Σκορπιός 2021: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Σκορπιέ, διάβασε την ετήσια πρόβλεψη σου για το 2021 από τον Γιάννη Ριζόπουλο!

Σκορπιός 2021: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού σηματοδοτεί απότομες εναλλαγές καταστάσεων τόσο στο σπίτι και την οικογένειά σου, όσο και στις σχέσεις-συνεργασίες σου και πρακτικά δεν μπορείς να ποντάρεις σε μια ομαλή πορεία των πραγμάτων. Πάνω που θα φτιάχνουν, θα χαλάνε και σίγουρα θα χρειαστείς μεγαλύτερη ευελιξία απέναντι σε αυτό το αλλοπρόσαλλο σκηνικό, που σημαίνει «βλέποντας και κάνοντας». Προαποφασισμένα σχέδια δεν θα «περπατήσουν».

Υπάρχει ωστόσο μέσα στην χρονιά και μια Σεληνιακή έκλειψη (19/11) που είναι τυχερή για σένα και μπορείς να «πιαστείς» από αυτήν για να απολαύσεις όλα εκείνα που σου έχουν λείψει. Τα προσωπικά και τα οικογενειακά-περιουσιακά σου είναι πρώτα στην λίστα των επιτυχιών αλλά θα αναβαθμιστεί συνολικά η ζωή σου.

Οι άλλες τρεις εκλείψεις πάντως αναφέρονται στα οικονομικά και τα αισθηματικά σου, με την Ηλιακή της 10ης Ιουνίου να είναι η πιο παραπλανητική. Όλα μπορεί να πάνε λάθος, ενώ ουδείς λόγος γίνεται περί εμπιστοσύνης.

Η δεύτερη Ηλιακή πάλι στις 4/12 κινείται σε ανάλογη κατεύθυνση και θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η στις οικονομικές συναλλαγές σου, στα αισθηματικά όμως το πιθανότερο είναι να βρεθείς «καβάλα στο άλογο» να μην είσαι, δηλαδή, ο παθών ή η παθούσα αλλά ο «εκδικητής»!

Απολαύσεις και επιτυχίες χωρίς «σκιές» σου υπόσχεται πάντως η Σεληνιακή έκλειψη της 26ης Μαΐου και ευκαιρίας δοθείσης κοίταξε να χαρείς τον έρωτα και να αξιοποιήσεις την τύχη σου.

Οι διελεύσεις του Άρη από τον Ταύρο (7/1 έως 4/3), τον Λέοντα (11/6 έως 30/7) κι αργότερα το ζώδιό σου (30/10 έως 13/12) ορίζουν τα διαστήματα με τις πιο σκληρές μάχες που θα δώσεις και βέβαια μην περιμένεις να νικήσεις σε όλες. Στην τρίτη περίοδο μάλιστα ενδέχεται να ταλαιπωρηθείς στην «ευαίσθητη περιοχή».

Όσο για την παρουσία της Αφροδίτης στον Ταύρο (14/4 έως 9/5) κι αργότερα το ζώδιό σου (11/9 έως 7/10) θα ήταν όλα τέλεια, αν δεν έπεφτε πάνω στο τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού! Τα αντίθετα θα κάνουν «παρέλαση» στην ζωή σου γι’ αυτό μην «δένεις» τίποτα.

Διάβασε επίσης: Αυτές είναι οι κατάλληλες και οι ακατάλληλες ημερομηνίες του 2021!

Τα άστρα μίλησαν: Αυτά τα ζώδια θα λάμψουν το 2021!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved