέσμευτους είναι μια δύσκολη περίοδος για σχέσή. Θα κάνετε κάποιες γνωριμίες καλό θα είναι όμως ν’ αποφύγετε οποιαδήποτε βιαστική δέσμευση. Η υποκρισία και ο εγωισμός το μόνο που θα σας φέρουν είναι ψυχική αναστάτωση.

Επαγγελματικά - Οικονομικά: Στον επαγγελματικό τομέα δεν υπάρχουν εγγυήσεις επιτυχίας. Είστε υπερβολικά ευαίσθητοι και διοχετεύετε την ενέργεια σας για το κοινό καλό. Οι συνεργάτες σας βασίζονται σ’ εσάς, εσείς όμως διακατέχεστε από τάσεις φυγής. Νοιώθετε ότι στην δουλειά σας το πεδίο είναι περιορισμένο και θέλετε ν’ ανοίξετε τα φτερά σας σε κάτι πιο συναρπαστικό. Αξιολογήστε τις επιλογές σας και δείτε αν οι θυσίες που απαιτείται να κάνετε για να κυνηγήσετε τα όνειρα σας αξίζουν τον κόπο. Στον οικονομικό τομέα μην αφήνετε εκκρεμότητες και περιορίστε τα έξοδα σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

XIII - Ο ΘΑΝΑΤΟΣ

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ: Μεταμόρφωση

Γενικά: Το 2012 θα σας φέρει αντιμέτωπους με μια κατάσταση που έχετε ζήσει, η οποία έχει κάνει τον κύκλο της, Από σας εξαρτάτε αν θα το αποδεχθείτε και θ’ αφήσετε τα πράγματα να τελειώσουν γαλήνια και ειρηνικά ή αν θα επιμείνετε σε κάτι που έχει τελειώσει. Σε κανέναν δεν αρέσουν οι αλλαγές, αυτό όμως το ξεκαθάρισμα είναι απαραίτητο ώστε να δημιουργήσετε χώρο για μια καινούργια αρχή.

Αισθηματικά: Η αισθηματική σας ζωή είναι σαν καράβι παροπλισμένο. Οι δεσμευμένοι έχετε ανάγκη να μείνετε λίγο μόνοι σας για ν’ αποφασίσετε αν μπορείτε διορθώσετε τη σχέση σας που έχει φθαρεί από το χρόνο. Οι αδέσμευτοι είστε επηρεασμένοι από μια ερωτική ιστορία που τελείωσε και αυτό σας κάνει δύσπιστους κι επιφυλακτικούς. Πρέπει όμως να κοιτάξετε το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία διότι η μεταμόρφωση σας είναι γεγονός - μάθατε από τα λάθη σας. Ένας καινούργιος έρωτας θα σας κάνει να ξεχάσετε το παρελθόν.

Επαγγελματικά - Οικονομικά: Αν έχετε κάνει λάθος επιλογές στον επαγγελματικό τομέα, ήρθε ο καιρός να δείτε τι άλλες επιλογές έχετε. Η ιδανική απασχόληση για σας θα ήταν να σας δώσουν απόλυτη δικαιοδοσία να κάνετε ό,τι εσείς νομίζετε. Η αντιπαράθεσή σας με άλλους σας πιέζει. Μπορείτε να δείτε την κρυμμένη πλευρά των πραγμάτων, γι’ αυτό έχετε ανάγκη να είναι δίπλα σας άνθρωποι που δεν παίζουν υπόγεια παιχνίδια. Κλείνεστε εύκολα στον εαυτό σας, γι’ αυτό σας ταιριάζουν οι σκοτεινοί κι απομονωμένοι χώροι. Στον οικονομικό τομέα χρειάζεται καλός προγραμματισμός κι ένα βήμα κάθε φορά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

XIV - ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ: Συνεργασία

Γενικά: Το 2012 είναι μια χρονιά που θέλει μέτρο και κίνηση. Η στασιμότητα αποτελεί αιτία πλήξης και δυσφορίας. Για να υπάρξουν ευκαιρίες στη ζωή σας πρέπει να εργάζεσθε για συγκεκριμένο σκοπό ή να έχετε θετική στάση απέναντι στα πράγματα. Επίσης, χρειάζεται μετριοπάθεια, υπομονή, ηρεμία κι έλλειψη εγωισμού.

Αισθηματικά: Στον αισθηματικό τομέα έχετε ανάγκη από φιλία και συντροφικότητα. Οι δεσμευμένοι ζουν μια σχέση χαμηλών τόνων, χωρίς συναισθηματικές εξάρσεις που κυριαρχεί η ελευθερία, η κατανόηση και η εμπιστοσύνη. Οι αδέσμευτοι, αν ονειρεύεστε ερωτικό πάθος, καλά θα κάνετε να το ξεχάσετε. Δεν θα σας λείψουν οι γνωριμίες, αλλά θα είναι μάλλον επικοινωνιακές και γεμάτες τρυφερότητα. Μια φιλική σχέση μπορεί να εξελιχθεί σε ερωτική.

Επαγγελματικά - Οικονομικά: Στον επαγγελματικό τομέα υπάρχουν προβλήματα και ψάχνετε για λύσεις αλλά η επιφυλακτικότητα και οι δισταγμοί σας φρενάρουν. Η περίοδος αυτή δεν ευνοεί αλλαγές, γι’ αυτό μην ξεσηκώνεστε άσκοπα. Ο συμβιβασμός, η καλή συνεργασία κι επικοινωνία θα είναι τα χαρακτηριστικά της εργασιακής σας ζωής. Στον οικονομικό τομέα, το μέτρο και η εγκράτεια θα σας κάνουν να νοιώθετε ασφάλεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

XV - Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ: Σύγχυση

Γενικά:Το 2012 θα έρθετε σε επαφή με την εσωτερική πλευρά του εαυτού σας, τα μπλοκαρίσματα και τις αναστολές που εμποδίζουν την ανάπτυξή σας. Το πρώτο βήμα που πρέπει να κάνετε είναι να τ’ αναγνωρίσετε και να τ’ αποδεχθείτε. Υπερνικώντας τους φόβους σας και αποδεχόμενοι τον εαυτό σας, ανοίγετε ένα δρόμο που θα σας οδηγήσει υλοποίηση των στόχων σας.

Αισθηματικά: Στον αισθηματικό τομέα κοιτάζετε μόνο τον εαυτό σας. Γνωρίζετε τη δύναμη της γοητείας σας και δεν διστάζετε να τη χρησιμοποιήσετε. Αναζητάτε την περιπέτεια, κι αν αγαπάτε τις πικάντικες γεύσεις σίγουρα αυτή η χρονιά θα σας μείνει αξέχαστη. Οι δεσμευμένοι θα νοιώσετε δυνατές συγκινήσεις, γαρνιρισμένες με ζήλια, κτητικότητα και ψέματα. Οι προκλήσεις και οι εντάσεις όμως δεν εγγυώνται τη μακροβιότητα σε μια σχέση. Οι αδέσμευτοι θα ζήσετε μια έντονη ερωτική περίοδο με πολλές κατακτήσεις, αδιαφορώντας αν το αντικείμενο του πόθου σας είναι ελεύθερο ή δεσμευμένο. Στο τέλος όμως θα μείνετε μόνοι και απογοητευμένοι.

Επαγγελματικά - Οικονομικά: Ο επαγγελματικός τομέας θέλει προσοχή. Με ευφράδεια κι αυτοπεποίθηση ξεγλιστράτε από τις δυσκολίες και τα μπερδέματα. Κίνητρό σας είναι το χρήμα και η εξουσία. Αλίμονο σ’ αυτόν που θα μπλεχθεί στις δουλειές σας. Για να πετύχετε τους σκοπούς σας, καταφεύγετε σε τρόπους όχι και τόσο διαφανείς. Οι ανταγωνισμοί και η προκλητική σας στάση δεν θα σας βγει σε καλό. Στον οικονομικό τομέα υπάρχουν πολλές υποχρεώσεις που πρέπει να τακτοποιηθούν το συντομότερο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

XVI - Ο ΟΙΚΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ: Αφύπνιση

Γενικά: Το 2012 θα είναι γεμάτο από απρόοπτες καταστάσεις. Θα έρθετε αντιμέτωποι μόνοι σας με δοκιμασίες γι’ αυτό πρέπει να θωρακίσετε τον εαυτό σας. Τα περιθώρια έχουν στενέψει κι εσείς πρέπει να βρείτε λύσεις. Είναι μια χρονιά διαφώτισης, μετά το ξεκαθάρισμα ξεπερασμένων ιδεών και πεποιθήσεων.

Αισθηματικά: Στον αισθηματικό τομέα ο άνεμος είναι 8 μποφόρ και η θάλασσα τρικυμιώδης. Δεν υπάρχει αγάπη αλλά προσκόλληση, με συνέπεια διαμάχες κι ένα ψυχρό κλίμα. Οι δεσμευμένοι ζείτε ένα δίλημμα - να μείνετε ή να φύγετε; Ο φόβος και η αβεβαιότητα σας κάνει να σκέπτεστε μια καινούργια σχέση σαν μέσο αποφυγής μελλοντικού πόνου. Η σχέση σας βρίσκετε σε αδιέξοδο, παραδεχθείτε τα λάθη σας και κάντε μια καινούργια αρχή. Οι αδέσμευτοι δεν έχετε ξεκαθαρίσει ακόμα με παλιές καταστάσεις. Είναι καιρός να έρθετε σ’ επαφή με τον εαυτό σας και επανεξετάσετε τις ανάγκες σας.

Επαγγελματικά - Οικονομικά: Στον επαγγελματικό τομέα έχετε προκαλέσει το πεπρωμένο σας. Ανικανοποίητοι διαρκώς δημιουργείτε ένα κλίμα έντασης. Η δίψα σας για απόκτηση αγαθών και ο δογματισμός, σας οδήγησαν σε λανθασμένες επιλογές και τώρα έχετε χάσει τον ύπνο σας προσπαθώντας να βρείτε λύσεις. Παρ’ όλες τις δυσκολίες σας όμως, υπάρχουν άνθρωποι που είναι δίπλα σας και θα σας στηρίξουν. Στον οικονομικό τομέα μειώστε τα έξοδα και τακτοποιήστε τα χρέη σας.

ΙΧΘΥΕΣ

XVII - ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ: Ελπίδα

Γενικά: Το 2012 το Αστέρι έρχεται να ζεστάνει τη ζωή σας και να σας και ν’ αναπτερώσει τις ελπίδες σας. Το φως του διώχνει το σκοτάδι από την ζωή σας και σας υπόσχεται νέα ξεκινήματα. Μετά από την καταχνιά της ψυχής ανατέλλει μια χρονιά γαλήνης και δημιουργικότητας. Αφήστε πίσω σας ό,τι είναι ψεύτικο και γίνετε πάλι παιδιά.

Αισθηματικά: Συχνά, όταν κινδυνεύετε να χάσετε κάτι, το εκτιμάτε και το αγαπάτε. Οι δεσμευμένοι για να βγάλετε τον καλύτερο εαυτό σας πρέπει να νοιώσετε προστασία και τρυφερότητα. Το πρόβλημα είναι ότι είστε πολύ ευαίσθητοι και πληγώνεστε εύκολα. Σ’ αυτή την περίπτωση γίνεστε ψυχροί και χάνεστε στα σκοτάδια. Οι αδέσμευτοι θα κάνετε νέες γνωριμίες, οι επιλογές σας όμως θα σας απογοητεύσουν, γιατί πολλές φορές θέλετε να φέρετε τους άλλους στα μέτρα σας κι αν δεν τα καταφέρετε, τότε το ροζ συννεφάκι χάνεται.

Επαγγελματικά - Οικονομικά: Οι δυνατότητες επιτυχίας είναι πολλές, αλλά χρειάζονται υπομονή κι επιμονή. Για να πάρετε χαρά και ικανοποίηση από τη δουλειά σας πρέπει να είναι δική σας επιλογή, να συμβαδίζει με τον χαρακτήρα σας, να μη σας δημιουργεί άγχος και να σας φέρνει σε επαφή με άλλους ανθρώπους. Έχετε την τάση να ονειρεύεστε πολλά, αλλά να πραγματοποιείτε λίγα. Εμπιστευτείτε το ένστικτο σας, η τύχη σας χαμογελάει. Στα οικονομικά σας, τακτοποιήστε τις εκκρεμότητες σας και μειώστε τις υποχρεώσεις σας.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved