Σκορπιέ, στοιχηματίζουμε ότι ΤΕΤΟΙΑ πρόβλεψη για το 2020 δεν έχεις ξαναδιαβάσει!

Διάβασε τη διαφορετική πρόβλεψη του ζωδίου σου για το 2020!

Σκορπιέ, στοιχηματίζουμε ότι ΤΕΤΟΙΑ πρόβλεψη για το 2020 δεν έχεις ξαναδιαβάσει!


Έλα να σου πω εν τάχει τι θα σου συμβεί το 2020! Θα χρησιμοποιήσω ίσες δόσεις αστρολογίας και χιούμορ! Φύγαμε!

Με γεια τον Δία στον Αιγόκερω (ΟΚ, τον Δεκέμβριο του 2019 μπήκε, αλλά τώρα θα τον νιώσετε καλά). Τα καλά νέα λοιπόν είναι ότι θα γεννηθούν στο πονηρό μυαλουδάκι σας νέες ιδέες, που θα υλοποιηθούν όμορφα κι ωραία! Εκμεταλλευτείτε τον ωραίο Δία, που κάνει παρέα με τον Κρονοπλούτωνα και δείτε την ζωή σας, αργά αλλά σταθερά, να αλλάζει, χάρη στις αποφάσεις που θα πάρετε και στα έργα που θα πράξετε! Μούρλια!

Σταματήστε τώρα το χειροκρότημα, γιατί ξεκινάω τη λίστα με τις προκλήσεις του έτους. Ω, ναι, είναι αρκετές! Ανάδρομο Ερμή κερνάει το μαγαζί τον Φεβρουάριο στους Ιχθύς, τον Ιούνιο στον Καρκίνο και τον Οκτώβριο στο ζωδιάκι σας. Του Ιχθύ να τον προσέξετε: εάν ερωτευτείτε να το φτύσετε κι αν θέλετε να κάνετε σχέση, απλώς γελάστε με την καρδιά σας! Τσου! Του Ιουνίου τον προσπερνώ προς το παρόν -θα σας εξηγήσω λίγο πιο κάτω- και του Οκτωβρίου είναι όλα τα λεφτά! Πού να κάτσω να χαζέψω εσάς τα χαζεμένα; Που άλλα θα λέτε, άλλα θα καταλαβαίνουν κι άλλα θα γίνονται! Νεύρα κρόσσια, υπομονή μηδέν κι όλα τα καλά!

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί το 2020!

Ναι, αλλά αν σκεφτεί κανείς πως ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιο σας, έρχεται στο καπάκι μετά τον ανάδρομο Άρη στον Κριό, καταλαβαίνουμε γιατί θα είστε στην τσίτα. Τι;;; Ανάδρομος Άρης στον Κριό;;; Ω ναι! Από τις 11 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 12 Νοεμβρίου. Άρα όσο θα έχουμε ανάδρομο Ερμή στο ζώδιό σας, θα έχουμε ταυτόχρονα κι ανάδρομο Άρη! Μαχαίρια, αιχμηρά αντικείμενα κι όλα τα συναφή, ξεχάστε τα. Εσείς κι ο Κριός θα μπείτε σε καραντίνα για ζήσουν τα υπόλοιπα 10 ζώδια! Αμάν πια κι εσείς! Απλώς, γράψτε τα όλα και μην προσπαθήσετε να βγάλετε άκρη! Πηγαίνετε ένα ταξιδάκι (παίζει βέβαια για αλλού να κλείστε τα εισιτήρια κι αλλού να βρεθείτε), παίξτε το λίγο τρελίτσες να τους μπερδέψετε όλους, αλλά για το καλό σας (και την επιβίωση των υπολοίπων), προτείνω αποχή από όλα, εκτός από το σεξάκι!

Ανάδρομη Αφροδίτη θα έχουμε τον Μάιο στους Διδύμους. Παλιές αγάπες θα έρθουν στο προσκήνιο, αλλά ευθύνη δεν φέρω για τις βλακείες που θα κάνετε και θα πείτε με την ανάδρομη να κάνει σουλάτσο!

Εκλειψούλες θα έχουμε μπόλικες. 2 στον Καρκίνο (τον Ιανουάριο, τον Ιούνιο), 2 στον Τοξότη (Ιούνιο-ναι έχει 2 εκλείψεις ο μήνας- και τον Δεκέμβριο), 1 στον Αιγόκερω τον Ιούλιο και 1 στους Διδύμους τον Νοέμβριο. Ο Ιούνιος θα είναι ο μήνας που θα μας παιδέψει όλους μας πολύ με 2 εκλείψεις και έναν ανάδρομο Ερμή, για αυτό, μην κάνετε σχέδια και προσέξτε τα λεφτουδάκια σας!

Όμως εξακολουθώ να πιστεύω πως το 2020 είναι η χρονιά που πρέπει να βάλετε πλάνα για κάτι καινούργιο. «Κι οι ανάδρομοι;», θα με ρωτήσετε! Οι ανάδρομοι θα κάνουν όπως πάντα την δουλειά τους, κι εσείς… τη δική σας!

Διαβάστε επίσης:

Ζώδια 2020: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Καρκίνε, Σκορπιέ, Ιχθύ, είναι η τυχερή σου χρονιά το 2020;

Αυτές είναι οι κατάλληλες και οι ακατάλληλες ημερομηνίες του 2020!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved