Καρκίνε, στοιχηματίζουμε ότι ΤΕΤΟΙΑ πρόβλεψη για το 2020 δεν έχεις ξαναδιαβάσει!

Διάβασε τη διαφορετική πρόβλεψη του ζωδίου σου για το 2020!

Καρκίνε, στοιχηματίζουμε ότι ΤΕΤΟΙΑ πρόβλεψη για το 2020 δεν έχεις ξαναδιαβάσει!


Έλα να σου πω εν τάχει τι θα σου συμβεί το 2020! Θα χρησιμοποιήσω ίσες δόσεις αστρολογίας και χιούμορ! Φύγαμε!

Με τον Ουρανό στον Ταύρο, σταθερά παίζει να κάνεις ξαφνικές ωραίες γνωριμίες.

Με τον Δία όμως στον Αιγόκερω (που θα παίζει μπάλα όλο το χρόνο εκεί) οι γνωριμίες θα γίνουν δεσμοί, οι δεσμοί καλές σχέσεις κι οι καλές σχέσεις, ε, καταλαβαίνεις που το πάω! Συγχαρητήρια! Το 2020 είναι ένας χρόνος που θα σου δώσει πάσες για να κάνεις νέα ξεκινήματα, αλλά όσοι ήδη βρίσκεστε σε μια σχέση, προσέξτε γιατί θα έχει αρκετά σαμαράκια ο δρόμος!

Αναφέρομαι κυρίως στις εκλείψεις που θα γίνονται στο ζώδιο σου, αλλά και σε έναν ανάδρομο Ερμή. Ας τα πάρουμε από την αρχή: Τον Ιανουάριο (στις 10), θα έχουμε μια Έκλειψη Σελήνης πάνω σου. Αντί να πέσεις στα πατώματα, δες τι μπορείς να αλλάξεις και ποιανού τα φώτα συγκεκριμένα! Έτσιιιιι!

Ο Μάιος φιλοξενεί μια ανάδρομη Αφροδίτη στους Διδύμους που περισσότερο πονοκέφαλο θα σου φέρει, παρά κάποιο γεγονός. Την προσπερνώ επιδεικτικά, εκτός κι αν στο ωροσκόπιο σου τυχαίνει να έχεις πολλούς πλανήτες στους Διδύμους. Τότε ναι, θα την ακούσεις "στέρεο", αλλά μεταξύ μας, η ζημιά της επιδέχεται διόρθωσης, άρα, μην ιδρώνεις!

Αν καίγεσαι να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για την καινούργια χρονιά, παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο!

Κατά Ιούνιο μεριά, θα πιάσει ανάδρομος Ερμής στο ζώδιο σου ΚΑΙ θα έχουμε και μια Έκλειψη Ηλίου στο πάνω σου. Τι να κάνεις; Την πάπια (είναι η πρώτη σκέψη που περνάει από το μυαλό μου), αλλά, επίσης, μπορείς να κρατήσεις το στόμα σου κλειστό και να μην αντιδράσεις, πριν μετρήσεις -κατά προτίμηση- μέχρι το 21.214. Εάν αυτό σου φαίνεται πολύ, απλά κρύψε τα μαχαίρια στο σπίτι και μοίρασε σημειώματα στην δουλειά που θα προειδοποιούν για ξαφνικές καταιγίδες με συνοδεία κεραυνών.

Τον Σεπτέμβριο, ο Άρης από τον Κριό αποφασίζει ότι δεν είναι σωστό να είναι ανάδρομοι όλοι κι αυτός να το παίζει καλό παιδί. Έτσι λοιπόν τραβάει χειρόφρενο στις 11 του μήνα και μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου (ω, ναι!), αποφασίζει να σου τα κάνει μαντάρα στη δουλειά με κόσμο που η γνώμη του μετράει. Τι θα κάνεις; Για ακόμα μια φορά το παπί και εύχομαι με μεγάλη επιτυχία!

Τον Οκτώβριο -που λες- θα έχουμε κι έναν Ερμή ανάδρομο στον Σκορπιό. Τον ανάδρομο τον Ερμή στους Διδύμους τον Ιούνιο θα τον προσπεράσω γρήγορα γιατί αυτός θα φέρει γενική ανακατωσούρα σε όλους μας, ΟΚ, τίποτα καινούριο. Αλλά αυτός ο ανάδρομος στον Σκορπιό θα σου χτυπήσει νεύρο! Δεν θα σε αφήσει να χαρείς μήτε τον έρωτα, μήτε το σεξ! Θα σε ξενερώσει και δυστυχώς, αν δεν προσέξεις, θα φας τα μούτρα σου στα ερωτικά σου!

Τι να κάνεις; Θα κοιτάξεις πότε πέφτουν οι ανάδρομοι και θα αποφεύγεις εκείνες τις περιόδους να… ζευγαρώσεις! Μα κατά τα άλλα, σου το έγραψα και στην αρχή! Δία στον Αιγόκερω θα έχουμε κι εσύ είσαι από τα τυχερούλια που μπορούν να ζευγαρώσουν με τις ευλογίες του!

Διαβάστε επίσης:

Τα άστρα μίλησαν: Αυτά τα ζώδια θα λάμψουν το 2020!

Ετήσιες προβλέψεις Ταρώ 2020 για τα 12 ζώδια: Η αλλαγή είναι αναπόφευκτη

Αυτά τα 5 ζώδια θα δουν τη ζωή τους να αλλάζει τελείως το 2020!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved