Αιγόκερε, στοιχηματίζουμε ότι ΤΕΤΟΙΑ πρόβλεψη για το 2020 δεν έχεις ξαναδιαβάσει!

Διάβασε τη διαφορετική πρόβλεψη του ζωδίου για το 2020!

Αιγόκερε, στοιχηματίζουμε ότι ΤΕΤΟΙΑ πρόβλεψη για το 2020 δεν έχεις ξαναδιαβάσει!


Έλα να σου πω εν τάχει τι θα σου συμβεί το 2020! Θα χρησιμοποιήσω ίσες δόσεις αστρολογίας και χιούμορ! Φύγαμε!

Μα είναι να μην ξεκινήσω από τα καλά και τα όμορφα; 4 γράμματα, υπέροχη λέξη, φανταστική αίσθηση: Δ Ι Α Σ !!! Στο ζωδιάκι σας να μετράει τα καλά που θα σας φέρει και τις αταξίες σας που θα καλύψει! Με Κρόνο (κάντε κουράγιο, θα φύγει από πάνω σας στις 17 Δεκεμβρίου του 2020) και Πλούτωνα (αυτόν αφήστε τον, έχουμε δρόμο ακόμα), ο Δίας θα κάνει καλή παρέα και θα σας αναγκάσει να περάσετε σούπερ, αλλά και να δρέψετε καρπούς από τους κόπους σας!

Το παραπάνω τρίο, δημιουργεί ένα περίεργο κοκτέιλ, αλλά ουχί αντιπαθητικό. Για την ακρίβεια, θα περάσετε φάσεις που θα θέλετε να τα αλλάξετε/αμφισβητήσετε όλα, αλλά ό,τι κι αν κάνετε (αλλάξετε ή όχι), κερδισμένοι/ες θα βγείτε! Όταν έχεις τον Δία παραμάσχαλα, όλες οι αμαρτίες συγχωρεμένες θα 'ναι!

Να σας πω όμως και τι ακόμα θα σερβίρει τούτο το έτος; Ένα σκασμό από γεγονότα που δεν θα σας επιτρέψουν να βαρεθείτε ούτε λεπτό! Για παράδειγμα, ο Ιανουάριος μπαίνει με μία Σεληνιακή Έκλειψη στον Καρκίνο! Υπέροχο;;; Οκ, ξέρω πως αναφουφουλιάσατε, αλλά μισό να σας πω δυο λογάκια. Μπορεί οι δεσμευμένοι να χρειαστεί να ξεπεράσετε κάποιο εμπόδιο, αλλά οι λέφτεροι κι ωραίοι (ή ωραίες!), μπορεί και να βρείτε κάποια/ον! Ουάου!

Ο Φεβρουάριος είναι ένας σκασμένος μήνας που φιλοξενεί Ερμή ανάδρομο στα Ψάρια! Ζήτω και τα πιάσαμε ομαδικώς, αλλά έχουμε δει και χειρότερα! Για παράδειγμα, ο Μάιος έχει Αφροδίτη (μα τι θυμήθηκε…) ανάδρομη! Μάλιστα, ανάδρομη! Στους Διδύμους παρακαλώ! Μια αταξία θα την βιώσετε στην καθημερινότητά σας και πολλά περιττά έξοδα. Μα μπλιαχ!

Αν καίγεσαι να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για την καινούργια χρονιά, παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο!

Προσοχή παρακαλώ να βαρέσετε τον Ιούνιο (κι εσείς κι όλοι μας) διότι -καθίστε- έχουμε: Στις 5 του μήνα μια Έκλειψη Σελήνης στον Τοξότη (οκ, πάμε παρακάτω), έναν ακόμα ανάδρομο Ερμή από τις 19 μέχρι τις 13 του Ιουλίου (Ιούλιο λέμε, δώσε βάση) στον Καρκίνο (να τα μας πάλι!) και μια Έκλειψη Ηλίου (τσουπ και μια δεύτερη έκλειψη!) στον Καρκίνο. Εντάξει, το παραδέχομαι, ο μήνας χρειάζεται όχι μόνο γερά νεύρα, αλλά και μερικά υπογλώσσια! Ποιος πάει, ποιος έρχεται (καλέ σπόντα σας πέταξα, δεν την πιάσατε;) και τι θέλουν όλοι αυτοί από εσάς, θα μάθετε εν καιρώ!

Τον Ιούλιο επίσης, ξέρετε τι έχουμε; Μερική Σεληνιακή Έκλειψη στο ζωδιάκι σας (στις 5 του μήνα). Αλλαγές θα κάνετε, ξυπνήματα θα έχετε. Κακό δεν είναι υποχρεωτικά, αρκεί να το χειριστείτε με ηρεμία.

Ο Σεπτέμβριος ξέρετε τι θέλει από εσάς; Βασικά να αναστατώσει την εστία σας, την οικογενειακή σας ηρεμία. Με τον Άρη στον Κριό (σκάνδαλο πια! Μα πόσοι ανάδρομοι;;;) από τις 11 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 15 Νοεμβρίου (όχι, δεν έκανα λάθος, σωστά διαβάσατε!), ένα νεύρο κρόσσι, θα το έχετε. Με γεια σας και μπείτε στην ουρά! Όλοι γκα γκα θα είμαστε.

Ο Οκτώβριος φιλοξενεί έναν ακόμη ανάδρομο Ερμή στον Σκορπιό, που θα βγάλει στην επιφάνεια πολλά: ποιος είναι ο φίλος και ποιος σας σκάβει το λάκκο, ελπίζοντας ότι θα έχετε την ευγενή καλοσύνη να πέσετε μέσα. Βρε ουστ!

Πάρτε βαθιές ανάσες, ο χρόνος αυτός έχει τα σαμαράκια του, μα εσείς είστε το πιο τυχερό ζώδιο από όλα: έχετε τον Δία να σας προστατεύει, να σας βοηθάει να περνάτε τα δύσκολα με ευκολία και φυσικά… με το κεφάλι ψηλά!

Διαβάστε επίσης:

Ζώδια 2020: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Ταύρε, Παρθένε, Αιγόκερε είναι η τυχερή σου χρονιά το 2020;

Ετήσιες προβλέψεις Ταρώ 2020 για τα 12 ζώδια: Η αλλαγή είναι αναπόφευκτη

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved