Κριέ... τι σε περιμένει το 2021;

Ετήσιες προβλέψεις για τον Κριό... με μπόλικο χιούμορ και αλήθειες

Κριέ... τι σε περιμένει το 2021;


Καλέ μου Κριέ! Το 2021 είναι σαφέστατα πιο χαλαρό και τσαχπίνικο από το –εξαποδώ- 2020, αλλά έχει κι αυτό το αλατοπίπερο του!

Να, πιάσε για παράδειγμα τον Ιανουάριο: ήσυχος μήνας βρε παιδί μου, εντελώς αδιάφορος –φαινομενικά- για εσένα και τσααααακ! Πάρε έναν Ερμή ανάδρομο στον Υδροχόο την τελευταία του ημέρα! Σου ξημερώνει έτσι ένας Φεβρουάριος μούρλια, με τον Ερμή ανάδρομο μέχρι τις 21 κι ένα σκασμό πλανήτες στον Υδροχόο, να σε φέρνουν αμήχανα αντιμέτωπο/η με τους στόχους σου, τις παρέες σου, λόγια πολλά, προθέσεις καλές κι από τσιτσί, τίποτα!

Μάρτιος! Προς τα τέλη του μήνα, μπαίνει ο Ήλιος στο ζώδιο σου, αλλά κι η Αφροδιτούλα! Αχ! Έρωτα μεγάλο με την πάρτη σου θα πάθεις και θα εκπέμπεις καρδούλες και γκλίτερ ίσαμε τα μέσα του Απρίλη, αφού κι ο Ερμής στο ζωδιάκι σου θα είναι! Ξεσάλωσε, εξωτερικεύσου, άρπαξε τις ευκαιρίες από τα μαλλιά, διότι Άρη στο ζώδιό σου, δε θα δεις όλο το 2021! Ξέρεις ποιος θα δει Άρη στο ζώδιο του;;; Ο αγαπημένος σου Καρκίνος βρε! Από τις 24 του Απρίλη μέχρι και τις 11 Ιούνη (μα κρατάει και πολύ ο άτιμος!), θα περιφέρεται στον Καρκίνο και θα σου κάνει ένα μαλλί… Ξεμαλλιασμένο! Νευράκια, αψιμαχίες, πίεση που δε θα μπορείς να αποδώσεις σε τίποτα απτό κι όλα αυτά τα ψυχοτραλαλά τα ωραία τα Καρκινίστικα! Περαστικά!

Αν καίγεσαι να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για την καινούργια χρονιά, παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο!

Ο Μάιος έχει δυο μειονεκτήματα: το πρώτο είναι η Ολική Σεληνιακή Έκλειψη στον Τοξότη στις 25 κι ο Ερμής που γίνεται για ακόμα μια φορά ανάδρομος στις 31 στους Διδύμους. Αυτό το δίπολο, θα σου προκαλέσει μια σύγχυση στην σκέψη και μια ανησυχία στα πλάνα σου. Άλλα θα ζωγραφίζεις στο χαρτί κι άλλα θα σου βγαίνουν στην πραγματικότητα!

Για να σε παρηγορήσω -σιγά και μη- κι ο Ιούνιος έχει τον ανάδρομο Ερμή στους Διδύμους μέχρι τις 23 και μια Έκλειψη Ηλίου στις 10, στους Διδύμους. Μην μασάς! Τον Ιούνιο μπαίνει κι ο Άρης κι η Αφροδίτη –προς τα τέλη- στον Λέοντα κι έχεις πλάτες, αβάντες και πολύ σεξαπίλ! Όρμα!

Όλο το πανηγύρι στον Λέοντα κρατάει μέχρι τα τέλη Ιουλίου, τον Αύγουστο δεν έχουμε εκλείψεις, ενώ από 17 Αυγούστου, μπαίνει η Αφροδίτη στον Ζυγό και σου κάνει τα καλύτερα προξενιά! Βρε αλήθεια σου λέω!

Μετά τις 15 Σεπτέμβρη, εσύ είσαι ακόμα ερωτευμενάκι, αλλά ο Ερμής για μια τελευταία φορά αποφασίζει να γυρίσει ανάδρομος στον Ζυγό. Ότι γνωριμία έκανες με το προξενιό της Αφροδίτης, την έκανες και τώρα κάτσε στα αυγά σου και κλώσησέ τα μέχρι τις 18 του Οκτώβρη!

Ο Νοέμβριος έχει Ερμή κι Άρη στον Σκορπιό που σου ξυπνά πολλά σεξουαλικά ένστικτα και μια Μερική Έκλειψη Σελήνης στον Ταύρο. Κάνε σεξάκι, πες «όχι» στα απωθημένα που θα σου βγουν στην επιφάνεια και πες κι ένα μεγάλο ΟΧΙ στα περιττά έξοδα! Ο Δεκέμβριος έχει μια ακόμα (και τελευταία) Ηλιακή έκλειψη στον Τοξότη, καθώς και μια Ανάδρομη Αφροδίτη στον Αιγόκερω από τις 21 του μήνα. Τι να κάνεις; Να προσέξεις κάποια θεματάκια στη δουλειά σου και να ευχαριστήσεις το Θεό που τελειώνει και το 2021!

Καλή χρονιά!

Διαβάστε επίσης:

Ραφτείτε! Αυτά τα 3 ζώδια θα παντρευτούν το 2021

2021: Αυτός ο μήνας είναι ο πιο τυχερός για το ζώδιό σου

Αυτές τις αλλαγές να περιμένεις στην ερωτική σου ζωή το 2021

Αυτά τα ζώδια έχουν ροπή στην απιστία το 2021

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved