Τοξότη, στοιχηματίζουμε ότι ΤΕΤΟΙΑ πρόβλεψη για το 2020 δεν έχεις ξαναδιαβάσει!

Διάβασε τη διαφορετική πρόβλεψη του ζωδίου σου για το 2020!

Τοξότη, στοιχηματίζουμε ότι ΤΕΤΟΙΑ πρόβλεψη για το 2020 δεν έχεις ξαναδιαβάσει!


Έλα να σου πω εν τάχει τι θα σου συμβεί το 2020! Θα χρησιμοποιήσω ίσες δόσεις αστρολογίας και χιούμορ! Φύγαμε!

Από όλα έχει ο μπαξές αυτό το σημαδιακό έτος και πάμε να εξερευνήσουμε τι σας περιμένει!

Τον Δία τον παραδώσατε στον Αιγόκερω και ησυχάσατε! Τον πήρε και είπε να σας δώσει και πουρμπουάρ! Έτσι, λοιπόν, εκτός κι αν συντρέχει λόγος, θα μπορέσετε να μαζέψετε και κανένα ψιλό!

Ο Ιανουάριος μπαίνει με μια Έκλειψη (στις 10), στον Καρκίνο. Μια ανακατωσούρα ψυχική θα την νιώσετε και μια ανάγκη να στείλετε κάποιους στον αγύριστο, επίσης. Μην διστάσετε να κάνετε αλλαγές, λυτρωτικές θα είναι!

Ο Ερμής γίνεται ανάδρομος τον Φεβρουάριο στους Ιχθύς (μέχρι τις 11 Μαρτίου), ενώ κατά Μάιο μεριά, η Αφροδίτη αποφασίζει να γίνει κι εκείνη ανάδρομη στους Διδύμους (από 14 Μαΐου μέχρι τις 26 Ιουνίου). Ο Ερμής σας τα κάνει λίγο μαντάρα στην οικογένεια, ενώ η Αφροδίτη… στα συναισθηματικά! Μην διανοηθείτε να πάτε να μου ερωτευτείτε ή να κάνετε τίποτα κινήσεις του τύπου «θέλεις να μείνουμε μάζι;» ή «θέλεις να παντρευτούμε;;;». Μήτε μαζί να μείνετε, μήτε να παντρευτείτε! Ακούς εκεί πρωτοβουλίες που παίρνουν!!!

Αν καίγεσαι να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για την καινούργια χρονιά, παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο!

Ο Ιούνιος είναι ένας πολύ ξηγημένος μήνας: λέει «θα σας βγάλω το λάδι» και το εννοεί το παιδί! Στις 5 έχουμε Έκλειψη Σελήνης στο…. ζώδιο σας, στις 19 ο Ερμής γίνεται ανάδρομος στον Καρκίνο (μέχρι τις 13 Ιουλίου), η Αφροδίτη είναι ήδη ανάδρομη στους Διδύμους, ενώ στις 21, έχουμε άλλη μια Έκλειψη (Ηλιακή αυτή τη φορά) στον Καρκίνο. Όχι, δεν υπάρχει λόγος να συγχίζεστε, μαζί θα το περάσουμε (όλη στην ίδια σούπα είμαστε), απλώς απομακρύνετε τα αιχμηρά αντικείμενα από κοντά σας, ζητήστε συγγνώμη εκ των προτέρων για όσα –επίσης- αιχμηρά θα πείτε και πάμε παρακάτω.

Παρακάτω, είναι ο Ιούλιος με μια ακόμα Έκλειψη (στις 5) στον Αιγόκερω. Ό,τι μπορέσατε και μαζέψατε από ευρουλίνια, κοιτάξτε μην σας τα φάει η Έκλειψη!

Κατά Σεπτέμβριο μεριά, ο Άρης αποφασίζει ότι μια ανάδρομη πορεία θα την ήθελε κι αυτός κι έτσι, από τις 11 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 4 Νοεμβρίου, θα περπατάει προς τα πίσω στον Κριό. Έρωτα μπορεί να πάθετε, με γεια σας με χαρά σας! Αλλά μην τον πάρετε στα σοβαρά, τουλάχιστον όχι μέχρι να τελειώσει ο Ανάδρομος Άρης! Α! Να μην ξεχάσω: πρώην αν βρεθεί στο διάβα σας, πεζοδρόμιο να αλλάξετε!

Ο Οκτώβριος δεν πάει πίσω σαν μήνας. Ο Ερμής είναι για τελευταία φορά ανάδρομος στον Σκορπιό. Μπρρρρ. Μυστικά θα βγουν στην επιφάνεια και κινδυνεύετε από την παράδοξη παραδοχή, να μάθετε πράγματα που δεν θα θέλατε να ξέρατε! Κατά τα άλλα… ηρεμία!

Στις 30 Νοεμβρίου έχουμε μια Σεληνιακή Έκλειψη στους Διδύμους, αλλά στις 12 Δεκεμβρίου μια Ηλιακή έκλειψη σε εσάς. Για ακόμα μια φορά το εσείς και το εγώ πιάνονται μαλλί με μαλλί κι άκρη θα βγάλετε, μόνο όταν περάσει η επίδραση των εκλείψεων…

Διαβάστε επίσης:

Ζώδια 2020: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριέ, Λέοντα, Τοξότη είναι η τυχερή σου χρονιά το 2020;

Αυτές είναι οι κατάλληλες και οι ακατάλληλες ημερομηνίες του 2020!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved