Παρθένε, στοιχηματίζουμε ότι ΤΕΤΟΙΑ πρόβλεψη για το 2020 δεν έχεις ξαναδιαβάσει!

Διάβασε τη διαφορετική πρόβλεψη του ζωδίου σου για το 2020!

Παρθένε, στοιχηματίζουμε ότι ΤΕΤΟΙΑ πρόβλεψη για το 2020 δεν έχεις ξαναδιαβάσει!


Έλα να σου πω εν τάχει τι θα σου συμβεί το 2020! Θα χρησιμοποιήσω ίσες δόσεις αστρολογίας και χιούμορ! Φύγαμε!

Και να που ξεκινάει ένας ακόμα χρόνος, ο οποίος σκοπό έχει να σας… τρελάνει! (μην χειροκροτάτε ακόμα: δεν ξέρετε για ποιο λόγο θα σας τρελάνει...)

Ο Δίας -φαντάζομαι τα έχετε μάθει τα νέα- θα είναι στον Αιγόκερω μέχρι τις 19 του Δεκέμβρη (του '20 ντε!). Σούπερ καλό νέο για εσάς που θέλετε να ερωτευτείτε μέχρι εκεί που δεν πάει και να ακολουθήσετε την καρδιά σας! Μα κι οι δεσμευμένοι δεν θα έχετε παράπονο: είτε εσείς είτε τα παιδάκια σας, θα έχετε καλά νέα! Είναι μια χρονιά που μπορείτε με τον Κρονοπλούτωνα στον Αιγόκερω και τον Δία να ανακατεύεται στα πόδια τους, να κάνετε ό,τι περνάει από το μυαλό σας και να πετύχει!

ΟΚ, μερικά σκαμπανεβάσματα θα έχετε. Να, για παράδειγμα, τον Φεβρουάριο, θα έχουμε έναν ανάδρομο Ερμή στους Ιχθύς, που ομολογώ ότι δεν θα σας ενθουσιάσει και πολύ. Εκεί που λες «τον έχω τον έρωτα», έρχεται ο ανάδρομος στα Ψάρια και κυριολεκτικά στον ζαλίζει! Ουφ!

Αν καίγεσαι να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για την καινούργια χρονιά, παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο!

Γιατί; Η ανάδρομη Αφροδίτη (αυτή μας έλειπε!) τον Μάιο στους Διδύμους; Νομίζετε ότι θα σας αφήσει ήσυχους; Σιγά! Η άτιμη έρχεται να τα βάλει με εσάς και κάποιους στόχους σας! Αλλού θα το πηγαίνετε εσείς το πράγμα, αλλού θα καταλήγει! Σπάσιμο νεύρων, αλλά -κατά τα άλλα- τρελόγκα! Θεόμουρλη και άκρη δεν θα βγάλετε, προσπεράστε.

Προσπεράστε για να φτάσουμε στον μήνα-παίδεμα, τον Ιούνιο. Έκλειψη Σελήνης στον Τοξότη, ανάδρομος Ερμής (μα κι άλλος;;;;) στον Καρκίνο και άλλη μια Έκλειψη Ηλίου όμως -αυτή τη φορά- στον Καρκίνο. Είπατε τίποτα; Όχι;;; Καλώς! Έτσι να το συνεχίσετε! Γιατί αλλιώς σας βλέπω να πιάνεστε μαλλί με μαλλί με γνωστούς και φίλους που θα αρχίσουν να μη σας τα λένε καλά και σε εσάς σκάρτες εξηγήσεις, όχι μόνο δε σας αξίζουν, δεν περνάνε κιόλας!

Αχ, τι παιδί κι αυτό! Στο Κριό αναφέρομαι που Σεπτέμβριο μήνα, αποφάσισε ότι ο Άρης (που θα τον έχει στο ζώδιό του), θα γίνει ανάδρομος (να τα μας κι ο Αρούλης την είδε ανάδρομος!) από τότε μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου! Πολύς καιρός για κάποιον που τον Άρη τον κάνει ό,τι θέλει. Εσείς, αν πρέπει να προσέξετε κάτι, είναι τσακωμούς που μπορεί να προκύψουν από μυστικά αλλά και τους… πρώην! Βρε ουστ που θέλουν να ξαναζεστάνουν τον λαπά!

Δεν σας το πα, ε; Ένας τελευταίος ανάδρομος Ερμής, σκάει μύτη τον Οκτώβριο (παράλληλα με τον ανάδρομο Άρη) στον Σκορπιό. Δε θέλω να σας προϊδεάσω, αλλά το σάλιο να το έχετε έτοιμο για να φτύσετε κόσμο, θα σας χρειαστεί.

Μια Έκλειψη Ηλίου στον Τοξότη στις 14 Δεκεμβρίου, θα σας κάνει να επανεξετάσετε κάποια πραγματάκια στο σπίτι σας. Εντάξει, δεν θα πεθάνετε κιόλας, ας κάνετε τον κόπο να δείτε τι χρειάζεται να αλλάξετε. Why not?

Κι όμως, επιμένω! Ο Αιγόκερως, μέσα σε όλη αυτή την δύνη, θα σας βοηθήσει να κρατήσετε σταθερές και να μην σταματήσετε να οργανώνετε τα βήματα σας. Κρατηθείτε μικρά μου! Το 2020 χρειάζεται γερό στομάχι!

Διαβάστε επίσης:

Ταύρε, Παρθένε, Αιγόκερε είναι η τυχερή σου χρονιά το 2020;

Αυτές είναι οι κατάλληλες και οι ακατάλληλες ημερομηνίες του 2020!

Αυτά τα 5 ζώδια θα δουν τη ζωή τους να αλλάζει τελείως το 2020!

Η ερωτική ζωή αυτών των 5 ζωδίων θα απογειωθεί το 2020!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved