Ιχθύ, στοιχηματίζουμε ότι ΤΕΤΟΙΑ πρόβλεψη για το 2020 δεν έχεις ξαναδιαβάσει!

Διάβασε τη διαφορετική πρόβλεψη του ζωδίου σου για το 2020!

Ιχθύ, στοιχηματίζουμε ότι ΤΕΤΟΙΑ πρόβλεψη για το 2020 δεν έχεις ξαναδιαβάσει!


Έλα να σου πω εν τάχει τι θα σου συμβεί το 2020! Θα χρησιμοποιήσω ίσες δόσεις αστρολογίας και χιούμορ! Φύγαμε!

Τα μάθατε τα νέα φαντάζομαι: τον Δία τον πήρε ο Αιγόκερως και θα τον πηγαίνει βόλτα μέχρι τον Δεκέμβριο τούτου του έτους. Γνωριμίες και κινητικότητα στις παρέες θα έχετε, όπως και μια χείρα βοηθείας από τους φίλους σας! Τα τυχερά πάντως δε θα σας λείψουν και βλέπουμε πώς θα πάει το πράγμα!

Διότι όλο το έτος θα κυλήσει κάπως… περίεργα.

Πάρτε για παράδειγμα τον Ιανουάριο. Με το «καλημέρα» σας, μας χαρίζει και μια Έκλειψη Σελήνης στον Καρκίνο. Μα είναι πράγματα τώρα αυτά;;; Να πάει να χαμογελάσει το χειλάκι σας και σεις οι singles να δείτε άσπρη μέρα και… να βλέπετε;;; Ναι, ακούγεται κάπως, αλλά παίζει και να σας τύχει τίποτα ωραίο!

Αν καίγεσαι να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για την καινούργια χρονιά, παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο!

Ο Φεβρουάριος δίνει Ερμή ανάδρομο στο ζώδιό σας (από τις 18 μέχρι τις 11 Μαρτίου). Θέλετε-δε θέλετε, θα σερβιριστείτε και το αλαλούμ που θα προκαλέσετε και θα σας προκαλέσουν μπορεί να δημιουργήσει κωμικοτραγικές καταστάσεις…

Μην νομίζετε κι η Αφροδίτη δεν κάθεται πιο φρόνιμα από τον Ερμή! Να, τον Μάιο (στις 14) ξεκινάει και γίνεται ανάδρομη (μέχρι τις 26 Ιουνίου –παρακαλώ!) στους Διδύμους. Κάπου θα τη χάσετε την μπάλα μέσα στο σπίτι σας, κάπου θα σας καπελώσουν, κάπου θα νιώσετε ότι τα πράγματα έχουν γίνει ολίγον τι κουκου!

Μην μασάτε, έχω Ιούνιο να κεράσω. Και τι Ιούνιο! Φοβερό και τρομερό! Στις 5 έχει Σεληνιακή Έκλειψη στον Τοξότη, στις 19, δίνει έναν ακόμα Ερμή ανάδρομο στον Καρκίνο και τις 21, ολοκληρώνει με μια Ηλιακή έκλειψη στον Καρκίνο. (Να φανταστώ ότι σας έχει διαφύγει το γεγονός ότι η Αφροδίτη στους Διδύμους εξακολουθεί μέχρι τις 26 Ιουνίου να είναι ανάδρομη, έτσι;;;;). Εάν όλα αυτά τα προσθέσω, εκτός από ξεμάτιασμα και κάποιον να σας κάνει αέρα, θα χρειαστείτε και υπομονή στην δουλειά, κουράγιο στην καθημερινότητα, ώμο για να κλάψετε για τα συναισθηματικά και έναν/μία να φροντίζει το σπιτάκι σας που θα έχει γίνει… ζούγκλα!

Τον Ιούλιο έχουμε μια ακόμα Έκλειψη Σελήνης στον Αιγόκερω: σιγά μην βραχείτε. Αν βγάλετε τον Ιούνιο παλικάρια, δεν θα μασήσετε τον Ιούλιο!

Ο Σεπτέμβριος κρύβει μαχαίρια… Δηλαδή Άρη ανάδρομο στον Κριό (ο οποίος κρατάει από τις 11 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 15 Νοεμβρίου-όχι δεν κάνω πλάκα-). Δεν ξέρω πώς τα πάτε από οικονομική διαχείριση, αλλά αν δε θέλετε να μείνετε πανί με πανί, επενδύσεις, παρορμητικό shopping, ανοίγματα και ξοδέματα πάσης φύσεως, ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΑ!

Τον Οκτώβριο, εάν είστε καλά παιδάκια, θα σας δώσω έναν Ερμή ανάδρομο στον Σκορπιό! Άντε βρε! Θα σας τον δώσω ό,τι κι αν είστε! Δεν είναι τίποτα, απλώς μην κάνετε και πολλά σχέδια, θα γελάσει το Σύμπαν μαζί σας.

Στις 30 Νοεμβρίου θα έχουμε μια Σεληνιακή Έκλειψη στους Διδύμους, ενώ στις 14 Δεκεμβρίου μια Ηλιακή Έκλειψη στον Τοξότη. Για άλλη μια φορά κοιτάτε την οικογένεια σας, αλλά και την καριέρα σας, την εργασία σας, ό,τι έχετε καταφέρει.

Δεν είναι εύκολο το 2020, αλλά δεν είναι κι αδύνατο να βρείτε το τρόπο να χειριστείτε τις προκλήσεις του. Χρησιμοποιήστε τον Δία στον Αιγόκερω: ζητήστε βοήθεια από τους φίλους σας, θα εκπλαγείτε ευχάριστα!

Διαβάστε επίσης:

Καρκίνε, Σκορπιέ, Ιχθύ, είναι η τυχερή σου χρονιά το 2020;

Αυτές είναι οι κατάλληλες και οι ακατάλληλες ημερομηνίες του 2020!

Ζώδια 2020: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved