Αυτά τα 3 ζώδια θα έχουν αρκετές προκλήσεις να αντιμετωπίσουν το 2021!

Ψυχραιμία, παιδιά, ψυχραιμία!

Αυτά τα 3 ζώδια θα έχουν αρκετές προκλήσεις να αντιμετωπίσουν το 2021!

Το 2021 θα φέρει τύχη και ευκαιρίες σε ορισμένα ζώδια, αν όχι σε όλους τους τομείς της ζωής τους, σε κάποιους από αυτούς. Άλλα όμως θα τα πικράνει. Βλέπεις ένας... Δίας δε φέρνει την άνοιξη. Ιδίως αν το αντίπαλο δέος είναι ο Κρόνος. Βάλε κι έναν Ουρανό στον Ταύρο, έτοιμο να ανατρέψει τα δεδομένα σε πολλούς και έχεις ήδη πάρει μια ιδέα.

Διάβασε παρακάτω και μάθε, αν το ζώδιό σου βρίσκεται στη λίστα αυτών που η καινούργια χρονιά θα τα φέρει αντιμέτωπα με αρκετές προκλήσεις, ευχάριστες ή δυσάρεστες!

Και για να είμαστε τίμιοι, ό,τι διαβάσεις ισχύει πολύ περισσότερο αν έχεις Ωροσκόπο σε ένα απο τα παρακάτω ζώδια και ανήκεις στο α' ή β' δεκαήμερο!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εσύ ανοίγεις την 3αδα και αν αναρωτιέσαι γιατί θα σου πούμε αμέσως, το σίγουρο είναι όμως ότι οι προκλήσεις με τις οποίες θα έρθεις αντιμέτωπος δεν θα είναι δυσάρεστες: Κατ' αρχάς ο Ουρανός για μια ακόμα φορά, καθότι θα είναι στον 5ο οίκο σου, θα φέρει εκπλήξεις και απρόοπτα που έχουν να κάνουν τόσο με την ερωτική σου ζωή, όσο και με το παιδί ή τα παιδιά σου. Πιθανή είναι μια πολυπόθητη σχέση, αν είσαι μόνος. Όπως έχουμε αναφέρει ξανά, δεν αποκλείεται και μια απρόσμενη εγκυμοσύνη, που θα σε βγάλει εκτός προγράμματος. Από την άλλη, Δίας και Κρόνος θα είναι στον 2ο οίκο των οικονομικών και των σεξουαλικών σου, που κι εκεί η τωρινή σου κατάσταση θα αλλάξει, ενδεχομένως προς το καλύτερο. Ακόμα κι να υπάρξει αρχικά κάποιο εμπόδιο, θα καταφέρεις να το ξεπεράσεις (κι ας μην πιστεύεις στην τύχη) και τελικά θα βγεις κερδισμένος! Σήκωσε, λοιπόν, το γάντι και μη φοβάσαι τίποτα!

ΛΕΩΝ

Πάνω κάτω σε έχουμε βάλει στο νόημα! Για σένα που ανήκεις ή έχεις ωροσκόπο στο συγκεκριμένο ζώδιο να ξέρεις ότι το 2021 επιφυλάσσει δυσάρεστες εκπλήξεις και εξελίξεις που θα σε πληγώσουν στον τομέα των σχέσεών σου. Τα προβλήματα με τον/ην σύντροφό σου ή έναν συνεργάτη σου θα πληθύνουν καθώς Δίας και Κρόνος θα κρατιούνται χέρι-χέρι, στον 7ο οίκο σου, οπότε να περιμένεις να έρθει ένα τέλος. Ένα είναι σίγουρο: Το κοντέρ σου θα μηδενιστεί και μετά μόνο σε μια ολοκαίνουργια αρχή μπορείς να ελπίζεις! Ανατροπές και δυσάρεστες εκπλήξεις να περιμένεις και στα επαγγελματικά σου, με την πορεία σου να γίνεται όλο και πιο δύσκολη εξ αιτίας των αναίτιων επιθέσεων που μπορεί να σου γίνουν ή των ξαφνικών εμποδίων που θα παρουσιαστούν μπροστά σου, βγάζοντάς σε εκτός πορείας. Δεν αποκλείεται κιόλας να κάνεις μια μεγάλη στροφή στην καριέρα σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Με εσένα κλείνει η 3άδα! Το 2021 θα είναι μια εξαιρετικά προκλητική χρονιά, αν σκεφτείς ότι μόλις στις 6 Ιανουαρίου, ο Άρης θα βρεθεί στο ζώδιό σου, πυροδοτώντας μια σειρά από συγκρούσεις με τον Δία και τον Κρόνο (με τον οποίο σε γενικές γραμμές δεν τα πας και άσχημα), εκτός του ότι θα συμπορευτεί και με τον Ουρανό στο ζώδιό σου. Το ότι θα έχουν ήδη αυξηθεί τα καθήκοντα και οι απαιτήσεις στα επαγγελματικά σου είναι σίγουρο, τώρα όμως θα μεγαλώσουν και οι αντιπαλότητες, οι ανταγωνισμοί και οι έχθρες, με αποτέλεσμα η ατμόσφαιρα να γίνει εκρηκτική. Κι αν είσαι του στιλ "δεν το κουνάω από εδώ ο κόσμος να χαλάσει" να ξέρεις ότι θα χαλάσει... και θα μείνεις μόνος και έρημος με λιγοστούς συμμάχους και αρκετούς αντιπάλους, ίσως και άτομα που βασιζόσουν πάνω τους. Με τον κλοιό γύρω σου να στενεύει επικίνδυνα και τις τρικλοποδιές να διαδέχονται η μια την άλλη, δεν αποκλείεται να σημάνεις άτακτη υποχώρηση ή να ξεκινήσεις "πυρ κατά βούληση" κι όποιον πάρει ο χάρος!

Σε γενικές γραμμές, το 2021 επιφυλάσσει κι αρκετές θετικές εκπλήξεις και γεγονότα κι η δική σου ζωή δε μπορεί να αλλάξει προς το καλύτερο. Καίγεσαι να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες; Παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο!

Διάβασε επίσης: Ζώδια 2021: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Ζώδια 2021: Ετήσιες Οικονομικές Προβλέψεις ανά δεκαήμερο από τον Γιάννη Ριζόπουλο

2021: Αυτές είναι οι άτυχες μέρες όλης της χρονιάς και τα ζώδια που επηρεάζονται!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved