Τοξότης 2020: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Τοξότη, διάβασε την ετήσια πρόβλεψη σου για το 2020 από τον Γιάννη Ριζόπουλο!

Τοξότης 2020: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Όχι, αυτό δεν είναι σωστό! Να σε αφήσει έτσι ο μπάρμπας σου ο Δίας και να πάει για σκι στον Αιγόκερω, χωρίς να σε έχει εξασφαλισμένο για τα επόμενα 120 χρόνια; Διότι ναι μεν σου άφησε καταπίστευμα για φέτος, αλλά μετά τι θα γίνει κυρ Δία; Πώς θα την παλέψει ο έρημος ο Τοξότης;

Τι να κάνουμε, έχεις κι εσύ τα δίκια σου γι’ αυτό δεν θα σε κακολογήσω, αν φέτος το ρίξεις έξω και κάνεις ένα μάτσο επιπολαιότητες. Ερωτική χρονιά είναι εξ άλλου, να μην το γλεντήσεις; Το πού θα πέσεις τώρα είναι μια άλλη ιστορία, γιατί το μενού έχει από τρελά weekend στου Μπέρνι, μέχρι ολέθριες σχέσεις και ουχί κινηματογραφικές. Τα πιο χοντρά και καυτά σκηνικά πάντως είναι προγραμματισμένα από τον Ιούλιο και ύστερα, με τον Άρη στον Κριό κι επειδή δεν θα κρατιέσαι πρόσεξε, μήπως εξανεμίσεις σε χρόνο dt το κομπόδεμα που σου άφησε ο θείος γιατί ύστερα δεν θα σε θέλει κανένα τεκνό και θα μείνεις να παίζεις μπιρίμπα με την γερουσία. Μπορείς, ωστόσο, να δράσεις εκ του αντιστρόφου, αναζητώντας εκ των προτέρων ή και επειγόντως φουσκωμένες τσέπες, μιας και δεν αντέχεις τη μιζέρια και τα δύσκολα.

Σε βασανίζουν ερωτήματα για τη Νέα Χρονιά; Βρες ΕΔΩ τις απαντήσεις που ψάχνεις!

Εξελίξεις αναμένονται και σε οικογενειακά-ταξιδιωτικά θέματα, ιδιαίτερα τις περιόδους των εκλείψεων, όχι όλων, αλλά εκείνων που έχουν για συνοδοιπόρο τον Ποσειδώνα. Ιούνιο και Δεκέμβριο, δηλαδή. Κι εδώ το μενού είναι διευρυμένο, αφού, σε σχέση με την διαμονή σου, περιλαμβάνει από το Μπάκιγχαμ ή κάποιο σαλέ στην Ελβετία, μέχρι το παγκάκι της γειτονιά σου, με ένα σουβλάκι στο χέρι για παρηγοριά.

Όπως κι αν έχει πάντως, τα ταξίδια σου -μικρά, μεγάλα- θα τα κάνεις, μην διαλέξεις ωστόσο την περίοδο που θα είναι ο Κρόνος στον Υδροχόο (22/3 μέχρι και 30/6) γιατί θα σου βγουν ξινά!

Διάβασε επίσης: Εκλείψεις 2020: Πότε έχουμε Ηλιακή και πότε Σεληνιακή Έκλειψη;

Πανσέληνος 2020: Μάθε, από τώρα, πότε γίνεται και ποια ζώδια επηρεάζει!

Νέα Σελήνη 2020: Μάθε, από τώρα, πότε γίνεται και ποια ζώδια επηρεάζει!

Ανάδρομοι πλανήτες 2020: Πότε έχει ανάδρομο Ερμή, Αφροδίτη και Άρη;

Ποιος είναι ο πιο τυχερός μήνας του ζωδίου σου για το 2020;

Αυτές είναι οι κατάλληλες και οι ακατάλληλες ημερομηνίες του 2020!

Αντίθετα, η ίδια περίοδος είναι σούπερ για να θυμηθείς τα νιάτα σου, τότε που έλιωνες (λέμε τώρα) στα θρανία για να μάθεις γράμματα σπουδάματα, του θεού τα πράματα.

Όσον αφορά στις λοιπές εκλείψεις, μόνον η Σεληνιακή του Ιανουαρίου θα σου βάλει τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι αλλά σιγά μην πτοηθείς από μια τοσοδούλα αναποδιά στα οικονομικά σου. Εξ άλλου θα είσαι «φορτωμένος», οπότε δώσε και κάτι μπας και πάρεις φοροαπαλλαγή.

Και βέβαια περιμένεις με λαχτάρα την Σεληνιακή της 30ης Νοεμβρίου, αφού σου υπόσχεται πολλά μωρά στην πίστα και ταξιδιωτικές εμπειρίες παντός είδους από την ζούγκλα του Αμαζονίου, μέχρι το χωριό του Αη Βασίλη στο Ροβανιέμι.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved