Ταύρος 2021: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Ταύρε, διάβασε την ετήσια πρόβλεψη σου για το 2021 από τον Γιάννη Ριζόπουλο!

Ταύρος 2021: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Το 2021 δεν θα είναι εύκολο για σένα και θα πρέπει να προετοιμαστείς ψυχικά για όλα τα «ανάποδα» που θα σου συμβούν, ακριβώς την στιγμή μάλιστα που θεωρείς ότι έχεις εξασφαλιστεί. Επιπλέον, η απάντηση στο δίλημμα «αλλάζω ή μένω στα ίδια» δεν μπορεί να είναι οριστική κι αν δεν επιδείξεις μια σχετική ευελιξία, ο «βράχος», που είσαι μεταφορικά, κινδυνεύει να σπάσει σε δύο κομμάτια. Δεν χρειάζεσαι λοιπόν ούτε «απόλυτες» αποφάσεις, ούτε «φανατικές» επιλογές, αφού σε κάθε περίπτωση η ζωή θα σε φέρει στο αντίθετο ρεύμα.

Έχεις βέβαια και μια Σεληνιακή έκλειψη (19/11) που θα σε αποζημιώσει επαρκώς σε προσωπικά και επαγγελματικά θέματα, αλλά ο χρόνος είναι πολύς μέχρι τότε.

Επιπλέον, οι άλλες τρεις εκλείψεις της χρονιάς, αναφέρονται σε οικονομικά θέματα κι όχι με τον τρόπο που θα ήθελες. Ειδικά η Ηλιακή της 10ης Ιουνίου προδιαθέτει σε λάθος χειρισμούς ή/και εξαπατήσεις, ίσως μάλιστα να εμπλακούν και πρόσωπα της εμπιστοσύνης σου –αρχικά, αφού μετά θα χάσεις πάσα ιδέα.

Όσο για την Σεληνιακή που προηγείται στις 26/5 έχει κι αυτή πολλά «ξοδέματα», υλικά και ψυχικά, αλλά τουλάχιστον θα το ευχαριστηθείς. Περί αποταμίευσης πάντως ουδείς λόγος να γίνεται κι όσο εσύ θα προσπαθείς να μαζέψεις, οι άλλοι θα τα σκορπούν στους πέντε ανέμους.

Μένει η Ηλιακή της 4ης Δεκεμβρίου, που έχει κι αυτή ένα «άρωμα» απάτης -άρα εξακολούθησε να μην εμπιστεύεσαι- από την άλλη πλευρά όμως πριμοδοτεί και παθιασμένες καταστάσεις, που μάλλον θα σου αρέσουν!

Οι διελεύσεις του Άρη αρχικά από το ζώδιό σου (7/1 έως 4/3) και ύστερα από τον Λέοντα (11/6 έως 30/7) και τον Σκορπιό (30/10 έως 13/12), είτε θα σε κάνουν «ταύρο εν υαλοπωλείω», είτε θα σε «πιστώσουν» με μεγάλα επιτεύγματα, το πιθανότερο όμως είναι να συμβούν και τα δύο. Απλά στην πρώτη περίοδο αν τραβήξεις στα άκρα μια κατάσταση κινδυνεύεις να «φας πόρτα» ή να ξεμείνεις από δυνάμεις.

Οι διελεύσεις πάλι της Αφροδίτης από το ζώδιό σου (14/4 έως 9/5) κι αργότερα τον Σκορπιό (11/9 έως 7/10) θα… ήθελαν να σου προσφέρουν περισσότερες ανέσεις ή ευκολίες, από την στιγμή όμως που εμπλέκεται στο τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού, μάλλον σε ερωτικούς μπελάδες θα μπλεχτείς Η προσωπική σου γοητεία πάντως θα φτάσει στο ζενίθ της.

Διάβασε επίσης: Αυτές είναι οι κατάλληλες και οι ακατάλληλες ημερομηνίες του 2021!

Τα άστρα μίλησαν: Αυτά τα ζώδια θα λάμψουν το 2021!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved