Ιχθύες 2021: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Ιχθύ, διάβασε την ετήσια πρόβλεψη σου για το 2021 από τον Γιάννη Ριζόπουλο!

Ιχθύες 2021: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Οι τρεις από τις τέσσερις εκλείψεις της χρονιάς «μιλάνε» για τα οικογενειακά, την καριέρα σου, αλλά και οτιδήποτε αποτελεί κεντρική σου στόχευση. Ουσιαστικά, πρόκειται για την συνέχιση του περυσινού «έργου», κάθε έκλειψη ωστόσο είναι διαφορετική ως προς το είδος της επιρροής της. Έτσι λοιπόν οι δύο Ηλιακές (10/6 και 4/12) θα σε βοηθήσουν να κρύψεις ό,τι δεν θες να φαίνεται, αλλά το ίδιο ακριβώς μπορεί να συμβεί κι ανάποδα, να «παραμυθιαστείς», δηλαδή, από κάποιον/α που απλά σου ρίχνει στάχτη στα μάτια ή/και να υποπέσεις σε «χοντρά» λάθη.

Αντίθετα, η Σεληνιακή έκλειψη της 26ης Μαΐου συνηγορεί σε «αποκαλύψεις» μυστικών διεργασιών και βάζω τα εισαγωγικά γιατί σε μεγάλο βαθμό θα έχεις να κάνεις με fake news, είτε για σένα είτε… από σένα!

Σε αυτήν έχει συμμετοχή ο Δίας, που από τις 14/5 έως τις 28/7 θα κάνει μια σύντομη επίσκεψη στο ζώδιό σου, «μπολιάζοντάς» σε με περισσότερη τύχη, αρκεί βέβαια να μην έχεις την «φωλιά» σου λερωμένη, γιατί τότε θα βγουν στην φόρα τα «άπλυτα» σου.

Σε ανάλογα εξωστρεφή κατεύθυνση κινείται και η άλλη Σεληνιακή έκλειψη (19/11), με την διαφορά πώς σε παραπέμπει κυρίως σε ταξίδια και ψυχαγωγικές δραστηριότητες.

Μέχρι τότε βέβαια, το «μέσα- έξω» δεν θα γίνεται χωρίς προβλήματα, αφού «παίζουν» δυνατά τόσο τα τεχνικά προβλήματα στα μέσα που χρησιμοποιείς, όσο και θέματα υγείας -δικά σου ή άλλων- που θα σε ταλαιπωρήσουν.

Οι διελεύσεις του Άρη από τους Διδύμους (4/3 έως 23/4), την Παρθένο (30/7 έως 15/9 και τον Τοξότη (μετά τις 13/12) ορίζουν περιόδους εγρήγορσης και εντάσεων, στο σπίτι, τις σχέσεις και την καριέρα σου, κατά σειρά.

Αντίθετα η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιό σου (25/2 έως 21/3) αλλά και στην Παρθένο (22/7 έως 16/8) συνηγορεί σε απολαύσεις κι επιτυχίες.

Διάβασε επίσης: Αυτές είναι οι κατάλληλες και οι ακατάλληλες ημερομηνίες του 2021!

Τα άστρα μίλησαν: Αυτά τα ζώδια θα λάμψουν το 2021!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved