Κριέ, στοιχηματίζουμε ότι ΤΕΤΟΙΑ πρόβλεψη για το 2020 δεν έχεις ξαναδιαβάσει!

Διάβασε τη διαφορετική πρόβλεψη του ζωδίου σου για το 2020!

Κριέ, στοιχηματίζουμε ότι ΤΕΤΟΙΑ πρόβλεψη για το 2020 δεν έχεις ξαναδιαβάσει!


Έλα να σου πω εν τάχει τι θα σου συμβεί το 2020! Θα χρησιμοποιήσω ίσες δόσεις αστρολογίας και χιούμορ! Φύγαμε!

Εάν πρέπει να προσέξεις κάτι αυτό το χρόνο, είναι ο Καρκίνος και ο Αιγόκερως. Όχι ότι κι εσένα δεν θα σου σερβίρουμε γλυκό, αλλά έχεις ακόμα καιρό. Ο Ιανουάριος έχει μια ενδιαφέρουσα (για εσένα) Σεληνιακή Έκλειψη στον Καρκίνο. Πριν βάλεις τον σκύλο σου να κλαίει, δες τι μπορείς να ισιώσεις στην οικογενειακή σου ζωή, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι πρέπει να χώσεις το μαχαίρι στο κόκκαλο. Μην το παρακάνεις όμως, για να έχουμε να λέμε τι καλό παιδί που είσαι, όταν δε... δαγκώνεις.

Τον Φεβρουάριο, σε παρακαλώ να κάτσεις φρόνιμα, θα έχουμε ανάδρομο Ερμή στα Ψαράκια κι όχι ότι θα σε πειράξουν τα καημένα, αλλά εσύ μια φορά, θα είσαι αλλού για αλλού! Ας είναι! Διασκέδασέ τον!

Από ανάδρομη Αφροδίτη πώς τα πας; Γιατί έχουμε και τέτοια (και που 'σαι ακόμη αγάπη μου!). Τον Μάιο, θα πάρει ανάποδες στο ζώδιο των Διδύμων κι έχε υπόψη σου ότι θα στροφάρει με μπλαζέ ανάποδη διάθεση μέχρι τις 26 Ιουνίου! Του Ελέους! Δεν στο κρύβω, θα χάσεις τα αβγά και τα Πασχάλια γιατί το καλοκαίρι του 2020, προβλέπεται κάπως περίεργο να το πω, βλαμμένο να το πω, διάβασε και θα καταλάβεις!

Αν καίγεσαι να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για την καινούργια χρονιά, παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο!

Κι εκεί που λες «χειρότερα, δεν γίνεται», σε ακούει το Σύμπαν και ξεραίνεται στο γέλιο! Σκάει μύτη ο Ιούνιος, έχεις την Αφροδίτη ήδη ανάδρομη (ένα το κρατούμενο), παίρνεις για να έχεις μια Έκλειψη Σελήνης στον Τοξότη στις 5, μια Έκλειψη Ηλίου στον Καρκίνο στις 21 κι έχεις κι Ερμή ανάδρομο από τις 19 στον Καρκίνο! Εγώ κουράστηκα που το έγραψα κι εσύ θα κουραστείς καλοκαιριάτικα να τρέχεις και να μην προλαβαίνεις να δέρνεις κόσμο! Ξανά μανά να σου πω ότι κάτι τρέχει με το σπιτάκι σου, την οικογένει'α σου και πρέπει επιτέλους να πάρεις θέση!

Περίμενε πού πας; Έχω Ιούλιο με έκλειψη πάλι στον Αιγόκερω κι έναν ανάδρομο Ερμή που τελειώνει στις 13! Η Έκλειψη στον Αιγόκερω ή θα σε ανεβάσει πολύ στην δουλειά ή θα σε κατεβάσει υπόγειο. Για πρόσεξε κομματάκι! Κι ερχόμαστε και στο ψητό, που δεν είναι άλλο από τον ανάδρομο Άρη στο ζώδιο σου, Σεπτέμβριο μήνα! Μα αν είναι δυνατόν! Σεπτέμβριο; Κι όμως, τόσο μακριά από τον μήνα των γενεθλίων σου, ο Άρης αποφασίζει να τραβήξει χειρόφρενο και να πάρει ανάποδες μέχρι μέσα Νοεμβρίου. Ναι, θα έχεις νευράκια. Ναι, το να κρατάς μαχαίρι (έστω και για το βούτυρο), δεν είναι ό,τι καλύτερο. Ναι, κάτι θα κουνηθεί στην σχέση σου. Όχι για καλό.

Τον Οκτώβριο που θα έχουμε πάλι ανάδρομο Ερμή στον Σκορπιό, γλέντια μεγάλα θα ζήσεις στην σεξουαλική σου ζωή! Μεταξύ μας, γκομενάκι θα βγάλεις, σχέση, τσου! Αν είναι κάτι να αλλάξεις στη ζωή σου, να το αλλάξεις με την Ολική Ηλιακή Έκλειψη τον Δεκέμβριο (στις 14) στον Τοξότη. Για να μην σου πω ότι αυτό που αρχικά θα σου φανεί ξινό, στην πορεία θα αποδειχτεί ότι ήταν ό,τι καλύτερο σου έτυχε!

Α! και πού 'σαι; Δεδομένου ότι ο Αιγόκερως θα έχει μέχρι τον Δεκέμβριο τον Δία στο ζώδιο του, κάτι καλό θα μαγειρευτεί στην εργασία σου, κάτι καλό θα σου τύχει εκεί!

Κεφάλι ψηλά, κοιλιά μέσα και πάμε να το φάμε και το 2020!

Διαβάστε επίσης:

Κριέ, Λέοντα, Τοξότη είναι η τυχερή σου χρονιά το 2020;

Ετήσιες προβλέψεις Ταρώ 2020 για τα 12 ζώδια: Η αλλαγή είναι αναπόφευκτη

Αυτά τα 5 ζώδια θα δουν τη ζωή τους να αλλάζει τελείως το 2020!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved