Τοξότης 2021: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Τοξότη, διάβασε την ετήσια πρόβλεψη σου για το 2021 από τον Γιάννη Ριζόπουλο!

Τοξότης 2021: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Οι τρεις από τις τέσσερις εκλείψεις της χρονιάς σε αφορούν άμεσα και δίνουν τον ρυθμό στις εξελίξεις. Η επιρροή τους ωστόσο είναι αρκετά διαφορετική με την Ηλιακή της 10ης Ιουνίου να είναι σίγουρα η χειρότερη απ’ όλες, αφού ο Ποσειδώνας που την συνοδεύει είτε θα σε φέρει σε ένα «χάσιμο» είτε θα σε μπλέξει σε υποθέσεις όπου τίποτε δεν είναι όπως φαίνεται. Επιπλέον, «παίζει» και μια ασθένεια στο σπίτι.

Ανάλογη «θολούρα» φέρνει και η δεύτερη Ηλιακή στις 4/12, τότε όμως μπορείς να επωφεληθείς κι εσύ μέσα από κρυφές διαδικασίες, ιδιαίτερα σε οικονομικά θέματα.

Αντίθετα η Σεληνιακή έκλειψη της 26ης Μαΐου είναι εξόχως τυχερή για σένα, τόσο σε προσωπικά θέματα, όσο και σε οικογενειακά-περιουσιακά, αφού ο Δίας από τους Ιχθύς θα σου θυμίσει ότι «έχεις μπάρμπα». Μένει βέβαια να διαχειριστείς συνετά το πλεονέκτημά σου και να μην το σπαταλήσεις.

Όσο για την δεύτερη Σεληνιακή στις 19/11, με τον Δία να συμμετέχει αυτήν την φορά από τον Υδροχόο, είναι εκείνη που σου υπόσχεται ταξίδια, χωρίς προβλήματα και «τυχερές» καταστάσεις στις δουλειές σου, κάτι «περιζήτητο» σε μια χρονιά που στα συγκεκριμένα θέματα κρύβει αρκετές δυσκολίες και αναποδιές, λόγω του τετραγώνου Κρόνου-Ουρανού.

Ό,τι «στραβό» κι αν γίνει πάντως, έχεις πολύ καλές πιθανότητες να «πέσεις στα μαλακά» γιατί ο Δίας είναι Δίας, ανεξάρτητα με το ότι ο Κρόνος με τον Ουρανό δεν θα κάτσουν με σταυρωμένα χέρια να τον κοιτάνε. Όμως όσα προβλήματα κι αν σου φέρουν αυτοί, άλλες τόσες βοήθειες και λύσεις θα σου φέρει ο Δίας κι έτσι θα πάει όλη η χρονιά σου. Χάνεις δουλειά, βρίσκεις δουλειά. Χάνεις μέσον, βρίσκεις μέσον και η σούμα γράφει, ταξίδια για δουλειές, συν την επιμόρφωσή σου.

Οι διελεύσεις του Άρη από τους Διδύμους (4/3 έως 23/4), την Παρθένο (30/7 έως 15/9) και το ζώδιό σου (μετά τις 13/12) είναι εκείνες που θα σε βάλουν σε φουλ ρυθμούς για να διεκπεραιώσεις γρήγορα τις υποθέσεις σου. Κι αν κάνεις και κάποια «τρύπα στο νερό» δεν θα είναι ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία φορά.

Όσο για την Αφροδίτη, η παρουσία της στους Διδύμους (9/5 έως 2/6) κι αργότερα στο ζώδιό σου (7/10 έως 5/11) θα σου προσφέρει ακόμη περισσότερες ευκαιρίες για να ζήσεις ότι αγαπάς. Έχεις βέβαια και τις επτά πρώτες ημέρες του 2021 για μπόνους.

Διάβασε επίσης: Αυτές είναι οι κατάλληλες και οι ακατάλληλες ημερομηνίες του 2021!

Τα άστρα μίλησαν: Αυτά τα ζώδια θα λάμψουν το 2021!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved