Δίδυμοι 2021: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Δίδυμε, διάβασε την ετήσια πρόβλεψη σου για το 2021 από τον Γιάννη Ριζόπουλο!

Δίδυμοι 2021: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Οι εκλείψεις σε έχουν πάρει στο κατόπι από πέρυσι και θα συνεχίσουν και φέτος να σε αναστατώνουν, είτε για πραγματικούς λόγους είτε για… φανταστικούς. Ξεκινώντας από το δεύτερο, η Ηλιακή έκλειψη της 10ης Ιουνίου μπορεί να λειτουργήσει θετικά για σένα στην περίπτωση που θες να κρύψεις τις αληθινές προθέσεις σου, επειδή όμως όπως λέει ο λαός «το έξυπνο πουλί από την μύτη πιάνεται», πρόσεξε, μήπως τελικά εκτεθείς. Στον αντίποδα βέβαια, μπορεί να πέσεις θύμα παραπλανητικών καταστάσεων αλλά η ουσία είναι ότι η αλήθεια θα υποφέρει, ό,τι κι αν γίνει. Σε όλο αυτό το σκηνικό βέβαια συμπεριλαμβάνονται και τα προσωπικά σου ή/και οι συνεργασίες σου.

Η Σεληνιακή έκλειψη βέβαια που προηγείται (26/5) θα λειτουργήσει υπέρ σου, ίσως μάλιστα να «τουμπάρεις» πολλούς με την επικοινωνιακή σου πολιτική. Επιπλέον, πριμοδοτεί ταξίδια και μια γενική έξοδο προς… οπουδήποτε, ενώ ο Δίας που την συνοδεύει υπόσχεται και διακρίσεις ή επιτυχίες στην καριέρα σου.

Στις 4/12 γίνεται η δεύτερη Ηλιακή έκλειψη της χρονιάς, που κι αυτή έχει ραντεβού με τις πλάνες υποσχέσεις, «πιάνοντας» μάλιστα και τα οικονομικά σου, που κινδυνεύουν να… καταποντιστούν, αν συνεργαστείς με κάποιον/α.

Η Σεληνιακή που προηγείται βέβαια στις 19/11 σε ευνοεί σε οικονομικά και επαγγελματικά θέματα, ουδείς λόγος υπάρχει όμως να «ξανοιχτείς» υπέρ το δέον.

Έτσι κι αλλιώς, το τετράγωνο του Κρόνου με τον Ουρανό που «παίζει» όλη την χρονιά, δεν προοιωνίζεται νορμάλ καταστάσεις, ούτε στα εργασιακά σου, που θα είναι «μια (πολύ) κρύο και μια «πολύ) ζέστη», ούτε όμως και στα ταξίδια σου, που δεν είναι διόλου ασφαλή και μακάρι να ρίξεις το βάρος των προσπαθειών σου στην επιμόρφωσή σου.

Οι διελεύσεις του Άρη αρχικά από το ζώδιό σου (4/3 έως 23/4) κι αργότερα από την Παρθένο (30/7 έως 15/9) και τον Τοξότη (μετά τις 13/12) μπορεί να συνδυαστούν με λάθος κινήσεις στα προσωπικά σου, το σπίτι ή ακόμη και στην καριέρα σου, ενώ στην πρώτη περίπτωση θα είσαι και πιο επιρρεπής σε προσβολές στην υγεία σου.

Αντίθετα, η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιό σου (9/5 έως 2/6) αλλά και στον Τοξότη (7/10 έως 5/11) θα λειτουργήσει ευεργετικά στην ποιότητα της ζωής σου και τα προσωπικά σου.

Διάβασε επίσης: Αυτές είναι οι κατάλληλες και οι ακατάλληλες ημερομηνίες του 2021!

Τα άστρα μίλησαν: Αυτά τα ζώδια θα λάμψουν το 2021!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved