Ιχθύες 2020: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Ιχθύ, διάβασε την ετήσια πρόβλεψη σου για το 2020 από τον Γιάννη Ριζόπουλο!

Ιχθύες 2020: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Πριν ξεκινήσεις να διαβάζεις τις προβλέψεις για το ζώδιό σου, οφείλω να σε ενημερώσω πως αναφέρονται στον υπαρκτό Ιχθύ -κάτι σαν τον υπαρκτό σοσιαλισμό, ένα πράγμα- αφού για τον αυθεντικό Ιχθύ ουδείς γνωρίζει που βρίσκεται και -κατ’ επέκταση- δεν δύναται να προβλέψει το οτιδήποτε. Κι επειδή λες πως είσαι ευαίσθητο παιδί, θα ξεκινήσω με τα προσωπικά σου, υπάρχει όμως και ουσιαστικός λόγος.

Οι εκλείψεις στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερω φέρνουν μπελάδες σε συναισθηματικά ζητήματα και μια επιπλέον φροντίδα για αγαπημένα σου πρόσωπα. Πάλι εμψυχωτή σε βλέπω δηλαδή να μοιράζεις ευτυχία με το κιλό κι όλοι να έχουν να λένε για το πόσο καλό κι ευαίσθητο Ψαράκι είσαι. Στην δική σου πραγματικότητα, βέβαια, από την στιγμή που έχεις τον άρχοντα τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου, who cares. Μόνον αν έχεις παιδιά, αξίζει να ασχοληθείς, όσο για τις… άλλες καταστάσεις που άπτονται των προσωπικών σου, μπορείς για μια ακόμη φορά να προσποιηθείς πως νοιάζεσαι ή υποφέρεις, ενώ την ίδια στιγμή θα είσαι στην καρακοσμάρα σου. Αυτό το ταλεντάκι που έχεις σε σώζει, μέχρι τουλάχιστον να καταλάβουν όλοι πόσο κρυφούνα είσαι και ότι όσο εύκολο σου είναι να προσφέρεις, άλλο τόσο σου είναι να αρπάξεις, αφού στο μυαλό σου δεν υφίσταται καμία έννοια ιδιοκτησίας.

Σε βασανίζουν ερωτήματα για τη Νέα Χρονιά; Βρες ΕΔΩ τις απαντήσεις που ψάχνεις!

Από τον Ιούλιο και ύστερα βέβαια, που ο Άρης θα εγκατασταθεί για τα καλά στον Κριό, τα οικονομικά σου μπαίνουν σε πρώτο πλάνο κι εκεί θα κριθούν και τα… ανωτέρω ηθικά ζητήματα!

Επιπλέον, οι εκλείψεις που γίνονται στον άξονα Διδύμων-Τοξότη σου δίνουν μια, δύο και τρεις ευκαιρίες για να παραμυθιάσεις τους άλλους και να δείξεις προς τα έξω ό,τι σε εξυπηρετεί. Θα μου πεις τώρα πως δεν σε χωνεύω και τα γράφω επίτηδες όλα αυτά για να σε συκοφαντήσω. Μα καλέ μου, για την τέχνη σου μιλάω κι αν θες να προσθέσω κάτι είναι το άνοιγμα που έχεις σε πιο υπερβατικές καταστάσεις. Φωτίζεις διαδρομές που δεν βλέπει κανείς άλλος κι εδώ η αλήθεια με το ψέμα δεν ξεχωρίζουν. Αν όμως επιμένεις να κινείσαι στην σφαίρα μιας υλικής πραγματικότητας, όπου η ίντριγκα και η απάτη είναι καθεστώς, τότε γίνεσαι αναπόφευκτα ο καθ’ ύλην αρμόδιος και… δράστης. Αν θες να είσαι και θύμα, πάω πάσο, αλλά και σε αυτήν την περίπτωση πάλι θα βρεις τον τρόπο να δραπετεύσεις.

Από εκεί και ύστερα, σίγουρα σε ενδιαφέρει το πέρασμα του Κρόνου στον Υδροχόο, αφού θα τεστάρει την υγεία σου αλλά και τα όρια ανάμεσα στο πραγματικό και το φανταστικό που ζεις. Ακολουθεί η σύνοδός του με τον Δία, που σου δίνει πολλά credits στην ψυχανάλυση οπότε στρώσε τον καναπέ σου και χαλάρωσε!

Διάβασε επίσης: Εκλείψεις 2020: Πότε έχουμε Ηλιακή και πότε Σεληνιακή Έκλειψη;

Πανσέληνος 2020: Μάθε, από τώρα, πότε γίνεται και ποια ζώδια επηρεάζει!

Νέα Σελήνη 2020: Μάθε, από τώρα, πότε γίνεται και ποια ζώδια επηρεάζει!

Ανάδρομοι πλανήτες 2020: Πότε έχει ανάδρομο Ερμή, Αφροδίτη και Άρη;

Ποιος είναι ο πιο τυχερός μήνας του ζωδίου σου για το 2020;

Αυτές είναι οι κατάλληλες και οι ακατάλληλες ημερομηνίες του 2020!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved