Ετήσιες Προβλέψεις Κινέζικης αστρολογίας 2020 για το Έτος του Ποντικού του Μετάλλου

Η Χρονιά του Ποντικού φέρνει καινούργια ξεκινήματα!

Ετήσιες Προβλέψεις Κινέζικης αστρολογίας 2020 για το Έτος του Ποντικού του Μετάλλου

Ο καινούργιος χρόνος κατά την Κινέζικη αστρολογία ξεκινά με τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, η οποία γίνεται στις 25/1, όπου και επίσημα μπαίνουμε στο Έτος του Ποντικού του Μετάλλου.

Η Χρονιά του Ποντικού φέρνει καινούργια ξεκινήματα!

Ο Ποντικός είναι το 1ο ζώδιο του Κινέζικου ωροσκοπίου και ανήκεις σε αυτό, αν γεννήθηκες στις χρονιές: 1912, 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996 και 2008.

Σύμφωνα με την Κινεζική αστρολογία, το Έτος του Ποντικού του Μετάλλου πρόκειται να είναι ένα τυχερό και ευημερούμενο έτος για σχεδόν όλα τα ζώδια. Το καθένα θα δείξει αποφασιστικότητα σχετικά με τους στόχους, τις προσδοκίες, ακόμη και να ξεκινήσει νέα ενδιαφέροντα. Είναι μια χρονιά που ευνοεί τη δημιουργία και την εξέλιξη. Όσοι σκοπεύουν να αγοράσουν ακίνητα, να ξεκινήσουν μια επιχείρηση ή να επενδύσουν χρήματα έχουν μεγάλες πιθανότητες επιτυχίας στο άμεσο μέλλον. Αλλά, αυτού του είδους οι πρωτοβουλίες θα φέρουν θετικά αποτελέσματα, μόνο εάν σχεδιαστούν προσεκτικά.

Βρες τι ζώδιο και στοιχείο είσαι στην Κινέζικη αστρολογία

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ποντικός

Μεγάλες ευκαιρίες θα σου παρουσιαστούν το 2020! Ωστόσο, εξαρτάται αποκλειστικά από σένα το αν θα τις εκμεταλλευτείς ή όχι. Είναι η καλύτερη χρονιά για να κάνεις μια αλλαγή στη ζωή σου, κυρίως μέσα στους πρώτους τρεις μήνες. Είναι πιθανό να αισθάνεσαι πιο ελεύθεροι φέτος, πιο ανοιχτός σε κάθε τι καινούργιο και πιο κοινωνικός. Το να λειτουργήσεις πιο αυθόρμητα, θα προσθέσει έναν τόνο χαράς και ενθουσιασμού στην ερωτική σου ζωή είτε είσαι μαζί με κάποιο πρόσωπο είτε single. Αν είσαι ελεύθερος και αν θέλεις να μπεις σε μια σχέση, τότε αυτή είναι η χρονιά σου! Επίσης, θα έχεις τη δυνατότητα να αυξήσεις τα έσοδά σου ή θα κερδίσεις ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό.

Βούβαλος

Αν δεν σου αρέσει κάτι στη ζωή σου, τότε να ξέρεις ότι αυτό το έτος θα σου δοθεί η δυνατότητα να το αλλάξεις και να κάνεις πολύ καλύτερο το παρόν, αλλά και το μέλλον, τόσο το δικό σου, όσο και των αγαπημένων σου προσώπων. Αν σκύψεις το κεφάλι και δουλέψεις σκληρά, προς αυτή την κατεύθυνση, θα δεις μεγάλη βελτίωση. Όση περισσότερη προσπάθεια κάνεις, τόσο πιο γρήγορα θα έχεις θετικά αποτελέσματα. Ένας τομέας που θα πάσχει είναι τα ερωτικά σου, αφού θα υπάρχουν αρκετά σκαμπανεβάσματα, όμως αν είσαι σε μια σχέση που σε ταλαιπωρεί, ήρθε η ώρα να εγκαταλείψεις το... πλοίο της αγάπης!

Τίγρη

Οι αξίες σου είναι αυτές που θα καθορίσουν την εξέλιξή σου αυτή τη χρονιά. Ή, για να το πούμε πιο απλά, θα προσπαθήσεις να ζήσεις σύμφωνα με τους κανόνες και τις αντιλήψεις που έχεις διαμορφώσει εδώ και χρόνια, γι' αυτό θα βιώσεις κι αρκετές αλλαγές. Προσπάθησε όμως να μην πας με τη ροή, αλλά να χαράξεις το δικό σου μονοπάτι! Ο έρωτας από την άλλη θα κάνει την εμφάνισή του και μάλιστα προβλέπονται νύχτες γεμάτες πάθος, που δεν είχες ξαναζήσει. Αυτό που δε θα καταφέρεις είναι το να περιορίσεις τα έξοδά σου, τουλάχιστον όμως όποιο οικονομικό ζήτημα κι αν παρουσιαστεί, θα το λύσεις με επιτυχία.

Λαγός/Γάτα

Πιθανότατα να αναζητήσεις την ιδανική σχέση φέτος, μάλιστα υπάρχει μεγάλη περίπτωση το 2020 να προχωρήσεις, αν είσαι δεσμευμένος/η, σε γάμο ή συμβίωση! Εσύ όμως που είσαι ελεύθερος/η και έχεις μια συγκεκριμένη εικόνα για το πώς θέλεις να είναι ο/η τέλειος/α σύντροφος, προσπάθησε να είσαι πιο ανοιχτόμυαλος/η γιατί θα χάσεις το χρόνο σου ψάχνοντάς τον/ην. Μην απορρίψεις κάποιον/α που θα εμφανιστεί στο δρόμο σου, μόνο και μόνο επειδή δεν ταιριάζει στο σύνολο των κριτηρίων σου. Στα οικονομικά σου, θα κληθείς να κλείσεις εκκρεμότητες, να εξοφλήσεις πιθανόν ένα δάνειο ή να κάνεις έναν διακανονισμό χρέους. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να αρχίσεις να βάζεις χρήματα στην άκρη.

Δράκος

Το Έτος του Ποντικού θα είναι σχετικά ήρεμο για σένα. Θα είστε πιο ρεαλιστής/α φέτος, το οποίο θα σε βοηθήσει στο να επιλύσεις διάφορα προβλήματα σε τομείς της ζωής σου που τα προηγούμενα χρόνια σε ταλαιπώρησαν. Ορισμένες φορές θα νιώθεις ότι σου λείπει το κίνητρο για να κυνηγήσεις ή να βελτιώσεις το μέλλον σου, όμως μην περιμένεις από κάπου αλλού! Μέσα σου θα το βρεις. Από την άλλη, θα έχεις απροσδόκητα έξοδα, γι' αυτό, προσπάθησε, όσο γίνεται, να κλείσεις τις ανοιχτές υποχρεώσεις σου και να εξοικονομήσεις χρήματα. Όσο πιο σωστή διαχείριση κάνεις, τόσο λιγότερο θα επιβαρυνθείς οικονομικά.

Φίδι

Τα πράγματα θα είναι πολύ πιο εύκολα για σένα φέτος από ό, τι τα προηγούμενα χρόνια. Θα νιώσεις σαν να έχεις μεγαλύτερη ελευθερία να κάνεις ό,τι σου αρέσει ή να απαλλαγείς οριστικά από πρόσωπα και καταστάσεις που σε ταλαιπωρούν. Εννοείται ότι κάτι τέτοιο δε θα γίνει χωρίς να προκληθούν εντάσεις και προβλήματα, παράλληλα όμως, κλείνοντας την πόρτα στα παλιά, θα κάνεις χώρο για να έρθουν τα καινούργια και καλύτερα. Επιπλέον, προσπάθησε να μην ξεφύγεις από τον προϋπολογισμό σου φέτος. Σκέψου πού ξοδεύεις τι και απόφυγε αχρείαστες αγορές και υπερβολικές δαπάνες σε προσωπικά είδη, εάν θέλεις να υπάρχει ισορροπία εσόδων-εξόδων.

Άλογο

Το 2020 είναι μια καλή χρονιά για να αρχίσεις να εστιάζεις στο μέλλον σου, ανεξάρτητα από το πόσο ωραίο είναι το παρόν σου. Είναι πιθανό, μάλιστα, να ξεκινήσεις κάτι που θα έχει διάρκεια, ενδεχομένως στα επαγγελματικά σου. Θα υπάρξουν κάποιες δυσκολίες, αλλά και αρκετές ευκαιρίες. Άφησε το ένστικτό σου να σε καθοδηγήσει και λειτούργησε αυθόρμητα. Η αισιοδοξία και η έμπνευσή σου θα είναι οι ισχυρότεροι σύμμαχοί σου, οπότε φρόντισε να συνεργαστείς άψογα μαζί τους. Εάν έχεις ανοιχτά οικονομικά θέματα, τότε θα πρέπει να προσπαθήσεις να βρεις μια λύση. Το Έτος του Ποντικού σε καλεί να μάθεις πως το να κάνεις το κουμάντο σου τώρα, θα σε βοηθήσει πάρα πολύ το επόμενο χρονικό διάστημα.

Κατσίκα/Πρόβατο

Αναγκάζεσαι φέτος να αλλάξεις αρκετά πράγματα στη ζωή σου. Σε κάποιους τομείς θα είσαι πιο αυθόρμητος/η, ενώ σε άλλους πιο μυστικοπαθής και επιφυλακτικός/η, κυρίως στον ερωτικό, που ό,τι συμβαίνει θα θέλεις να το κρατάς μακριά από τα βλέμματα των άλλων. Επίσης, θα σε απασχολήσουν αρκετά αντιδράσεις ή κομμάτια της προσωπικότητάς σου που θεωρείς ότι χρειάζονται βελτίωση. Όσον αφορά στα οικονομικά σου, ευνοείσαι αρκετά. Να περιμένεις χρήματα που θα σε βοηθήσουν να καλύψεις εύκολα όλα τα έξοδά σου, να εξοφλήσεις χρέη αλλά και να τα χρησιμοποιήσεις για να περάσεις καλά, να αγοράσεις ό,τι θέλεις και να βάλεις κιόλας ένα ποσό στην άκρη.

Πίθηκος

Η φετινή χρονιά αναμένεται γεμάτη από καινούργια ξεκινήματα και πολλές αλλαγές. Βλέπεις αισιόδοξα το μέλλον σου και είσαι έτοιμος να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που θα σου έρθουν. Θα εξελιχθείς ως άνθρωπος και θα υπάρξουν στιγμές που ο ενθουσιασμός σου θα είναι ασυγκράτητος, κάτι που δε συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια. Αρκετά ευρηματικός/η και δημιουργικός/η θα είσαι και όσον αφορά στα επαγγελματικά σου, ενώ δεν αποκλείεται ένα χόμπι θα γίνει η νέα πηγή εσόδων σου. Δεν αποκλείεται να βρεις μια επιπλέον δουλειά ή έναν άλλο τρόπο, που ναι μεν θα σου φέρνει ένα ποσό το μήνα, αλλά φασούλι το φασούλι θα το γεμίσεις, το 2020, το σακούλι.

Πετεινός

Τα συναισθήματά σας θα είναι πιο δυνατά φέτος, όπως επίσης και οι ηθικές σου αξίες και βάσει αυτών θα βαδίσεις την καινούργια χρονιά, αφού θα καθορίζουν κάθε κίνηση ή απόφασή σου. Να παραμείνεις αισιόδοξος/η, ακόμη και όταν κάτι στραβώσει. Μπορείς να τα βγάλεις πέρα θαυμάσια. Από την άλλη, επαγγελματικά θα έχεις επιτυχίες και ένα ταλέντο σου θα λάμψει. Ίσως αναλάβεις ένα νέο project με θετικά αποτελέσματα. Δείξε τις ικανότητές σου και θα να ξέρεις ότι θα ανταμειφθείς ηθικά και υλικά, Οικονομικά, επίσης, ευνοείσαι και όσο πιο συνετός/η είσαι στα έξοδά σου, κάνοντας σωστή διαχείριση, τόσο περισσότερα χρήματα θα σου έρχονται.

Σκύλος

Ξεκινά μια περίοδος μεγάλων αλλαγών για σένα, που θα διαρκέσει και τα επόμενα χρόνια. Οποιαδήποτε προβλήματα σχέσεων είχες πέρυσι, φέτος θα εξαφανιστεί. Μπορεί να βρεις ό,τι ψάχνεις σε κάποιον/α ή αν είσαι ήδη δεσμευμένος/η, να εκφράσεις με μεγαλύτερη ευκολία στο/ην σύντροφό σου τι θέλεις ή έχεις πραγματικά ανάγκη. Καλό θα ήταν, αν είσαι μόνος, να ξέρεις τι αναζητάς από ένα άλλο πρόσωπο, πριν δεχτείς την πρότασή του για ραντεβού, ώστε να μη σπαταλάς άδικα τον χρόνο σου. Από την άλλη, θα δουλεύεις περισσότερο αυτή τη χρονιά, θα βγάλεις όμως και παραπάνω χρήματα. Το σίγουρο είναι ότι δε θα ξεμείνεις από ρευστό σχεδόν καμία μέρα και θα καταφέρεις να ξεφορτωθείς οικονομικά βάρη.

Χοίρος

Θα νιώσεις πιο ελεύθερος, αυτή τη χρονιά, αλλά και πιο παραγωγικός/η. Η καθημερινή σου ζωή θα διανθίζεται από ευχάριστες στιγμές με φίλους και άλλα αγαπημένα πρόσωπα, οπότε προσπάθησε να χαλαρώνεις στον ελεύθερο χρόνο σου και να βρίσκεις χρόνο που θα τον διαθέτεις για σένα. Επαγγελματικά, θα δρέψεις τους καρπούς των προσπαθειών σου, θα πετύχεις έναν στόχο σου, ίσως πάρεις και προαγωγή. Είναι πιθανό, επίσης, να αναλάβεις επιπλέον καθήκοντα. Όσον αφορά στα οικονομικά σου, δεν χρειάζεται να ανησυχείς, αφού κι εδώ η τύχη είναι με το μέρος σου. Πρόσεξε μόνο την τάση σου να ξοδέψεις χρήματα σε ρούχα και γενικά στον καλλωπισμό σου που θα είναι μεγάλη.

★ Τι δείχνουν τα Άστρα για το 2020; Μάθε τα πάντα ΕΔΩ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved