Ταύρε... τι σε περιμένει το 2021;

Ετήσιες προβλέψεις για τον Ταύρο... με μπόλικο χιούμορ και αλήθειες

Ταύρε... τι σε περιμένει το 2021;


Ταύροι καλοί μου, διαβάστε τι να περιμένετε από το σωτήριον έτος 2021!

Ο Ιανουάριος, φυσικά κι έχει Αιγόκερω, μα κι Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο κι Άρη στο δικό σας ζώδιο! Τι σημαίνουν όλα αυτά τα ωραία; Μα ότι φυσικά και θα περάσετε όμορφα και ερωτικά και δημιουργικά και καλά ολόκληρο τον μήνα! Χαμογελάστε, διότι μια χαρά σας μπαίνει το 2021! Ο μόνος λόξιγκας, είναι ο ανάδρομος Ερμής που θα πιάσει να φυσάει από το ζώδιο του Υδροχόου στις 31 του μηνού κι εκεί θα πάρετε ανάστροφες!

Ο Φεβρουάριος είναι γεμάτος από Υδροχόο (από χόμπι κι από άποψη), με τον Ήλιο, την Αφροδίτη και τον Ερμή (ανάδρομο μέχρι τις 21), να σας τεντώνουν τα νεύρα στη δουλειά και να σας πετάει όμως και κάτι πλάγιες ματιές ερωτικές, που σας διαολίζουν περισσότερο από όσο σας αρέσουν. Γιατί; Μα επειδή ο Άρης, εξακολουθεί όλο τον Φεβρουάριο να βρίσκεται στο ζώδιό σας, γεμίζοντάς σας ενέργεια μεν, πλακώνεται στο ξύλο με τους Υδροχόους του μήνα δε…

Αν καίγεσαι να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για την καινούργια χρονιά, παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο!

Ο Μάρτιος δε θα σας ξετρελάνει ως μήνας (θα δείτε και καλύτερους), ενώ από τα μέσα Απριλίου και μέχρι τις 9 Μαΐου, η Αφροδίτη θα διασχίζει το υπέροχο ζώδιό σας, με τιμή και δόξα! Τώρα πατάτε και τρίζουν τα μπετά! Συγχαρητήρια! Έρωτας, χρήμα και γοητεία σας ανήκουν! Φυσικά ο μήνας των γενεθλίων σας (ο Μάιος), έχει όλα τα καλά κι έναν Άρη στον Καρκίνο που κρατάει όλο τον μήνα παρακαλώ κι από εσάς ζητάει ένα πράγμα: να διεκδικήσετε ό,τι σας χρωστάει αναδρομικά η ζωή, αλλά να μην το κάνετε με τέτοιο τρόπο που θα σας πούμε και γκρινιάρηδες, μιρμίληδες, κλαψιάρηδες κι από πάνω! Α! Και που στε; 26 του μήνα έχουμε μια Ολική Σεληνιακή Έκλειψη στον Τοξότη και επίσης τη τελευταία ημέρα του μήνα σας, ο Ερμής γίνεται για ακόμα μια φορά ανάδρομος στους Διδύμους! Θα νιώσετε την ανάγκη να κάνετε restart σε πολλά επίπεδα της ζωής σας και γιατί όχι;;;

Μπαίνει λοιπόν κι ο Ιούνιος με τον Ερμή ανάδρομο και μια ωραιότατη και λαμπρότατη (λέμε τώρα), Έκλειψη Ηλίου (στις 10) στους Διδύμους και πάλι. Τα λεφτάκια σας και τα μάτια σας! Τον Ιούλιο τον περνάτε ευχάριστα, αλλά ο Αύγουστος είναι αυτός που έχει το ζουμί! Από την 1η του μηνός κιόλας, ο Άρης θα είναι στην Παρθένο και μέχρι τις 16, θα βρίσκεται κι η Αφροδίτη εκεί! Πιάστε να βρείτε ταίρι οι λέφτεροι κι λέφτερες, πιάστε να βγείτε, να δειχτείτε, να δει ο κόσμος βρε ότι υπάρχετε και λάμπετε!

Κι ο Σεπτέμβριος όμως σας πάει πολύ! Η Αφροδίτη, από τις 11, θα σας κάνει ό,τι προξενιό υπάρχει και δεν υπάρχει, από το ζώδιο του Σκορπιού παρακαλώ! Προσοχή όμως! Στις 29 ξεκινάει κι ο τελευταίος Ερμής ανάδρομος στον Ζυγό, που βασικά τρικλοποδιές στην εργασία θα σας βάλει και θα σας σπάσει τα νευράκια, έτσι, γενικά κι αόριστα! Επομένως, από τις 11 μέχρι τις 27, άντε να ζευγαρώσετε!

Ο Οκτώβριος «τρέχει» με τον Ανάδρομο Ερμή μέχρι τις 18, ενώ ο Νοέμβριος είναι περίεργος μήνας! Η Αφροδίτη από την μια σας κάνει πλάτες από το ζώδιο του Αιγόκερω κι ο Άρης σας σκανδαλίζει και σας σεξουλιάζει από το ζώδιο του Σκορπιού, ενώ -μαντέψτε!- έχουμε και μια Μερική Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο σας στις 19. Τι να κάνετε; Να τελειώσετε σχέσεις που πονάνε, ώστε να ξεκινήσει κάτι καινούργιο!

Ο Δεκέμβριος κλείνει το έτος με μια Ηλιακή Έκλειψη στον Τοξότη στις 4 του μήνα, ενώ στις 21, η Αφροδιτούλα στον Αιγόκερω, τραβάει χειρόφρενο και γίνεται κι αυτή ανάδρομη! Χαλαρά να το πάρετε το θέμα, και να κοιτάξετε να δείτε ποιες είναι οι ανάγκες σας, διότι μόλις καθαρίσει ο ορίζοντας (από την 1η του 2022), ποιος σας πιάνει!

Διαβάστε επίσης:

Ραφτείτε! Αυτά τα 3 ζώδια θα παντρευτούν το 2021

2021: Αυτός ο μήνας είναι ο πιο τυχερός για το ζώδιό σου

Αυτές τις αλλαγές να περιμένεις στην ερωτική σου ζωή το 2021

Αυτά τα ζώδια έχουν ροπή στην απιστία το 2021

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved