Σκορπιός 2020: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Σκορπιέ, διάβασε την ετήσια πρόβλεψη σου για το 2020 από τον Γιάννη Ριζόπουλο!

Σκορπιός 2020: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εν αρχή ην ο Ουρανός και δεν αποκλείεται να μείνει μέχρι το τέλος… Τίνος, θα ρωτήσεις. Το δικό σου ή των αλλονών; Μα εσύ καλέ μου τι να πάθεις που εφτά φορές πεθαίνεις και δέκα εφτά ανασταίνεσαι; Πάντως, αυτός ο τύπος που σε παρενοχλεί ξεδιάντροπα και σου ανατρέπει τα δεδομένα εδώ και δύο χρόνια, δεν σκοπεύει να το κουνήσει από τον Ταύρο, ίσα-ίσα που όσο περνά ο καιρός όλο και αγριεύει. Τι επαναστάσεις και τι ελευθερίες σου τσαμπουνάει δεν λέγεται αλλά μην τον παίρνεις τοις μετρητοίς γιατί ο τρελάρας μπορεί να αλλάξει γνώμη, χωρίς να σε ενημερώσει κι από εκεί που είσαι για να σε κλαίνε οι ρέγκες να σε εξυψώσει στα ουράνια. Αν όμως μυριστεί πως φοβάσαι κάτι, θα σου το φέρει πάραυτα ενώπιόν σου για να δει πως θα αντιδράσεις. It’s not personal, just business. Έμπλεξες βλέπεις με έναν ψυχάκια σαδιστή, αλλά... όλα εδώ πληρώνονται.

Σε βασανίζουν ερωτήματα για τη Νέα Χρονιά; Βρες ΕΔΩ τις απαντήσεις που ψάχνεις!

Το ότι βέβαια κάποια στιγμή θα πάει κι ο Κρόνος στον Υδροχόο μπορεί να κάνει τα πράγματα χειρότερα, αφού όπως ξέρεις πολύ καλά, όταν τσακώνονται τα βουβάλια, την πληρώνουν τα βατράχια. Εγώ είμαι Σκορπιός θα μου πεις και η μόνη σχέση που έχω με τον βάτραχο είναι η γνωστή ιστορία με το ποτάμι. Ναι, όμως όταν δεν μείνει πέτρα πάνω στην πέτρα, εσύ που θα κρυφτείς; Το κεντρί σου θα ξεχωρίζει από χιλιόμετρα κι άντε μετά να δικαιολογήσεις την φήμη σου.

Το μόνο που σε σώζει πραγματικά είναι η παθιασμένη λατρεία σου στις καταστροφές και τους μηδενισμούς, ακόμη κι όταν αφορούν σε εσένα προσωπικά. Παίρνεις και καμιά χιλιάδα μαζί σου και γίνεσαι ήρωας, υψώνοντας το μεσαίο σου δάκτυλο στον Λέοντα που πασχίζει μια ζωή γι’ αυτό, αλλά τρώει συνέχεια πόρτα.

Κατά τα άλλα, οι μισές εκλείψεις της χρονιάς δεν σε πολυνοιάζουν, αφού πιάνουν γνωστούς και συγγενείς, που σιγά μην ζούσαν αιώνια. Δύο από τις άλλες όμως σου πατάνε τον κάλο στα οικονομικά και μην μου πεις πως σφυρίζεις αδιάφορα... Τον Ιούνιο και τον Δεκέμβριο μάλιστα «παίζει» δυνατά κι ο Ποσειδώνας και πρακτικά έχεις δύο επιλογές: Η πρώτη είναι να πληρώσεις με το ίδιο νόμισμα τους απίστους, επαυξάνοντας με μια πλήρη, όσο και έντεχνη απαλλοτρίωση των δικών τους περιουσιακών στοιχείων. Σκληρό αλλά δίκαιο για την λογική σου. Πρόσεξε όμως κακομοίρη μου, μην πιαστείς στα δίχτυα του πάθους και μπλέξεις τα προσωπικά σου με τα συμφέροντά σου, γιατί τότε σε βλέπω του χρόνου να αναπτύσσεις τις αγαπημένες σου θεωρίες συνωμοσίας στα συσσίτια. Σου έμεινε πάντως για παρηγοριά η Σεληνιακή έκλειψη στις 30/11.

Όσο για τα ερωτικά σου θα γίνει της κολάσεως, κυριολεκτικά και μεταφορικά. Άντε και του χρόνου!

Διάβασε επίσης: Εκλείψεις 2020: Πότε έχουμε Ηλιακή και πότε Σεληνιακή Έκλειψη;

Πανσέληνος 2020: Μάθε, από τώρα, πότε γίνεται και ποια ζώδια επηρεάζει!

Νέα Σελήνη 2020: Μάθε, από τώρα, πότε γίνεται και ποια ζώδια επηρεάζει!

Ανάδρομοι πλανήτες 2020: Πότε έχει ανάδρομο Ερμή, Αφροδίτη και Άρη;

Ποιος είναι ο πιο τυχερός μήνας του ζωδίου σου για το 2020;

Αυτές είναι οι κατάλληλες και οι ακατάλληλες ημερομηνίες του 2020!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved