Καρκίνος 2020: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Καρκίνε, διάβασε την ετήσια πρόβλεψη σου για το 2020 από τον Γιάννη Ριζόπουλο!

Καρκίνος 2020: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Αχ, σε καταλαβαίνω… Τόσο καιρό υπέμενες αγόγγυστα τις γκαντεμιές και τις συμφορές που έπεσαν στο κεφάλι σου και πάνω που είχες συνηθίσει στα «ναι αφέντη μου» και τα κοψομεσιάσματα, να ‘σου ο Δίας να σου ξεσηκώσει τα μυαλά γιατί -λέει- υπάρχουν και καλύτερα. Τι θες κύριε και εμφανίζεσαι, καλά δεν ήσουν στον Τοξότη; Να σε κάνει, δηλαδή, να κλαις με μαύρο δάκρυ για κάθε ατυχία σου, έτσι είναι οι ευεργέτες; Χώρια που αν ξεγελαστείς και εγκαταλείψεις το ταμπούρι σου, θα αρχίσεις να τρως τα γκολ με το τσουβάλι. Εκατό φορές με τους Κρονοπλουτωναίους και τις εκλειψάρες σου τις μαύρες κι άραχνες, να βρίσκεις και πατήματα για να γκρινιάζεις.

Σαν την πρώτη Σεληνιακή έκλειψη της χρονιάς στις 10/1 αλλά και την άλλη στις 5/7. Θα σε κάνουν τ’ αλατιού αλλά θα το φχαριστηθείς σαν τον Λεοπόλντ φον Μαζόχ. «Μανούλα μου» θα λες και θα κλαις.

Όσο για τις Ηλιακές, εκείνη του Ιουνίου που σε αφορά άμεσα είναι στα μέτρα σου, χωρίς Δίες δηλαδή και κουραφέξαλα. Η άλλη όμως που προσποιείται την ανήξερη γιατί θα γίνει τα Χριστούγεννα του 2019 κι όχι μέσα στο ‘20, είναι κι αυτή στο κόλπο για να ξανοιχτείς και να την πατήσεις.

Θα μου πεις, γιατί να μην σου έρθουν κι εσένα λίγο πιο εύκολα τα πράγματα; Να πέσεις, δηλαδή, πάνω σε συνεργάτες που θα σε νταχτιρντίσουν ή να πιάσεις το Τζόκερ στον γάμο σου; Μα καλέ μου, μετά τι θα βρεις για να κάνεις κατανάλωση στα χαρτομάντιλα, τον πόντο που σου έφυγε από το καλσόν;

Σε βασανίζουν ερωτήματα για τη Νέα Χρονιά; Βρες ΕΔΩ τις απαντήσεις που ψάχνεις!

Άσε πια εκείνος ο Χείρωνας στον Κριό, φίλος σου λέει από τα παλιά, αφού όλο με παλιατζούρες, σπίτια και οικογενειακά ασχολείται, σαν κι εσένα. Ναι, να το κτίσεις το παλατάκι σου, να αποκατασταθείς κιόλας, αφού επιμένεις, αλλά τι θα γίνει με τους παλιότερους παλιούς που ένας-ένας σε εγκαταλείπουν; Διχασμένη προσωπικότητα κινδυνεύεις να γίνει,ς σαν τον Έκτορα Μαλό που έγραψε πρώτα το «Χωρίς οικογένεια» και στο καπάκι «Με οικογένεια» Αποφάσισε κύριος, έχουμε και δουλειές ανοιχτές από πέρυσι.

Φοβάμαι κι ανησυχώ όμως πως ούτε κι αυτές θα δέσουν όπως το έχεις προγραμματίσει, αφού εκείνος ο μπερμπάντης ο Ποσειδώνας, άλλα σου έταξε κι άλλα κάνει. Δουλειές είπαμε αγαπητέ όχι ψυχικά. Ευτυχώς τουλάχιστον που η τελευταία Σεληνιακή έκλειψη της χρονιάς στις 30/11 θα σου φέρει καλό κόσμο… για να μπορέσεις να τον ξεζουμίσεις.

Όσο για τα ερωτικά σου, αν σου γράψω πως είσαι σε καλό φεγγάρι θα αρχίσεις να κάνεις όνειρα για πρίγκιπες και βασιλοπούλες. Πρώτα όμως πρέπει να ξεμπλέξεις με τα ρετάλια από το παρελθόν σου, για να αποδοθείς καθαρός στην κοινωνία. Κομματάκι δύσκολο βέβαια αυτό για σένα, που θυμάσαι ακόμη και τον πρώτο σου έρωτα στο νηπιαγωγείο, αλλά αν δεν πεθάνεις, δεν ανασταίνεσαι ποτέ. Άντε βρε… και καλά στέφανα!

Διάβασε επίσης: Εκλείψεις 2020: Πότε έχουμε Ηλιακή και πότε Σεληνιακή Έκλειψη;

Πανσέληνος 2020: Μάθε, από τώρα, πότε γίνεται και ποια ζώδια επηρεάζει!

Νέα Σελήνη 2020: Μάθε, από τώρα, πότε γίνεται και ποια ζώδια επηρεάζει!

Ανάδρομοι πλανήτες 2020: Πότε έχει ανάδρομο Ερμή, Αφροδίτη και Άρη;

Ποιος είναι ο πιο τυχερός μήνας του ζωδίου σου για το 2020;

Αυτές είναι οι κατάλληλες και οι ακατάλληλες ημερομηνίες του 2020!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved