Η καριέρα αυτών των 5 ζωδίων θα απογειωθεί το 2021!

Αν ανήκεις σε αυτά, να περιμένεις τα καλύτερα

Η καριέρα αυτών των 5 ζωδίων θα απογειωθεί το 2021!

Το 2021 για αυτά τα 5 ζώδια φαίνεται μια χρονιά που θα ικανοποιήσει αρκετές από τις φιλοδοξίες τους, θα τους δώσει ευκαιρίες να βρουν μια δουλειά, όπως τη θέλουν, θα φέρει πολύ καλές εργασιακές συνθήκε και επίτευξη στόχων, αλλά και τη δυνατότητα να απογειώσουν την καριέρα τους. Πρόκειται για ένα ιδανικό έτος, όσον αφορά στην επαγγελματική τους ζωή.

Διάβασε παρακάτω και μάθε αν το ζώδιό σου βρίσκεται στη λίστα αυτών που θα έχουν επιτυχίες στα επαγγελματικά τους την καινούργια χρονιά!

ΤΑΥΡΟΣ

Για εσένα που ανήκεις στο γ' δεκαήμερο, με τον Δία στον Υδροχόο και 10ο οίκο σου, το 2021 θα είναι μια εξαιρετικά επιτυχημένη χρονιά. Θα υπάρξουν ευνοϊκές αλλαγές φέτος, αλλά και γνωριμίες με ανθρώπους που θα σε φέρουν ένα βήμα πιο κοντά στην επαγγελματική επιτυχία. Δεν αποκλείεται μάλιστα να κάνεις και μια αλλαγή στην καριέρα σου ή να αποκτήσεις φήμη. Τύχη θα έχεις και από μια συνεργασία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τον Δία στον 6ο οίκο σου (και μετά στον 7ο) το 2021 όχι μόνο θα βελτιωθούν οι συνθήκες της εργασίας σου ή οι σχέσεις που τους/τις συναδέλφους ή τους/τις υπαλλήλους σου, αλλά και να αναλάβεις ένα πρωταγωνιστικό ρόλο που πάντα ήθελες, να μεταπηδήσεις σε άλλο πόστο που σου ταιριάζει περισσότερο, να πάρεις μια προαγωγή ή bonus. Αν δεν εργαζόσουν, τώρα πιθανόν να βρεις τη δουλειά που ήθελες, τόσο από την άποψη του περιβάλλοντος, όσο και των απολαβών.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εσύ είσαι ο επαγγελματίας του ζωδιακού. Έχεις φιλοδοξίες, δουλεύεις πολλές ώρες, υπομένεις και πετυχαίνεις στόχους κι όπως είναι γνωστό είχες όλο το 2020 τον Δία στο ζώδιό σου, παρέχοντάς σου τα μέσα και τους ανθρώπους για να τα καταφέρεις πιο εύκολα. Δεδομένου ότι προσπάθησες και έκανες το καλύτερο που μπορούσες, η επιτυχία στη δουλειά σου είναι εξασφαλισμένη, αλλά και μια δικαίωση των κόπων σου, καθώς το 2021 έρχεται να σε βοηθήσει να την εξαργυρώσεις με χρήμα.

ΖΥΓΟΣ

Το 2021, μπορείς να ελπίζεις στα καλύτερα στα επαγγελματικά σου, αν βρίσκεσαι στο χώρο των επενδύσεων ή των επιχειρήσεων. Εργατικός/η είσαι, ισορροπημένος/η και χωρίς εξάρσεις ή να μεγαλοπιάνεσαι, επίσης, είναι πολύ πιθανό ο Δίας στον 5ο ηλιακό σου οίκο να φέρει μια μεγάλη επιτυχία αναφορικά με τη δουλειά σου, ΑΛΛΑ όχι μέσω μιας συνεργασίας, μα μιας επένδυσης. Το καλύτερο θα το καταφέρεις μόνος/η σου. Δεν αποκλείεται κιόλας να κερδίσεις ένα ποσό που θα διαθέσεις για να κάνεις ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα. Μην ξεχνάς, εσύ του α' δεκαημέρου, ότι ο Δίας για κάποιο χρονικό διάστημα το καλοκαίρι θα περάσει και στον 6ο οίκο σου, στους Ιχθύς.

ΙΧΘΥΕΣ

Το "κοιμήσου εσύ κι η τύχη σου δουλεύει" ισχύει για σένα, αφού ο Δίας στον 12ο οίκο φέρνει ευκαιρίες στα επαγγελματικά σου από το πουθενά και ανθρώπους πρόθυμους να σε στηρίξουν, έστω και χωρίς να φαίνονται, σε κάθε σου προσπάθεια. Το παρασκήνιο δουλεύει υπέρ σου αυτή τη χρονιά μπορείς να ελπίζεις στα καλύτερα, αφού και θα αναγνωριστεί η συμβολή σου από τα κατάλληλα άτομα και θα σου προσφερθούν ενδιαφέρουσες ευκαιρίες για να εδραιώσεις τη θέση σου ή ανέβεις σιγά-σιγά στην ιεραρχία. Μετά που θα περάσει κιόλας στο ζώδιό σου, ποιος σε πιάνει!

Σε γενικές γραμμές, το 2021 επιφυλάσσει αρκετές θετικές εκπλήξεις και γεγονότα, οπότε αν δεν ανήκες στα παραπάνω ζώδια, μη σκας! Δε σημαίνει ότι κι η δική σου ζωή δε μπορεί να αλλάξει προς το καλύτερο. Αλλά κι αν είσαι ένα από αυτά και καίγεσαι να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες, παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο!

Διάβασε επίσης: Ζώδια 2021: Ετήσιες Οικονομικές Προβλέψεις ανά δεκαήμερο από τον Γιάννη Ριζόπουλο

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved