Αιγόκερως 2021: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Αιγόκερε, διάβασε την ετήσια πρόβλεψη σου για το 2021 από τον Γιάννη Ριζόπουλο!

Αιγόκερως 2021: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Τα οικονομικά και τα προσωπικά θέματα παίρνουν μια νέα και όλως διόλου διαφορετική μορφή για σένα το 2021, ενώ αν έχεις παιδιά θα δεις να συμβαίνουν σημαντικές αλλαγές στη ζωή τους.

Επιπλέον, τρεις εκλείψεις της χρονιάς «δείχνουν» τα εργασιακά σου, αλλά και τον τομέα της υγείας σου με την πρώτη κατά σειρά, την Σεληνιακή της 26ης Μαΐου να σε κάνει υποψήφιο θύμα μιας χαλάρωσης ή ανεμελιάς των άλλων. Η Ηλιακή της 10ης Ιουνίου είναι όμως ακόμη πιο «ύποπτη», αφού παραμονεύουν λάθη και άκαρπες προσπάθειες.

Η επόμενη Ηλιακή, στις 4 Δεκεμβρίου, κινείται σε ανάλογη κατεύθυνση, ίσως μάλιστα να σε φέρει προ τετελεσμένων, σου δίνει ωστόσο το δικαίωμα να «παλέψεις» τις υποθέσεις σου, ενώ έχει κι ένα σαφώς ερωτικό «περιτύλιγμα».

Αυτό το τελευταίο μπορεί να είναι και «κληρονομιά» της Σεληνιακής έκλειψης της 19ης Νοεμβρίου, με τις παρέες σου να σε «παρασύρουν» και τα χρήματά σου να εξανεμίζονται χάριν των απολαύσεων.

Κατά τα άλλα η διέλευση του Άρη από τον Καρκίνο (23/4 έως 11/6) αλλά και τον Ζυγό (15/9 έως 30/10) ορίζει τις δύο περιόδους με τις μεγαλύτερες εντάσεις και το περισσότερο «τρέξιμο», θα πρέπει λοιπόν να προσέξεις, ώστε να μην θιγούν τόσο η σωματική σου ακεραιότητα, όσο και οι σχέσεις-συνεργασίες σου.

Αντίθετα, οι διελεύσεις της Αφροδίτης από τον Καρκίνο (2/6 έως 27/6) αλλά και δύο φορές από το ζώδιό σου (την πρώτη από τις 8/1 έως 1/2 και τη δεύτερη από τις 5/11 και μετά) συνηγορούν σε αρκετές ευκολίες, με την γοητεία σου να ανοίγει «πόρτες».

Διάβασε επίσης: Αυτές είναι οι κατάλληλες και οι ακατάλληλες ημερομηνίες του 2021!

Τα άστρα μίλησαν: Αυτά τα ζώδια θα λάμψουν το 2021!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved