Δίδυμε, στοιχηματίζουμε ότι ΤΕΤΟΙΑ πρόβλεψη για το 2020 δεν έχεις ξαναδιαβάσει!

Διάβασε τη διαφορετική πρόβλεψη του ζωδίου σου για το 2020!

Δίδυμε, στοιχηματίζουμε ότι ΤΕΤΟΙΑ πρόβλεψη για το 2020 δεν έχεις ξαναδιαβάσει!


Έλα να σου πω εν τάχει τι θα σου συμβεί το 2020! Θα χρησιμοποιήσω ίσες δόσεις αστρολογίας και χιούμορ! Φύγαμε!

Τι να περιμένεις από το 2020; Πολλά και διάφορα, αλλά σίγουρα όχι αδιάφορα!

Έχουμε και λέμε: ο Δίας μετακόμισε ήδη από τον περασμένο Δεκέμβριο στον Αιγόκερω, άρα εσύ θα δρέψεις τα καλά του σε…. Σεξάκι! (Ω, λα λα! Στα καλύτερα σε έχω!) Για να μην σου πω ότι εκτός από το σεξάκι, καλό θα δουν και τα οικονομικά σου, εάν φανείς φρόνιμο παιδί και θα σου εξηγήσω το όνειρο λίγο παρακάτω. Επίσης να σου πω ότι κάτι καλό να περιμένεις από τρίτα πρόσωπα.

Από ανάδρομους φέτος... να φάνε κι οι κότες. Αυτός που σε πονάει, είναι ο ανάδρομος Ερμής και το ξέρω, και δυστυχώς, θα σε πονέσει τον Φεβρουάριο (στους Ιχθύς), τον Ιούνιο (και μέχρι τα μισά του Ιουλίου) στον Καρκίνο και τον Οκτώβριο στον Σκορπιό. Ναι, το ξέρω πως ήδη βγάζεις καπνούς από τα αφτιά, αλλά έλα να το πάρουμε αλλιώς: θα προσέξεις παρεξηγήσεις με προϊστάμενο, τα λεφτάκια σου (που σου έλεγα παραπάνω να καθίσεις φρόνιμος) και τέλος να δώσεις και λίγη σημασία στην υγεία σου. Αυτά να προσέξεις κι όλα καλά θα πάνε, θα το δεις.

Αν καίγεσαι να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για την καινούργια χρονιά, παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο!

Αλλά δεν τελείωσα! Έχω να σερβίρω κι ανάδρομη Αφροδίτη! Ανάδρομη σε… σένα! Από τα μέσα Μαΐου περίπου μέχρι τα τέλη του Ιούνη (και μόνο που το έγραψα, αναστέναξα!), θα πηγαίνει με όπισθεν στο ζώδιό σου. Τι μπορείς να κάνεις εκτός από να κλάψεις την μοίρα σου (πράγμα που δεν σου ταιριάζει καθόλου); Πολύ απλά, επαναπροσδιόρισε τη σχέση σου, εάν δεν σου αρέσει. Βάλε μια τελεία, άνω ή κάτω, δεν έχει σημασία, αρκεί να δειςε τα πράγματα με νέο βλέμμα. Εάν πάλι θέλεις, πάρ' το κι ανάποδα: βρες παλιό έρωτα και ξαναζωντάνεψέ τον! Αυτά είναι!

Αλλά και πάλι δεν τελείωσα με τους ανάδρομους! Έχω να πω και δυο λογάκια για τον ανάδρομο Άρη, που θα μας παιδεύει από τα μέσα Σεπτεμβρίου μέχρι μέσα Νοεμβρίου στον Κριό. Ναι, δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα κι εσύ ειδικά μπορεί να βρεθείςνα χάνεις την μπάλα. Τι ανάδρομος Ερμής και τρίχες κατσαρές; Εδώ να δεις τι θα γίνει! Άλλα θα ετοιμάζεις, άλλα θα γίνονται, άλλα θα κυνηγάς κι από αλλού θα σου έρχεται! Α! Δεν βλάπτει να σε πιάσει και λίγος εγωισμός και να κοιτάξεις τον εαυτό σου και την υγεία σου! Όλα κι όλα! Είσαι πολύτιμος!

Με τις εκλείψεις, δεν θα ξεκινήσω καν να σου εξιστορώ. Θα σας πω απλά ότι δυο εκλείψεις θα γίνουν στον Τοξότη: μια Σελήνης στις 5 Ιουνίου και μια Ηλίου στις 14 Δεκεμβρίου. Άκουσε κι αυτό το παλαβό τώρα: Παίζει και να βγάλεις σχέση, γκόμενο και γάμο από αυτές! ΟΚ, αν το κλίμα είναι στραβό, θα το φάει η Έκλειψη. Εάν όμως δεν είναι…. Μπίνγκο!!!

Διαβάστε επίσης:

Ετήσιες προβλέψεις Ταρώ 2020 για τα 12 ζώδια: Η αλλαγή είναι αναπόφευκτη

Αυτά τα 5 ζώδια θα δουν τη ζωή τους να αλλάζει τελείως το 2020!

Η ερωτική ζωή αυτών των 5 ζωδίων θα απογειωθεί το 2020!

Τα άστρα μίλησαν: Αυτά τα ζώδια θα λάμψουν το 2020!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved