Λέων 2021: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Λέοντα, διάβασε την ετήσια πρόβλεψη σου για το 2021 από τον Γιάννη Ριζόπουλο!

Λέων 2021: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

ΛΕΩΝ ♌

Το τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού μπορεί να σε φέρει σε δεινή θέση σε επαγγελματικά ή/και προσωπικά θέματα, με τον πρώτο να κρίνει σχέσεις και συνεργασίες και τον δεύτερο να ανατρέπει ισορροπίες ετών στην καριέρα ή τις κεντρικές στοχεύσεις σου. Ίσως, μάλιστα, όλα αυτά να συνδέονται μεταξύ τους, που σημαίνει ότι η ζωή θα σε πηγαίνει από το ένα άκρο στο άλλο, χωρίς να μπορείς εύκολα να ισορροπήσεις σε μια μέση λύση.

Κι αν θες να έχεις ουσιαστικές ελπίδες για κάτι καλό, θα πρέπει να περιμένεις μέχρι την Σεληνιακή έκλειψη της 19ης Νοεμβρίου, που θα λειτουργήσει ευεργετικά σε αυτούς τους «πονεμένους» τομείς.

Θετική για τα προσωπικά και τα οικονομικά σου, είναι και η ετέρα Σεληνιακή έκλειψη στις 26 Μαΐου, από όσα θα κερδίσεις όμως είναι δύσκολο να σου μείνει κάτι. Για ωραίες πλην εφήμερες καταστάσεις σου «μιλά», κάνε λοιπόν το «κομμάτι» σου χωρίς περαιτέρω προσδοκίες.

Η διάψευση των προσδοκιών σου βέβαια φαντάζει ως… βεβαιότητα με την Ηλιακή έκλειψη της 10ης Ιουνίου, τόσο σε οικονομικά, όσο και στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, ίσως μάλιστα να νοιώσεις προδομένος/η από φίλους/ες.

Ανάλογες είναι και οι κατευθύνσεις της δεύτερης Ηλιακής έκλειψης της χρονιάς στις 4/12, που μάλιστα «δείχνει» κατευθείαν τα ερωτικά σου και το ποιος/α θα είναι ο/η άπιστος/η, μένει να το διαπιστώσεις στην πράξη. Παράλληλα βέβαια μπορεί να σηματοδοτήσει την προκοπή ενός παιδιού σου.

Οι διελεύσεις του Άρη αρχικά από τον Ταύρο (7/1 έως 4/3), ύστερα από το ζώδιό σου (11/6 έως 30/7) κι αργότερα από τον Σκορπιό (30/10 έως 13/12) ορίζουν τρεις περιόδους ενεργοποίησης αλλά και συγκρούσεων, με τα αποτελέσματα των ενεργειών σου να είναι ευθέως ανάλογα με το πόσο καλά γνωρίζεις τα θέματα με τα οποία θα ασχοληθείς, είτε πρόκειται για ένα πλάνο που θα σε «τρέξει», είτε για οικογενειακές επείγουσες υποθέσεις.

Η παρουσία πάλι της Αφροδίτης, αρχικά στον Υδροχόο (1/2 έως 25/2) κι αργότερα στο ζώδιό σου (27/6 έως 22/7) μακάρι να ήταν μόνον ένας οιωνός ευτυχίας, σηματοδοτεί ωστόσο αντιφατικές και διλημματικές καταστάσεις στα προσωπικά σου, αφού θα περάσει από τις «συμπληγάδες» Κρόνου και Ουρανού. Επιπλέον, αυτή η σύνοδος Αφροδίτης-Άρη που γίνεται στα μέσα Ιουλίου μπορεί να σε «ξεζουμίσει», αν παθιαστείς με το λάθος άτομο ή κατάσταση.

Διάβασε επίσης: Αυτές είναι οι κατάλληλες και οι ακατάλληλες ημερομηνίες του 2021!

Τα άστρα μίλησαν: Αυτά τα ζώδια θα λάμψουν το 2021!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved