Λέων 2020: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Λέοντα, διάβασε την ετήσια πρόβλεψη σου για το 2020 από τον Γιάννη Ριζόπουλο!

Λέων 2020: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

ΛΕΩΝ ♌

Ο Δίας παράτησε τον Τοξότη για άλλο αγαπητικό, σοβάρεψε μάλιστα κι όλο για μπίζνες σου μιλά, ξεχνώντας πως αυτός ήταν που μέχρι πρότινος σου έφαγε τα αφτιά να το ρίξεις έξω γιατί η πολύ δουλειά τρώει τον αφέντη. Τι έγινε κύριε Δία; Σας έπιασε το εργατικό σας τώρα; Και σιγά τις δουλειές που ανοίγει. Κοπρίτες θα σου μαζέψει πάλι για να συνεχίσεις τις ασκήσεις γενναιοδωρίας και θα βρεις και τον μπελά σου από πάνω. Μέχρι τα δικαστήρια μπορεί να φτάσεις για να υπερασπιστείς την τιμή σου, μα πάνω απ’ όλα την αυθεντικότητα του έργου σου. Όχι να έρθουν οι ιμιτασιόν να σου ζητήσουν και τα ρέστα. Ένας είναι ο Λέων κι άλλος δεν υπάρχει!

Και βέβαια με καμία κυβέρνηση μην τα βάψεις μαύρα, αφού η ντόλτσε βίτα σου θα συνεχιστεί μέχρι το καλοκαιράκι και βάλε. Γιατί το καλό το παλικάρι ξέρει κι άλλο μονοπάτι και είναι οι εκλείψεις στον άξονα Διδύμων-Τοξότη που κρατάνε ζωντανό το όνειρό σου να ζεις σαν μαχαραγιάς δείχνοντας την εύνοιά σου σε κάθε πτωχή ύπαρξη που ξέρει να σε παινεύει. Το χαρέμι να ‘ναι καλά κι από εδώ παν κι οι άλλοι... Μάλιστα ,με τα όργια που κάνουν μεταξύ τους η Αφροδίτη και ο Άρης όλη σχεδόν την χρονιά, το πράγμα μπορεί να ξεφύγει τελείως κι εσύ να ρίξεις μια μεγαλοπρεπή μούντζα στον αφερέγγυο Δία και να βρεθείς στην Ταϊτή, σαν τον Γκογκέν, παρέα με αιθέριες υπάρξεις. Άντε και με καμιά off shore για να μην μείνουν άνεργοι ο Ποσειδώνας και ο Πλούτωνας.

Σε βασανίζουν ερωτήματα για τη Νέα Χρονιά; Βρες ΕΔΩ τις απαντήσεις που ψάχνεις!

Βλέπεις τι μεγάλη ψυχή είσαι; Για όλους φροντίζεις, μα με εκείνον τον απρόβλεπτο τύπο που έχει εγκατασταθεί στον Ταύρο από πρόπερσι, δεν ξέρεις τι να κάνεις. Άσπρο του λες του Ουρανού, μαύρο σου λέει, δεξιά του λες, αριστερά πάει. Σε εξυψώνει εκεί που όλοι σε έχουν ξεγραμμένο και σε ρίχνει στα σκληρά, όταν όλα πάνε μια χαρά. Οι κακές γλώσσες λένε, μάλιστα, πως βάλθηκε να σου ανατρέψει το status κι αν δεν τα έχει καταφέρει ακόμη, δεν θα αργήσει εκείνη η ώρα που θα αλλάξεις κόμμωση και στυλίστα, εγκαινιάζοντας μια νέα πορεία προς την δόξα, ενίοτε και την ματαιοδοξία. Μην ακούσω όμως πως «καλά είμαστε κι έτσι» και τέτοια χαζά, ούτε να πάρεις αγκαλιά την θρονάρα σου, λέγοντας "εγώ δεν πάω πουθενά", γιατί αν δεν φύγεις εσύ, θα φύγει αυτός, ο θρόνος δηλαδή.

Θα μου πεις, περπατάει; Μωρέ σβουριχτός θα την κάνει κι εσύ θα μείνεις πάλι να αναρωτιέσαι και να μονολογείς για την αχαριστία εκείνων που τους έκανες μάγκες και τώρα σε αδειάζουν. Γι’ αυτό προχώρα μπροστά κι αν πάρεις και μερικά κεφάλια δεν πειράζει. Καλύτερα να σε πουν δικτάτορα, παρά κορόιδο.

Εξ άλλου έρχεται και ο Κρόνος από τον Υδροχόο για να σου επιβεβαιώσει πως δεν μπορείς να βασίζεσαι στους άλλους και ειδικά σε εκείνους με τα μεταξωτά βρακιά και τους αδέξιους πωπούς. Κι όταν με το καλό, τον Δεκέμβριο, έρθει κι ο Δίας για να του κάνει συντροφιά, ε, τότε το ξανασυζητάς, αφού πρώτα βέβαια του τα ψάλλεις που σε παράτησε μόνο για έναν ολόκληρο χρόνο. Να δείξει μετάνοια, δεν το βλέπω, θα σε αρχίσει όμως στα «γεια σου άρχοντα» και θα σε τουμπάρει στο άψε σβήσε, σέρνοντας μαζί του μια νέα καραβιά με αυλικούς.

Διάβασε επίσης: Εκλείψεις 2020: Πότε έχουμε Ηλιακή και πότε Σεληνιακή Έκλειψη;

Πανσέληνος 2020: Μάθε, από τώρα, πότε γίνεται και ποια ζώδια επηρεάζει!

Νέα Σελήνη 2020: Μάθε, από τώρα, πότε γίνεται και ποια ζώδια επηρεάζει!

Ανάδρομοι πλανήτες 2020: Πότε έχει ανάδρομο Ερμή, Αφροδίτη και Άρη;

Ποιος είναι ο πιο τυχερός μήνας του ζωδίου σου για το 2020;

Αυτές είναι οι κατάλληλες και οι ακατάλληλες ημερομηνίες του 2020!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved