Παρθένος 2021: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Παρθένε, διάβασε την ετήσια πρόβλεψη σου για το 2021 από τον Γιάννη Ριζόπουλο!

Παρθένος 2021: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Οι τρεις από τις τέσσερις εκλείψεις της χρονιάς επηρεάζουν τα οικογενειακά και την καριέρα σου, με την πρώτη Ηλιακή στις10/6 να είναι αρκούντως παραπλανητική. Αν μάλιστα ποντάρεις πολλά σε μια συνεργασία ή σε μια σχέση, τότε… ζήτω που κάηκες!
Προσπάθησε λοιπόν να δράσεις μόνος/η, ώστε αν την «πατήσεις» κάπου να είναι δικό σου το λάθος κι όχι αλλουνού. Κι αν σου προκύψει κάποιος/α ασθενής στο σπίτι, δες το σαν μια ευκαιρία να αναδείξεις το ταλέντο σου στην περίθαλψη.

Ανάλογη είναι και η επιρροή της δεύτερης (4/12), με την διαφορά ότι σε προσωπικά θέματα θα σου προσφέρει τις «σωστές» εναλλακτικές αν περάσεις από μια ερωτική απογοήτευση. Μένει βέβαια το να τις «δεις».

Όσο για την Σεληνιακή έκλειψη της 26ης Μαΐου, σου ανοίγει ένα «παράθυρο» στην ευτυχία, χωρίς ωστόσο να σου εξασφαλίζει ότι η χαρά σου θα κρατήσεις αιώνια. Ο Δίας που την συνοδεύει από τους Ιχθύς, είναι δείκτης ευκαιριών-επιτυχιών που είτε τις εκμεταλλεύεσαι και περνάς καλά, είτε τις «ψειρίζεις» και τις… χάνεις!

Κατά τα άλλα, τα εργασιακά σου, αλλά και ζητήματα που έχουν να κάνουν είτε με το εξωτερικό, είτε με την επιμόρφωσή σου, είναι επίσης κρίσιμα για σένα αυτή την χρονιά, ίσως μάλιστα να συνδυαστούν μεταξύ τους και είναι ευχής έργο να μπορέσεις να καλύψεις όλες τις απαιτήσεις της ζωής, παρά τις όποιες αντιξοότητες θα προκύψουν. Γιατί σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να κάνεις έναν «υγιεινό περίπατο».

Η Σεληνιακή έκλειψη της 19ης Νοεμβρίου θα σε βοηθήσει πάντως να βρεις τον δρόμο σου, ό,τι κι αν έχει συμβεί μέχρι τότε. Επιπλέον, ένα ταξίδι αναψυχής είναι στα «σκαριά».

Οι διελεύσεις του Άρη από τους Διδύμους (4/3 έως 23/4), το ζώδιό σου (30/7 έως 15/9) και τον Τοξότη (μετά τις 13/12) είναι εκείνες που θα σε βάλουν στην «πρίζα», πέρα όμως από αυτά που θα κάνεις εσύ, φύλαξε και τα νώτα σου. Στην δεύτερη δε, υπάρχει αυξημένος κίνδυνος για την υγεία σου.

Αντίθετα μπορείς να ελπίζεις σε πιο απολαυστικές και τυχερές μέρες, τα διαστήματα που η Αφροδίτη θα είναι στους Ιχθύς (25/2 έως 21/3) κι αργότερα στο ζώδιό σου (22/7 έως 16/8).

Διάβασε επίσης: Αυτές είναι οι κατάλληλες και οι ακατάλληλες ημερομηνίες του 2021!

Τα άστρα μίλησαν: Αυτά τα ζώδια θα λάμψουν το 2021!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved