Ζυγέ, στοιχηματίζουμε ότι ΤΕΤΟΙΑ πρόβλεψη για το 2020 δεν έχεις ξαναδιαβάσει!

Διάβασε τη διαφορετική πρόβλεψη του ζωδίου σου για το 2020!

Ζυγέ, στοιχηματίζουμε ότι ΤΕΤΟΙΑ πρόβλεψη για το 2020 δεν έχεις ξαναδιαβάσει!


Έλα να σου πω εν τάχει τι θα σου συμβεί το 2020! Θα χρησιμοποιήσω ίσες δόσεις αστρολογίας και χιούμορ! Φύγαμε!

Πώς θα σας πάει το 2020; Καλή ερώτηση! Εσείς, πως θα τα πάτε μαζί του γλυκούλια μου; Για να δω τι έχει ο πλανητικός μπαξές! Α, ναι! 6 εκλειψούλες, 3 ανάδρομους Ερμήδες, μια ανάδρομη Αφροδίτη κι έναν ανάδρομο Άρη. Σιγά τα λάχανα!

Ένα θα σας πω: με τον Δία στον Αιγόκερω, η εστία σας, το σπίτι σας και τα πρόσωπα που αγαπάτε, θα είναι και το καταφύγιό σας. Να τα προσέχετε γιατί… η έκλειψη του Ιουλίου θα είναι στον Αιγόκερω κι άρα, πρέπει να κρατήσετε όχι μόνο τις ισορροπίες, αλλά και να τους δώσετε το χέρι βοηθείας που χρειάζονται! Βοηθείας είπα, όχι κράξιμο!

Εν τω μεταξύ, σε εσάς θα πάω κατευθείαν στο παρασύνθημα, δηλαδή στο ψητό. Ο Κριός κάνει τσαχπινιές Σεπτέμβριο μήνα! Μάλιστα, καλά διαβάσατε, Σεπτέμβριο μήνα αποφάσισε ο Άρης να γίνει ανάδρομος στον Κριό! Τι να του πεις του αγενή; Για εσάς αυτό σημαίνει ένταση και καβγαδάκια με το έτερο ήμισυ, ένταση και καβγαδάκια με αυτόν ή αυτήν που φιλοδοξεί να γίνει το έτερο ήμισυ (σαν δεν ντρέπεται!), ένταση και πάλι ένταση με τους σημαντικούς άλλους της ζωής σας! Πόσο θα κρατήσει όλο αυτό; Καλέ, όχι πολύ! Να, από τις 11 του Σεπτεμβρίου μέχρι τις 15 του Νοεμβρίου! Χαράς το πράγμα! Εάν κατά τη διάρκεια αυτών των 2 μηνών έχετε λιποθυμήσει… θα σας θυμώσω!

Α, όλα κι όλα! Δεν θα απολαύσετε τον ανάδρομο Ερμή που θα έχει ξεκινήσει στις 15 Οκτωβρίου στον Σκορπιό; Μα χάνονται αυτά τα ωραία; Βασικά τα χρηματάκια σας να προσέξετε μην κλάψετε και μετά ξανά λιποθυμήσετε!

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί το 2020!

Αλλά να! Με τούτα και με κείνα, θα σας πω κι άλλα νέα. Ο Ιούνιος είναι ένας ξεδιάντροπος μήνας! Έχει μια έκλειψη στον Τοξότη (προσέξτε τα λογάκια σας), ανάδρομο Ερμή στον Καρκίνο (που λέει να το τραβήξει μέχρι τα μέσα Ιουλίου, ο άθλιος!) και μια ακόμη Έκλειψη στον Καρκίνο (και μάλιστα Ηλίου). Σε απλά Ελληνικά, λίγο να έχετε στο νου σας πώς άγεστε και φέρεστε, διότι μπορεί μερικά πρόσωπα ό,τι πείτε κι ό,τι κάνετε να το πάρουν πολύ προσωπικά και στραβά. Μα κι εσείς πια!

Εάν προς το τέλος του χρόνου, χάσετε για λίγο την μπάλα και νιώθετε ότι δεν καταλαβαίνετε τι στο καλό συμβαίνει γύρω σας, μην ανησυχείτε! Είναι η Έκλειψη Ηλίου στον Τοξότη στις 14, που θα μας κάνει όλους μας να ψαχτούμε. Big Deal!

Όπως σας έγραψα και στην αρχή, η οικογένειά σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα θα είναι η λύτρωσή σας! Love them!

Διαβάστε επίσης:

Ζώδια 2020: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Δίδυμε, Ζυγέ, Υδροχόε, είναι η τυχερή σου χρονιά το 2020;

Αυτές είναι οι κατάλληλες και οι ακατάλληλες ημερομηνίες του 2020!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved