Αιγόκερως 2020: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Αιγόκερε, διάβασε την ετήσια πρόβλεψη σου για το 2020 από τον Γιάννη Ριζόπουλο!

Αιγόκερως 2020: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Ήρθε λέει ο Δίας στο ζώδιό σου.. Και; Πρέπει να πανηγυρίσεις που πλάκωσε ο αχαΐρευτος; Άντε να του δίνει γιατί δε θες και πολλά-πολλά μαζί του! Εξ άλλου, είναι γνωστό πως εσύ γουστάρεις τα δύσκολα και βγάζεις σπυράκια κάθε φορά που ο ακατονόμαστος νταντεύει τους ατάλαντους, που έτυχε να έχουν κάποιο «δόντι». Ακόμη και την λέξη «δόντι» από σένα την πήραν και την έκαναν viral και είσαι σίγουρος πως ο «χοντρός» έχει βάλει την χερούκλα του για να σε συκοφαντήσει. Κι όλοι μένουν στις εντυπώσεις αλλά πού θα πάει, δεν θα έρθει μια μέρα που όλο το ωροσκόπιο θα αποτελείται από μικρούς και μεγάλους Κρόνους; Με αυτό το όνειρο ζεις ή πιο σωστά το κτίζεις μέρα με την μέρα και πόντο-πόντο. Άντε να φιλοξενεί και μερικούς Πλούτωνες που σε καταλαβαίνουν. Κι ευτυχώς για σένα αυτό το σκληροπυρηνικό ντουετάκι που φιλοξενείς στο ζώδιό σου δεν μασάει από χαραμοφάηδες και σου κρατάει αναμμένο το φανάρι της δικαίωσης.

Σε βασανίζουν ερωτήματα για τη Νέα Χρονιά; Βρες ΕΔΩ τις απαντήσεις που ψάχνεις!

Είναι κι ο άλλος όμως που σε σκοτίζει, ο Ποσειδώνας. Όσο εσύ σιχαίνεσαι το ψέμα στις δουλειές σου -γιατί στα προσωπικά σου η υποκρισία είναι το πρώτο φαβορί- τόσο σου τυχαίνουν οι εκπρόσωποί του επί της γης. Και φέτος με τις δύο εκλείψεις, την Σεληνιακή του Ιουνίου και την Ηλιακή του Δεκεμβρίου να τον έχουν μπάστακα, τίποτε καλό δεν προμηνύεται. Φούμαρα και ξανά φούμαρα στις δουλειές σου, στις επικοινωνίες σου, αμάν πια, κάποιος επιτέλους να συλλάβει αυτόν τον τύπο! Μα εσύ είσαι ο νόμος και η τάξη, το ξέχασες;

Όσο για τις εκλείψεις στο ζώδιό σου και απέναντι, στον Καρκίνο, σιγά τα λάχανα. Έχεις περάσει από δεκάδες κρας τεστ τα τελευταία χρόνια κι ένα-δύο ακόμη απλά θα επιβεβαιώσουν την ισχύ και την ανωτερότητά σου στα δύσκολα. Εκεί που οι άλλοι δεν αντέχουν και εναποθέτουν τις ελπίδες τους στον Δία. Αχ ανθρωπάκια, μικρά και ασήμαντα…

Τα προσωπικά σου, βέβαια, είναι μια άλλη ιστορία αλλά όποιος δεν μπορεί να σε ακολουθήσει στον δύσκολο, τίμιο και ηθικό δρόμο που χάραξες, να κατέβει από το τρένο πάραυτα κι αν είναι και γυμνός να φάει σαράντα βουρδουλιές για προσβολή τη δημοσίας αιδούς. Σκληρός ο νόμος αλλά νόμος. Κράτα όμως και μια πισινή, γιατί αυτό το παλιόπαιδο ο Ουρανός στον Ταύρο, όλο και κάποιο χουνέρι θα σου σκαρώσει για να σου βγάλει γλώσσα μετά. «Μαστίγια δεν ήθελες;» θα σου πει, «πάρε να ‘χεις!».

Τρελό ενδιαφέρον παρουσιάζουν και τα οικογενειακά σου με το πρόσημο να είναι μεικτό. Από τον Ιούλιο, πάντως, που θα περάσει ο Άρης στον Κριό και θα κάνει τα πάνω-κάτω του, θα γίνει του Κουτρούλη ο γάμος, από την καλή κι από την ανάποδη!

Διάβασε επίσης: Εκλείψεις 2020: Πότε έχουμε Ηλιακή και πότε Σεληνιακή Έκλειψη;

Πανσέληνος 2020: Μάθε, από τώρα, πότε γίνεται και ποια ζώδια επηρεάζει!

Νέα Σελήνη 2020: Μάθε, από τώρα, πότε γίνεται και ποια ζώδια επηρεάζει!

Ανάδρομοι πλανήτες 2020: Πότε έχει ανάδρομο Ερμή, Αφροδίτη και Άρη;

Ποιος είναι ο πιο τυχερός μήνας του ζωδίου σου για το 2020;

Αυτές είναι οι κατάλληλες και οι ακατάλληλες ημερομηνίες του 2020!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved