Ταύρε, στοιχηματίζουμε ότι ΤΕΤΟΙΑ πρόβλεψη για το 2020 δεν έχεις ξαναδιαβάσει!

Διάβασε τη διαφορετική πρόβλεψη του ζωδίου σου για το 2020!

Ταύρε, στοιχηματίζουμε ότι ΤΕΤΟΙΑ πρόβλεψη για το 2020 δεν έχεις ξαναδιαβάσει!


Έλα να σου πω εν τάχει τι θα σου συμβεί το 2020! Θα χρησιμοποιήσω ίσες δόσεις αστρολογίας και χιούμορ! Φύγαμε!

Θα σας κατατάξω με τους τυχερούς αυτού του έτους!

Ο Δίας θα είναι στον Αιγόκερω μέχρι τα μέσα του Δεκέμβρη, ο Ουρανός θα εξακολουθεί να είναι στο ζώδιο σας και γιατί να το κρύψομεν άλλωστε, ούτε ένας ανάδρομος, ούτε μια έκλειψη δεν πέφτει σε σένα, μα μήτε και σε κανένα που να σε στριμώχνει ιδιαίτερα!

Κι όμως, εκλείψεις κι αναδρόμους θα έχουμε μπόλικους φέτος. Πάρε μια εκλειψούλα τον Ιανουάριο στον Καρκίνο. Αν πρέπει κάτι να μάθεις, αυτό είναι να μην ανακατεύεσαι με τα πίτουρα γιατί αυτά τα τρώνε οι κότες. Μείνε μακριά από υποθέσεις τρίτων κι όλα καλά θα πάνε.

Ο Φεβρουάριος σερβίρει ανάδρομο Ερμή στους Ιχθύς. Το 'χε που το 'χε χαμένο ο συγκεκριμένος Ερμής, έρχεται τώρα να σου θυμίσει κάποιους ανοιχτούς λογαριασμούς που έχεις με φιλικά σας πρόσωπα. Κλείσ' τους και πάμε παρακάτω.

Τον μήνα των γενεθλίων σου, η Αφροδίτη αναδρομεί στους Διδύμους: τα λεφτάκια σου και τα μάτια σου μικρό μου! Ένα σου λέω: θα ξεκινήσει να είναι ανάδρομη στα μέσα του Μαΐου και θα παραμείνει ανάδρομη μέχρι τα τέλη Ιουνίου! Αυτά είναι κέφια, όχι αστεία!

Αν καίγεσαι να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για την καινούργια χρονιά, παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο!

Το μεγάλο γλέντι θα το ζήσουμε όλοι τον Ιούνιο, μιας και θα έχουμε 2 Εκλειψούλες (μια Σελήνης στις αρχές του μήνα στον Τοξότη) και μια στο τέλος στον Καρκίνο και (δώσε βάση σε αυτό το ΚΑΙ), ανάδρομο Ερμή στον Καρκίνο από τις 19 του μήνα, μέχρι τις 13 του Ιουλίου. Ένας αχταρμάς ο Ιούνιος που θα σε κάνει να χάσεις την μπάλα. Με την έκλειψη στον Τοξότη, θα σου ανοίξει η όρεξη για σεξάκι και -μεταξύ μας- μπορεί και να σερβιριστείς στο άσχετο και στο ξεκούδουνο, αλλά σχέση μη διανοηθείς να κάνεις, την ψυχή θα σου βγάλει!

Ο Ιούλιος έχει κι αυτός μια έκλειψη, στις 5, (διότι 2 εκλείψεις καλοκαιριάτικα, δεν είναι ποτέ αρκετές) στον Αιγόκερω. Δεν θα πάρω όρκο ότι θα την ακούσεις από την έκλειψη τόσο, όσο από τον ανάδρομο Ερμή που θα εξακολουθεί να τραγουδάει μέχρι τις 13.

Ο ανάδρομος Άρης (ζαλίστηκες με την λέξη «ανάδρομος» ή ακόμα;), στον Κριό, θα ξεκινήσει στις 11 Σεπτεμβρίου και θα τελειώσει (ή θα μας αποτελειώσει, πάρ' το όπως θέλεις), στις 15 Νοεμβρίου. Όχι, δεν έκανα λάθος. Σεπτέμβριο ξεκινάει, Νοέμβριο θα τελειώσει, μαζί με την υπομονή σου γιατί μια τρικλοποδιά στην ψυχολογία σου θα σου την βάλει.

Αλλά να μην σου πω και για τον άλλο ανάδρομο Ερμή του Οκτωβρίου; Εκείνος θα τραγουδάει από τον Σκορπιό, επομένως, ναι, ξεροκατάπιε γιατί κάτι θα τρίξει στην σχέση σου, κάποια σχέση θα χρειαστεί, ρυθμίσεις επειγόντως!

Για επιδόρπιο, έχω φρέσκια Ολική Ηλιακή Έκλειψη στον Τοξότη στις 14 του Δεκέμβρη. Κι εκεί κάτι θα παίξει με τα κληρονομικά και τα σεξουαλικά σου, αλλά γιατί να το κάνουμε θέμα; Κάτσε να επιβιώσουμε του ανάδρομου Άρη κι όλα τα άλλα τα βρίσκουμε!

Μείνε στα καλά: ο Δίας θα είναι στον Αιγόκερω και θα σου δίνει δύναμη και κουράγιο με όλες τις εκλείψεις και τον Ανάδρομο στον Καρκίνο. Κάτι είναι κι αυτό!

Διαβάστε επίσης:

Ταύρε, Παρθένε, Αιγόκερε είναι η τυχερή σου χρονιά το 2020;

Κριέ, στοιχηματίζουμε ότι ΤΕΤΟΙΑ πρόβλεψη για το 2020 δεν έχεις ξαναδιαβάσει!

Ετήσιες προβλέψεις Ταρώ 2020 για τα 12 ζώδια: Η αλλαγή είναι αναπόφευκτη

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved