Ζυγός 2021: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Ζυγέ, διάβασε την ετήσια πρόβλεψη σου για το 2021 από τον Γιάννη Ριζόπουλο!

Ζυγός 2021: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

ΖΥΓΟΣ ♎

Με το τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού, τα αισθηματικά και τα οικονομικά σου περνούν σε μια κρίσιμη φάση και το χειρότερο που θα μπορούσες να κάνεις είναι το να τα συνδυάσεις μεταξύ τους. Να δώσεις, δηλαδή, λόγω έρωτος. Ίσως όμως και να σου συμβεί αυτό παρά την θέλησή σου, αν προκύψουν έκτακτες και αναπόφευκτες ανάγκες, που έχουν να κάνουν με αγαπημένα σου πρόσωπα, χωρίς μάλιστα να μπορείς να διασφαλίσεις ότι αυτά που θα δώσεις θα «πιάσουν τόπο». Αντίθετα, το πιθανότερο είναι να πάνε «υπέρ πίστεως», καλό είναι λοιπόν να κινηθείς με μέτρο, ώστε να ελαχιστοποιήσεις τις ενδεχόμενες απώλειες.

Υπάρχει βέβαια και μια τυχερή περίοδος μέσα στην χρονιά, που την σηματοδοτεί η Σεληνιακή έκλειψη της 19ης Νοεμβρίου. Εκεί μάλλον θα σε… πληρώσουν και θα περάσεις τέλεια, αλλά μην περιμένεις δα και «ποιοτικά» πράγματα!

Όσο για τις άλλες τρεις εκλείψεις της χρονιάς, σε παρακινούν να ταξιδέψεις για να «ξεσκάσεις», οι δύο Ηλιακές ωστόσο (10/6 και 4/12) είναι «χαοτικές» σε πρακτικά ζητήματα, ίσως μάλιστα να χαθούν έγγραφα ή αντικείμενα που χρειάζεσαι ή να χάσεις εσύ τον δρόμο σου. Επιπλέον, ένα συγγενικό σου πρόσωπο μπορεί να αρρωστήσει, η δεύτερη όμως θα φέρει και παροχές που θα σε αποζημιώσουν για ό,τι «στραβό» συμβεί. Μπορεί ακόμη να βρεις ή να φτιάξεις το ερωτικό σου «καταφύγιο».

Η Σεληνιακή έκλειψη βέβαια της 26ης Μαΐου είναι «πανηγύρι» και εκτός από τα ταξίδια ή/και τις παρέες που θα σου φέρει, σου επιφυλάσσει κι ένα «δωράκι» στα εργασιακά σου, με την χορηγία του Δία από τους Ιχθύς. Το να κάθεσαι ή να διασκεδάζεις και να πληρώνεσαι δεν είναι και αμελητέο.

Οι διελεύσεις του Άρη από τον Καρκίνο (23/4 έως 11/6) και κυρίως από το ζώδιό σου (15/9 έως 30/10) ορίζουν τις περιόδους που η αγωνιστικότητά σου θα πρέπει να είναι αυξημένη, ώστε πρώτον να διεκπεραιώσεις τάχιστα υποθέσεις που χρονίζουν ή επείγουν και δεύτερον να «τρέξεις» εσύ τους άλλους κι όχι να σε «τρέξουν»! Και βέβαια μην «ξεσκουριάσεις» απότομα γιατί θα σε πιάσει η μέση σου.

Αντίθετα, περισσότερες ευκολίες και «τυχερά» χωρίς να πασχίσεις ιδιαίτερα, θα έχεις τις περιόδους που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Κριό (21/3 έως 14/4) και φυσικά στο ζώδιό σου (16/8 έως 11/9).

Διάβασε επίσης: Αυτές είναι οι κατάλληλες και οι ακατάλληλες ημερομηνίες του 2021!

Τα άστρα μίλησαν: Αυτά τα ζώδια θα λάμψουν το 2021!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved