Λέοντα, στοιχηματίζουμε ότι ΤΕΤΟΙΑ πρόβλεψη για το 2020 δεν έχεις ξαναδιαβάσει!

Διάβασε τη διαφορετική πρόβλεψη του ζωδίου σου για το 2020!

Λέοντα, στοιχηματίζουμε ότι ΤΕΤΟΙΑ πρόβλεψη για το 2020 δεν έχεις ξαναδιαβάσει!


Έλα να σου πω εν τάχει τι θα σου συμβεί το 2020! Θα χρησιμοποιήσω ίσες δόσεις αστρολογίας και χιούμορ! Φύγαμε!

Τι θα σας φέρει το 2020; Έναν περίεργο αχταρμά από διάφορα γεγονότα, που σίγουρα δεν θα σας αφήσουν αδιάφορους! Θα σας το πω εξαρχής: το 2020, είναι γεμάτο από εκλείψεις κι ανάδρομους. Τέτοιο τρελό κέφι χρόνια είχαμε να δούμε!

Εκλείψεις έχουμε τον Ιανουάριο (στον Καρκίνο), τον Ιούνιο (2 παρακαλώ!) στον Τοξότη και στον Καρκίνο, τον Ιούλιο στον Αιγόκερω και ξανά-μανά τον Νοέμβριο στους Διδύμους κι ακόμα μια (ουφ, φτάνει πια!) τον Δεκέμβριο στον Τοξότη. Αυτές στον Καρκίνο θα χτυπήσουν περίεργες χορδές μέσα σας και θα σας κάνουν πιο δεκτικούς σε συναισθήματα, αλλά με τρόπο που δε θα σας πολυαρέσει. Πιο ευαίσθητους θα σας κάνουν, αλλά αυτό θα σας σπρώξει -εκ των υστέρων- να δείρετε πρώτα τον εαυτό σας και μετά τους άλλους που εκμεταλλεύτηκαν την αδύναμη στιγμή σας. Ορμάτε και τα κόκκαλα δικά σας!

Οι Εκλείψεις στον Τοξότη, όμως, είναι άλλο θέμα αγάπες μου. Εκεί θα σας πατήσει τον κάλο γιατί θα σας θυμίσει πως ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός, δη, όποιος σας φαίνεται σωστός/η για σχέση, για να τον/την εμπιστευτείτε, δεν σημαίνει ότι απαραίτητα είναι έτσι. Δεν ορκίζομαι ότι θα κλάψετε από την απογοήτευση, μάλλον θα στροφάρετε ανάποδα και θα στείλετε κόσμο αδιάβαστο. ΟΚ, μαζί σας και σας χειροκροτώ κιόλας, αλλά μήπως απλώς να ξεφορτωνόσασταν τα παράσιτα και να συνεχίζατε τη ζωή σας; Λέω τώρα…

Αν καίγεσαι να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για την καινούργια χρονιά, παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο!

Να πιάσω τώρα τους ανάδρομους; Αμάν, εκεί να δείτε κέφια! Ξεκινάμε!

Ερμής, ο ανάδρομος. «Σιγά τα ωα», θα μου πείτε κι εν μέρει θα έχετε δίκιο. Ανάδρομο Ερμή θα έχουμε αρχικά τον Φεβρουάριο στον Ιχθύ και κάπου κατά το Μάρτιο που θα τελειώσει, θα έχει ήδη πιάσει και τον Υδροχόο (ίσα για 5 ημερούλες, σιγά!). Ο Ιχθύς, ο μούγκαφον, θα κάνει άνω-κάτω την σεξουαλική σας ζωή και θα φέρει μυστικά στην επιφάνεια, ή…. αντιθέτως, θα θάψει πολλά! Ανάδρομος θα είναι όμως και τον Ιούνιο στον Καρκίνο και μέχρι τα μέσα του Ιουλίου θα ξυπνήσει τον δολοφόνο μέσα σας! Όταν όμως τον Οκτώβριο πιάσει να είναι ανάδρομος στον Σκορπιό, εκεί να δείτε γλέντια! Μπάχαλο θα κάνει στα οικογενειακά σας και δεν ξέρω ποιος/α από την οικογένειά σας θα πληρώσει τα σπασμένα!

Από Αφροδίτη και Άρη αναδρόμους, πώς τα πάτε; Τι είναι τούτο και σε τι γεύσεις βγαίνει, απορείτε! Να σας εξηγήσω: Αφροδίτη ανάδρομη θα έχουμε τον Μάιο στους Διδύμους. Εκεί που λέτε «θα κάνω και μια γνωριμία της προκοπής και θα περάσω καλά με τα φιλαράκια μου», τρώτε κόκκινη κάρτα και κάθεστε στον πάγκο! Με τον Άρη τον τσαχπίνη ,ανάδρομο Σεπτέμβριο μήνα –τρομάρα του- στον Κριό, τα πράγματα θα πάρουν άλλη τροπή: είναι το κρίσιμο σημείο (μετά από ένα επεισοδιακό καλοκαίρι), που τα βροντάτε όλα κάτω και δίνετε 5 φάσκελα! Ναι και πάλι ναι, σας χαίρομαι!

Α! Πριν το ξεχάσω: ο Δίας, μέχρι και τον Δεκέμβριο (του 2020), θα βρίσκεται στον Αιγόκερω, θα προστατεύει την υγεία σας και θα προσπαθεί να οργανώσει και να διευκολύνει την καθημερινότητά σας. Εκμεταλλευτείτε τον γιατί μετά… θα πιάσει να σας κάνει προξενιά από το ζώδιο του Υδροχόου, από τις 4 του Δεκέμβρη κιόλας!

Διαβάστε επίσης:

Αυτές είναι οι κατάλληλες και οι ακατάλληλες ημερομηνίες του 2020!

Κριέ, Λέοντα, Τοξότη είναι η τυχερή σου χρονιά το 2020;

Ετήσιες προβλέψεις Ταρώ 2020 για τα 12 ζώδια: Η αλλαγή είναι αναπόφευκτη

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved