Καρκίνος 2021: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Καρκίνε, διάβασε την ετήσια πρόβλεψη σου για το 2021 από τον Γιάννη Ριζόπουλο!

Καρκίνος 2021: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Οι φιλίες σου, οι σχέσεις με πιστωτικά ιδρύματα και γενικά τα οικονομικά σου είναι τρεις από τους τομείς που θα σε απασχολήσουν το 2021, με τις εξελίξεις να είναι πιεστικές και ενίοτε «πραξικοπηματικές». Αυτό σημαίνει ότι θα αυξηθεί η ανασφάλειά σου, πολύ περισσότερο αν σου πάρουν πίσω κάτι που θεωρείς ως κεκτημένο σου.

Η Σεληνιακή έκλειψη βέβαια στις 19/11 μπορεί να γιατρέψει κάποιες από τις «πληγές» σου, ενώ θα έχει και θετικές συνέπειες στα προσωπικά σου, αλλά μέχρι τότε θα πρέπει να ισορροπήσεις σε τεντωμένο σκοινί, χωρίς δίχτυ ασφαλείας.

Όσο για τις υπόλοιπες τρεις εκλείψεις της χρονιάς, αναφέρονται όλες στα εργασιακά και σε θέματα υγείας, είτε δικά σου, είτε κοντινών σου προσώπων, με την Ηλιακή της 10ης Ιουνίου να είναι η πιο κρίσιμη, αφού ο Ποσειδώνας που την συνοδεύει θα σε ρίξει πιθανότατα σε πλάνη. Τα σχέδιά σου κινδυνεύουν να πέσουν στο κενό, ενώ και στην υγεία σου δεν θα μπορείς να βγάλεις άκρη. Ίσως το να μην κάνεις τίποτε και απλά να χαλαρώσεις, να είναι η καλύτερη επιλογή για σένα εκείνη την περίοδο.

Η δεύτερη Ηλιακή πάλι στις 4/12, κουβαλά ανάλογο «φορτίο» αλλά ο «κλήρος» μπορεί να πέσει σε άλλους κι όχι σε σένα προσωπικά. Επιπλέον, συνηγορεί σε «συναρπαστικές» εξελίξεις στα προσωπικά σου ή για τα παιδιά σου, εφ’ όσον έχεις.
Όσο για την Σεληνιακή της 26ης Μαΐου, έχει αναπτυξιακό προφίλ και παρότι πολλές από τις υποσχέσεις που θα λάβεις θα είναι μόνο «μεγάλα λόγια», η θετική επιρροή της στην ψυχολογία σου αρκεί για να πετύχεις πολλά. Ακόμα, με την συνδρομή του Δία από τους Ιχθύς, θα επιδράσει θετικά σε ταξίδια, σπουδές και νομικές υποθέσεις.

Οι διελεύσεις του Άρη, αρχικά από το ζώδιό σου (23/4 έως 11/6) κι ύστερα από τον Ζυγό (15/9 έως 30/10) είναι εκείνες που θα σε φέρουν σε θέση μάχης, με τα αποτελέσματα των προσπαθειών σου να είναι πότε νικηφόρα και πότε όχι. Κι επειδή θα εκτονωθούν εσωτερικές και εξωτερικές πιέσεις, να προσέχεις τον εαυτό σου.

Αντίθετα οι διελεύσεις της Αφροδίτης από το ζώδιό σου (2/6 έως 27/6) κι αργότερα από τον Αιγόκερω (μετά τις 5/11) θα σου προσφέρουν πολλές από τις στιγμές ηρεμίας, ευτυχίας και ευμάρειας που αναζητάς. Στον Αιγόκερω βέβαια θα είναι και στις αρχές της χρονιάς (8/1 έως 1/2).

Διάβασε επίσης: Αυτές είναι οι κατάλληλες και οι ακατάλληλες ημερομηνίες του 2021!

Τα άστρα μίλησαν: Αυτά τα ζώδια θα λάμψουν το 2021!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved