Αυτά τα ζώδια θα βρουν τον έρωτα το 2021!

Την καινούργια χρονιά ο έρωτας θα χτυπήσει και τη δική σου πόρτα;

Αυτά τα ζώδια θα βρουν τον έρωτα το 2021!

Το 2021 αυτά τα 5 ζώδια, όχι μόνο θα νιώσουν την ανάγκη να αναζητήσουν το άλλο τους μισό, αλλά θα έχουν την ευκαιρία να το βρουν κιόλας και να ζήσουν το τέλειο «love story»; Όπως όλα δείχνουν, πρόκειται για ένα ιδανικό έτος, που θα απογειώσει την ερωτική τους ζωή. Διάβασε παρακάτω και μάθε, αν την καινούργια χρονιά θα χτυπήσει ο έρωτας και τη δική σου πόρτα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είσαι ένας από τους πιο ευνοημένους του 2021, αφού όχι μόνο ο Δίας θα βρίσκεται στον 2ο σου των συναισθηματικών σου "αποθεμάτων", αλλά και ο Ουρανός στον 5ο οίκο των ερώτων σου, οπότε συγκεντρώνεις όλες τις πιθανότητες να συναντήσεις το ένα και μοναδικό πρόσωπο που θα κάνει την καρδιά σου να χτυπήσει δυνατά. Τα πρόσωπα που θα ελκύεις θα είναι πολλά, ενώ και εσύ θα είσαι διατεθειμένος να βάλεις πιο πίσω τα επαγγελματικά σου και να στρέψεις όλο το ενδιαφέρον σου στη βελτίωση της προσωπικής σου ζωής. Όταν δεν το περιμένεις, τότε ο έρωτας θα σου χτυπήσει την πόρτα.

ΛΕΩΝ

Υπέροχα τα νέα και για σένα Λιοντάρι μου, αφού θα έχεις τον Δία στον 7ο οίκο των σχέσεών σου σχεδόν όλο το 2021 (κάποια στιγμή θα πάει και στον 8ο οίκο σου, τους Ιχθύς)! Ο έρωτας όχι μόνο θα σου χτυπήσει την πόρτα, αλλά θα ξεκινήσεις και μία σχέση. Ωστόσο, εξ αιτίας του Κρόνου που είναι κι αυτός στον 7ο οίκο σου, δεν ευνοείσαι στις εφήμερες αγάπες, αλλά σε αυτές που μένουν σταθερές και αναλλοίωτες στον χρόνο! Αν καταφέρεις λοιπόν να ξεπεράσεις τα εμπόδια (γιατί θα είναι κάμποσα), τότε να ξέρεις ότι θα είσαι με κάποιο πρόσωπο για αρκετό καιρό! Εσύ, πάλι, του γ' δεκαημέρου, που θα έχεις σκέτο Δία, να περιμένεις μέχρι και γάμο ή συμβίωση!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Συγχαρητήρια! Είσαι ανάμεσα στα πέντε τυχερά ζώδια, που θα «πέσουν» με τα μούτρα στον έρωτα το 2021. Η χρονιά σου θα γεμίσει με μοναδικές στιγμές σεξ και καλοπέρασης! Βλέπεις, ο Δίας πλέον θα είναι στον 2ο οίκο σου, οπότε και τα δύο θα στα προσφέρει πλουσιοπάροχα. Με τον Κρόνο, δε, επίσης στον 8ο, ίσως ήρθε η ώρα να κατασταλάξεις σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο και να μοιραστείς μαζί του, όσα έχεις στην καρδιά σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Εξίσου τυχερός είσαι και εσύ, καθώς το 2021, όπως όλα δείχνουν θα ελκύσεις το άτομο εκείνο που όχι μόνο θα είναι αξιόλογο, αλλά θα έχετε και πολλά κοινά, οπότε θα δέσει η χημεία με την εγκεφαλικότητα και το μείγμα θα είναι σούπερ. Δεν αποκλείεται μάλιστα, όταν περάσει στον 10ο οίκο σου, να σε ερωτευτεί παράφορα κάποιος/α που έχει φήμη ή ανώτερη κοινωνικά θέση. Μην ανησυχείς όμως, αν δεν είχες καμία σχέση ως τώρα με όλα αυτά, ευέλικτος είσαι, ευπροσάρμοστος, πονηρούλης, θα τα καταφέρεις μια χαρά!

ΖΥΓΟΣ

Μέσα στο 2021, Ζυγέ μου, κυρίως αν ανήκεις στο γ' δεκαήμερο, οι προσευχές σου θα εισακουστούν, καθώς αναμένεται να βρεις το ταίρι σου, ένα πρόσωπο που συγκεντρώνει πολλά από αυτά που ψάχνεις και θα σε κάνει να χαμογελάσεις, μετά από πολλά χρόνια. Κι εσύ όμως, θα είσαι πιο κοινωνική, πιο πρόσχαρη και αισιόδοξη για το μέλλον της ερωτικής σου ζωής, οπότε, είναι λογικό και επόμενο η πέρασή σου στο αντίθετο φύλο να αυξηθεί, αφού η καλή σου διάθεση και η πρόθεσή σου κυρίως να χαρείς τον έρωτα θα αντανακλάται και στο πρόσωπό σου.

Σε γενικές γραμμές, το 2021 επιφυλάσσει αρκετές θετικές εκπλήξεις και γεγονότα, οπότε αν δεν ανήκες στα παραπάνω ζώδια, μη σκας! Δε σημαίνει ότι κι η δική σου ζωή δε μπορεί να αλλάξει προς το καλύτερο. Αλλά κι αν είσαι ένα από αυτά και καίγεσαι να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες, παράγγειλε από ΤΩΡΑ την Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης σου

Διάβασε επίσης: Αυτά τα 3 ζώδια θα έχουν αρκετές προκλήσεις να αντιμετωπίσουν το 2021!

2021: Αυτές είναι οι άτυχες μέρες όλης της χρονιάς και τα ζώδια που επηρεάζονται!

Αυτά τα 3 ζώδια είναι πολύ πιθανό να αποκτήσουν παιδάκι το 2021

Ζώδια 2021: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved